Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

zuzolandia napisał(a):
Pozdrowionka dla szczesliwych pieseczków ;-)
Konkurs powiadacie .hmm....a zebym to ja wiedziała jak to zrobic ? ;-)
Pewnikiem cosik pochromole , tak jak przy banerku i podpisie..... u mnie jest normalny a jak u WAS ? rozciagniety ?

u mnie benerek jest rozciągnięty.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hihi troszkę mu się mordka wykrzywiła :eviltong: Zastanawiam się, co takiego "smacznego" widzą psy w patyczkach :eviltong:

A to jest po prostu majstersztyk :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Oluś to jest żeberko:evil_lol:
Azuś to nie Negro-patyczków nie jada, on ma w sobie błękitną krew szlachetnie urodzonych kundelków:cool3:

Cerber, wig dziękuje:oops::lol:

Zuzolandia strasznie wymagająca jesteś:eviltong:

Na porannym spacerku cosik popstrykałam:p

Nadeszła jesień...

wszędzie te liście:p

no choćmy już dalej....

Cześć Cerberku!!!:)

Posted

Dobcia napisał(a):
Oluś to jest żeberko:evil_lol:
Azuś to nie Negro-patyczków nie jada, on ma w sobie błękitną krew szlachetnie urodzonych kundelków:cool3:

Ups, wpadka :oops:

Ale piękna fotka :loveu: Negro jest niesamowity, po prostu mój ideał dobermana :loveu:

Posted

Dobcia napisał(a):
Fotorelacja z dobkowo-kunlelkowatego życia będzie jutro:cool3:-dziś i net i image chodzą mi tragicznie wolno...:diabloti:

Pozdrowinka przekazane-dziękujemy:lol:

Zuziu... zdjęcia do konkursu wastawia się jak do galerii-wchodzisz na "konkurs pażdziernika" wymyślasz tytuł i wstawiasz zdjęcie;) Powodzonka!

A banerek jest ok, nie widze by mu coś dolegało;)

O jakim konkursie mowa???

Dobcia napisał(a):
Skoro nalegacie...:lol:

jem sobie...

Jedzenie też może być nudne:p

"ratuj się kto może!"

wystarczy tyle fotek?:cool3:

Dobranoc!!!;)

JAK ZWYKLE SUPER , A NAWET EXTRASUPER FOTKI I PSIAKI RADOSNE !!! MIŁO POPATRZEĆ!!!

A TO JAK PRZERÓBKA W PHOTOSHOPIF!!!

Posted

Dobcia napisał(a):

Nadeszła jesień...

wszędzie te liście:p

no choćmy już dalej....

Dobcia cudnego masz tego dobermana, dokładnie takiego jakie mi się podobają:loveu: :loveu: Po prostu znalazłam, obejrzałam, zakochałam się:loveu: :loveu:
Azuś przeuroczy no i ten kolorek, piękniś:loveu: :loveu:
pozdrawiam
PS: Jaką piękną jesień macie, a ja na wieś nie mam kiedy jechać, o robieniu zdjęć nie wspomnę:-(

Posted

Ola
dziękuje:lol: Negro aż się zaczerwienił jak twoje słowa przeczytał:cool3:

wig ojjj, zapatrzył się:diabloti: Od razu na początku mu się zerwał, ale pokombinowałam i się nadal nadaje do użytku;)

Samograjko
bardzo dziękuje:lol: Była mowa o konkursie na "zdjęcie pażdziernika". A to zdjęcie to żadna przeróbka -po prostu włożyłam mu gałązke za obroże:evil_lol:

Eria, Cerber dziękuje:lol: Zaraz coś wstawie z popołudniowego spacerku...

luthien
właśnie, właśnie:cool1: Ale fajnie że wpadłaś:lol: Nie, to nie nowy sprzęt-to ja się wprawiłam i zmieniłam godzine pierwszego spaceru, by mieć lepsze światło;)

Madziu, nie zazdroszcze pogody ,u mnie jest słonecznie i cieplutko :loveu: Tylko że zaraz wody w studni zacznie brakować, bo nie padało już chyba ze 3 tygodnie...:roll:

Fioletowa bardzo, bardzo dziękuje:lol: I czekam na twoje fotki, na pewno w końcu uda ci się urwać i jechać na wieś;)

Posted

a to cholernik:evil_lol:
ja wykombinowalam identycznie, a nawet wciagnelam ze smycz karabinczyk (bym zmienny) i przypielam do lancuszka;)
wlasnie zrobilam sobie przeglad psiowych rzeczy - zlam dotychczas w nieswiadomosci, ze mam tego tyyle:evil_lol:

Posted

Ja również czekam z niecierpliwością, bo humorek muszę sobie ładnym piesiem poprawić- a Twój dobuś do tego celu ideał:loveu:

PS: na wsi w następnyweekend będe dopiero, teraz cały tydzień miasto:shake: Acha Milci może jutro coś pstrykne, jak aparat pożyczę bo taka biedna jestem:evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):
a to cholernik:evil_lol:
ja wykombinowalam identycznie, a nawet wciagnelam ze smycz karabinczyk (bym zmienny) i przypielam do lancuszka;)
wlasnie zrobilam sobie przeglad psiowych rzeczy - zlam dotychczas w nieswiadomosci, ze mam tego tyyle:evil_lol:

hihihihi mają te nasze psiak zapędy niszczycielskie:evil_lol: ja mam tak samo-ciągle im coś kupuje, starego nie wyrzucam, i zaraz będą mieć więcej rzeczy niż ja:evil_lol:

Proszę bardzo-na poprawę humoru:)

Nafociłam się dzisiaj... i tyle mam zdjęć że niewiem które wstawić:roll:

"znalazłem coś!"

i ta mi się chyba najbardziej podoba:evil_lol:

Posted

portret negra w trawie - the best:loveu:

p.s. no wlasnie.. z jednej stron oddalabym czesc do schroniska, ale z drugiej strony wstyd mi takie uzywane..

Posted

wiq napisał(a):
portret negra w trawie - the best:loveu:

Dzięki:lol:

wiq napisał(a):
p.s. no wlasnie.. z jednej stron oddalabym czesc do schroniska, ale z drugiej strony wstyd mi takie uzywane..

Ostatnie rzeczy jakie oddałam do schroniska, to były rzeczy Sawci
  • , ale Negro i Azuś chodzą w czymś przez jakiś czas, póżniej im wymieniam, i tak naokrągło więc właściwie nic się nie marnuje.;)