Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

eria Azuś waży ok. 8 kg, a zdjęcia jak były mylące, to przypadkowo:oops:;)

Wczoraj Azuś, ten malutki smyk, narobił mi niezłego stracha.:cool1: Nad rzeką jak zwykle spuściłam psiaki, by sobie pobiagały. Nagle w Azusia coś wstąpiło, i mi znikł... Nie przyszedł na wołanie, po prostu rozpłynął się :shake: Cała w nerwach wracam do domu, i co widze? Azuś siedzi pod bramką, i czeka aż go wpuszcze do środka:roll: Łobuz jeden:mad: Wyściskałam, i wymiziałam psine jakbym tydzień go niewidziała:p

Kati dziękujemy za odwiedziny:lol:

samograj, mnie się bannerki też bardzo podobają, to dzieło eri:loveu::cool3:

BBeta dziękujemy:lol:

Azuś choć zbujowaty ma charakterek, wcale się do tego nieprzyznaje, i udaje niewinnego:p

portrety Negrusia

Posted

Dziękuję za odwiedzinki :lol:

Zdolność Azusia do robienia minek wynika z tego, że ma on krótszą górną wargę i ząbki ma stale na górze :p

Fotki z wczorajszego spaceru :D:D:D

Posted

samograj napisał(a):
TYM RAZEM TO MI SIE PODOBA!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Samograjko, co za upodobania:cool3: Moje psiaki wyjątkowo często "tą" część ciałka ustawiają do obiektywu:eviltong::evil_lol:

Posted

Ja już tak mam z tymi tyłkami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Te są śliczne:

PROSZĘ O WIĘCEJ WIDOKÓW Z MOICH STRON, A NAJLEPIEJ RYNEK W ŻYWCU Z FONTANNĄ ( o ile jeszcze jest):loveu:

Posted

Właśnie weszłam żeby Ci Dobcia powiedzieć że szczędzisz nam fotek bardzo, a tu taka niespodzianka :multi: fajne macie tereny spacerkowe

Posted

Samograjko jasne że jest fontanna, ale chyba inna niż kiedyś, znaczy po remoncie jest:cool3:A reprezantacyjny budynek urzędu miasta ma kolor... zresztą zrobią fotki, to sama zobaczysz:evil_lol::lol:

Eria dzięki:lol: Niestety teraz faktycznie niemam za dużo czasu na pstrykanie, bo pochłaniają mi czas studia, ale w weekend postaram się to nadrobić;)

barbara.h
dziękuję:lol: Cała przyjemność po mojej stronie;)

Posted

[quote name='Dobcia']Samograjko jasne że jest fontanna, ale chyba inna niż kiedyś, znaczy po remoncie jest:cool3:A reprezantacyjny budynek urzędu miasta ma kolor... zresztą zrobią fotki, to sama zobaczysz:evil_lol::lol:

Dobcia!!!
A nie chciałoby ci sie wybrać do parku i pstryknąć Domek Chiński (o ile jeszcze stoi) i wierzbę nad stawem (były tam dawniej łabędzie). Całe dzieciństo spędziłam w parku, a w zamku Habsburgów mieszkała moja koleżanka- w tej części, gdzie jest renesansowy dziedziniec, a la wawelski:razz:

Posted

samograj napisał(a):
Dobcia!!!
A nie chciałoby ci sie wybrać do parku i pstryknąć Domek Chiński (o ile jeszcze stoi) i wierzbę nad stawem (były tam dawniej łabędzie). Całe dzieciństo spędziłam w parku, a w zamku Habsburgów mieszkała moja koleżanka- w tej części, gdzie jest renesansowy dziedziniec, a la wawelski:razz:

Samograjciu, chyba dawno w Żywcu nie byłaś, co?:cool3:

Domek jest po remoncie, tą część zamku też wyremontowano nie dawno, jest teraz piękny:loveu: Nie to co kiedyś, jak tynk odpadał:roll: Wierzba i łabędzie też są jaknajbardziej, ale często gdzieś odpływają:p

Jednak chyba wcześniej niż w przyszły weekend w Żywcu nie będę, ale postaram się fotki zrobić za tydzień;)

Posted

Dobcia - ranny ptaszek, foteczki wkleiła :-o :multi: :multi: :multi:
Wiesz ty co, kupiłabys pieskowi zabawkę, biedny wiadrem musi się bawić :diabloti:

Posted

Zwykle kombinuje, jak koń pod góre, żeby jaknajdłużej spać, ale dziś się niedało:p Zresztą Negro ma to samo, śpi tak długo, aż się ubiorę, nakarmie rybki i otworze drzwi, dopiero wtedy się zwleka...:evil_lol:

Wiem, wiem... wstrętna ze mnie pańcia:diabloti: Wszystkie zabawki psu zabrałam, ale pomysłowa z niego sztuka, zabawek pełno wokół, a pomysłowości psu nie brakuje, to sobie wiadro wykorzystał :p

Posted

[quote name='Dobcia']
Samograjko, na razie mam tylko takie fotki Żywca, wygrzebane z czeluści komputera. Są robione w te wakacje;)

DOBCIA!!!
WIELKIE DZIĘKI!!!
ZA CZASÓW MOJEGO DZIECIŃSTWA TU NIE BYŁO FONTANNY- TYLKO TRAWNIK, NA KTÓRYM ROZKŁADAŁ SIE CO ROKU CYRK. JAK MIAŁAM 6 LAT , ŁAZIŁAM SAMA PO PARKU I ZAGADNĘŁAM JAKIEGOS CYRKOWEGO CHŁOPAKA- CZECHA(MNIEJ WIĘCEJ W MOIM WIEKU) OPROWADZIŁ MNIE PO WSZYSTKICH ZAKAMARKACH. NIE BYŁO MNIE W DOMU BARDZO DŁUGO I RODZICE ZACZĘLI POSZUKIWANIA, BO BYŁO JUŻ CIEMNO- WYSZŁAM Z NAMIOTU I ZOBACZYŁAM TŁUM LUDZI, NA CZELE Z MOIMI RODZICAMI ZMIERZAJACY W MOJĄ STRONĘ, POBIEGŁAM W ICH KIERUNKU- A ZA PLECAMI USŁYSZAŁAM ŻAŁOSNE WOŁANIE CZECHA(JEDNEGO Z BRACI MAIZNERÓW- PRESTIDIGITATORÓW):
" ANA MAIZNER!!! ANA MAIZNER!!!"
WIDAĆ W JEGO MNIEMANIU MIAŁAM DOŁĄCZYC DO CYRKOWEJ TRUPY- NAWET JUŻ MI DAŁ SWOJE NAZWISKO!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Taki pomocnik bardzo by mi sie przydał!!!

WIECIE CO, STRASZNIE MI SIĘ PODOBAJA TE WIRTUALNE ODWIEDZINKI!!!
DZIŚ PRZYNOSZĘ TROCHĘ WAŁÓWY I NAPITKU I ZAPRASZAM Z REWIZYTĄ!!!

Dziękuję za kawę, była pyszna!!!

Posted

Zuzolandia następnym razem koniecznie daj znać, jak będziesz w okolicy.:cool3: Negro kiedyś spotkał na spacerze bobtaila, którego bardzo się przestraszył, pewno z racji ogromu futra, i nie chciał się z nim bawić, mimo że ten bardzo tego chciał. Ale wtedy był szczenięciem. Ciekawe jak by przyjął za towarzysza briarda? ;)

Madzia, Bbeta pełne też nosi:evil_lol: W weekend było wielkie zbieranie orzechów, pies pomagał jak umiał, nosząc wiadro i ... gubiąc orzeszki, bo wiadro można nosić też do góry nogami. Ale starał się kochaniuszek:loveu:

Somograjko dziękuje za piknik-wszystko było pyszne:lol:

I co zrobiłaś? Spodobałaś się chłopakowi i go porzuciłaś:mad::eviltong:
Wspaniała przygoda:loveu:

Żywiec musiał się bardzo zmienić, dla mnie się taki "stały" wydawał zawsze.
Acha! To na środku to nie jest fontanna, tylko studnia. Wokół są alejki na których latem organizowane były przejażdżki konne.

Posted

Wrzucam świeżutkie foteczki:lol:

Ulubiona pozycja Azusia:loveu:

portrecik Negra:loveu:

jeszcze jeden:loveu:

"myślicie że ja lubię pozować z kwiatkami? nieeee! zagryze to wstrętne ziele!:diabloti:"
"biosz się?":mad:

Oprawca i ofiara:evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):

Somograjko dziękuje za piknik-wszystko było pyszne:lol:

I co zrobiłaś? Spodobałaś się chłopakowi i go porzuciłaś:mad::eviltong:
Wspaniała przygoda:loveu:

Żywiec musiał się bardzo zmienić, dla mnie się taki "stały" wydawał zawsze.
Acha! To na środku to nie jest fontanna, tylko studnia. Wokół są alejki na których latem organizowane były przejażdżki konne.

Oj! Zmienił sie zmienił!!!
Fakt nie fontanna tylko studnia, ale skąd się wzięła ,jak jej tam nie było, a wygląda na zabytkową- chyba, ze wydobyta z czeluści ziemi:crazyeye:
Co do Czecha- strasznie brzydko postapiłam!!!:razz: