Cerber Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 zuzolandia napisał(a):Pozdrowionka dla szczesliwych pieseczków ;-) Konkurs powiadacie .hmm....a zebym to ja wiedziała jak to zrobic ? ;-) Pewnikiem cosik pochromole , tak jak przy banerku i podpisie..... u mnie jest normalny a jak u WAS ? rozciagniety ? u mnie benerek jest rozciągnięty. Quote
zuzolandia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Hmmmmmmm .......i cosik mam zrobic ? Wrzucaj foteczki szczesciarzy ;-).... wrzucaj bo patrzec chcem .;-) Quote
Dobcia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Skoro nalegacie...:lol: jem sobie... Jedzenie też może być nudne:p "ratuj się kto może!" wystarczy tyle fotek?:cool3: Dobranoc!!!;) Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Hihi troszkę mu się mordka wykrzywiła :eviltong: Zastanawiam się, co takiego "smacznego" widzą psy w patyczkach :eviltong: A to jest po prostu majstersztyk :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 ekstra sa fotki :multi: :multi: :multi: Moja koleżanka z klasy ma bardzo podobnego psiura, Perełkę :) Quote
zuzolandia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dla mnie bomba ;-) ale złociutka ,postaraj sie no cosik lepiej ;-) psiaki sa miodziaste wiec wrzucaj foteczki ,wrzucaj ;-) Buziaczki ;-) Quote
Dobcia Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Oluś to jest żeberko:evil_lol: Azuś to nie Negro-patyczków nie jada, on ma w sobie błękitną krew szlachetnie urodzonych kundelków:cool3: Cerber, wig dziękuje:oops::lol: Zuzolandia strasznie wymagająca jesteś:eviltong: Na porannym spacerku cosik popstrykałam:p Nadeszła jesień... wszędzie te liście:p no choćmy już dalej.... Cześć Cerberku!!!:) Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Dobcia napisał(a):Oluś to jest żeberko:evil_lol: Azuś to nie Negro-patyczków nie jada, on ma w sobie błękitną krew szlachetnie urodzonych kundelków:cool3: Ups, wpadka :oops: Ale piękna fotka :loveu: Negro jest niesamowity, po prostu mój ideał dobermana :loveu: Quote
wiq Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 piekna sesja :) czyzby Negro zapatrzyl sie na Mone i tez zerwal lancuszek?:evil_lol: Quote
samograj Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Dobcia napisał(a):Fotorelacja z dobkowo-kunlelkowatego życia będzie jutro:cool3:-dziś i net i image chodzą mi tragicznie wolno...:diabloti: Pozdrowinka przekazane-dziękujemy:lol: Zuziu... zdjęcia do konkursu wastawia się jak do galerii-wchodzisz na "konkurs pażdziernika" wymyślasz tytuł i wstawiasz zdjęcie;) Powodzonka! A banerek jest ok, nie widze by mu coś dolegało;) O jakim konkursie mowa??? Dobcia napisał(a):Skoro nalegacie...:lol: jem sobie... Jedzenie też może być nudne:p "ratuj się kto może!" wystarczy tyle fotek?:cool3: Dobranoc!!!;) JAK ZWYKLE SUPER , A NAWET EXTRASUPER FOTKI I PSIAKI RADOSNE !!! MIŁO POPATRZEĆ!!! A TO JAK PRZERÓBKA W PHOTOSHOPIF!!! Quote
eria Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Wchodzę, patrzę ....a tu FOTECZKI !! I to coraz ładniejsze :multi: dawaj dalej :loveu: Quote
Cerber Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Piękna fotka. Ciesze, się, że Dobcio nie ma kopiowanych uszolków, wygląda w takich cudnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 ale ja tu dawno nie bylam:crazyeye: czy mi się wydaje czy masz nowy aparat?:cool3: Quote
Madzia_19 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Dobcia napisał(a): Piękny Negruś :p :p :p u nas ostatniol tylko pochmurno i deszczowo, więc nawet nie ma jak fot robić... :shake: Quote
Fioletowa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Dobcia napisał(a): Nadeszła jesień... wszędzie te liście:p no choćmy już dalej.... Dobcia cudnego masz tego dobermana, dokładnie takiego jakie mi się podobają:loveu: :loveu: Po prostu znalazłam, obejrzałam, zakochałam się:loveu: :loveu: Azuś przeuroczy no i ten kolorek, piękniś:loveu: :loveu: pozdrawiam PS: Jaką piękną jesień macie, a ja na wieś nie mam kiedy jechać, o robieniu zdjęć nie wspomnę:-( Quote
Dobcia Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Ola dziękuje:lol: Negro aż się zaczerwienił jak twoje słowa przeczytał:cool3: wig ojjj, zapatrzył się:diabloti: Od razu na początku mu się zerwał, ale pokombinowałam i się nadal nadaje do użytku;) Samograjko bardzo dziękuje:lol: Była mowa o konkursie na "zdjęcie pażdziernika". A to zdjęcie to żadna przeróbka -po prostu włożyłam mu gałązke za obroże:evil_lol: Eria, Cerber dziękuje:lol: Zaraz coś wstawie z popołudniowego spacerku... luthien właśnie, właśnie:cool1: Ale fajnie że wpadłaś:lol: Nie, to nie nowy sprzęt-to ja się wprawiłam i zmieniłam godzine pierwszego spaceru, by mieć lepsze światło;) Madziu, nie zazdroszcze pogody ,u mnie jest słonecznie i cieplutko :loveu: Tylko że zaraz wody w studni zacznie brakować, bo nie padało już chyba ze 3 tygodnie...:roll: Fioletowa bardzo, bardzo dziękuje:lol: I czekam na twoje fotki, na pewno w końcu uda ci się urwać i jechać na wieś;) Quote
wiq Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 a to cholernik:evil_lol: ja wykombinowalam identycznie, a nawet wciagnelam ze smycz karabinczyk (bym zmienny) i przypielam do lancuszka;) wlasnie zrobilam sobie przeglad psiowych rzeczy - zlam dotychczas w nieswiadomosci, ze mam tego tyyle:evil_lol: Quote
Cerber Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 To ja czekam z niecierpliwością na nowe fotki :) Quote
Fioletowa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ja również czekam z niecierpliwością, bo humorek muszę sobie ładnym piesiem poprawić- a Twój dobuś do tego celu ideał:loveu: PS: na wsi w następnyweekend będe dopiero, teraz cały tydzień miasto:shake: Acha Milci może jutro coś pstrykne, jak aparat pożyczę bo taka biedna jestem:evil_lol: Quote
Dobcia Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 wiq napisał(a):a to cholernik:evil_lol: ja wykombinowalam identycznie, a nawet wciagnelam ze smycz karabinczyk (bym zmienny) i przypielam do lancuszka;) wlasnie zrobilam sobie przeglad psiowych rzeczy - zlam dotychczas w nieswiadomosci, ze mam tego tyyle:evil_lol: hihihihi mają te nasze psiak zapędy niszczycielskie:evil_lol: ja mam tak samo-ciągle im coś kupuje, starego nie wyrzucam, i zaraz będą mieć więcej rzeczy niż ja:evil_lol: Proszę bardzo-na poprawę humoru:) Nafociłam się dzisiaj... i tyle mam zdjęć że niewiem które wstawić:roll: "znalazłem coś!" i ta mi się chyba najbardziej podoba:evil_lol: Quote
wiq Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 portret negra w trawie - the best:loveu: p.s. no wlasnie.. z jednej stron oddalabym czesc do schroniska, ale z drugiej strony wstyd mi takie uzywane.. Quote
Dobcia Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 wiq napisał(a):portret negra w trawie - the best:loveu: Dzięki:lol: wiq napisał(a):p.s. no wlasnie.. z jednej stron oddalabym czesc do schroniska, ale z drugiej strony wstyd mi takie uzywane.. Ostatnie rzeczy jakie oddałam do schroniska, to były rzeczy Sawci , ale Negro i Azuś chodzą w czymś przez jakiś czas, póżniej im wymieniam, i tak naokrągło więc właściwie nic się nie marnuje.;) Quote
Recommended Posts