zaba14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 oo widze dobica nie ma och zbyt duzo w galerii :( Quote
Dobcia Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Sonix napisał(a):A moze masz cos z lat szczenięcych ?? :D:D:D:D Małego Negrusia mam tylko na zwykłych zdjęciach, jak zeskanuje, to wstawię:lol: Duzi też jest słodki:p zaba14 napisał(a):oo widze dobica nie ma och zbyt duzo w galerii :-( Z czasem będzie więcej;) Chyba...:roll: Quote
zaba14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 a ja proszę o wiecej zdjec Twojego dobcia i kundelka :loveu: Quote
Madzia_19 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Dobcia'] A oto film z cyklu "08 zgłoś się" :eviltong: , część druga nosząca tytuł "Poszukiwania zagnionej kości" :eviltong: :p :evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Madzia_19 napisał(a):A oto film z cyklu "08 zgłoś się" :eviltong: , część druga nosząca tytuł "Poszukiwania zagnionej kości" :eviltong: :p :evil_lol: Madzia, skąd wiedziałaś, że oni to gwiazdy filmowe ?:evil_lol: hmmm... jak dla mnie to kooperki w trawie :loveu::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Normalnie Negro w całej okazałości :evil_lol: :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ale coś nowych fotek nie widać... Dobciu wstydź się ;] Luthien, cóż za piękne forum :cool3: Quote
Mi. Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Luthien, cóż za piękne forum :cool3: wiem:evil_lol: Ale rozrośnie się;) Quote
Dobcia Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Dziękuje Wam za odwiedziny:) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ale coś nowych fotek nie widać...Dobciu wstydż się ;] No ładnie!:mad: Jeden dzień mnie tylko nie było, zaraz nadrobię:p;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Normalnie Negro w całej okazałości :evil_lol: :lol: Proszę się z doopeczki nie nabijać:p Też kochana psia część:evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='*luthien*']wiem:evil_lol: Ale rozrośnie się;) Też na to licze:cool3:;) Quote
Dobcia Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Oto jak pies obronny spędza czas:p "Co chcesz? Mam zostać sam, i domu pilnować? Oczywiście...":evil_lol: "Zaras coś wymyślę...":razz: "Najpierw sobie odpoczne":sleeping: "Nie gapić się!":mad: "Chwilka rozrywki" "Ale się napracowałem":p Na koniec portrecik Azusia:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 :loveu::loveu::loveu: No i niech mi tu ktoś teraz powie, że Negro ładniej by wyglądał z ciętymi uchami :mad: Quote
nomu Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Dobcia Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a)::loveu::loveu::loveu: No i niech mi tu ktoś teraz powie, że Negro ładniej by wyglądał z ciętymi uchami :mad: Pinczerko, masz 100% racji:Cool!: Cięte uchole nie powiewają, nie odginają się śmiesznie, i niewiele do miziania zostaje. No i dzięki nim ukrywa swój czasem wstrętny charakterek pod przykrywką słodkiego kłapouszka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Madzia_19 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Dobcia'] Słodzitkia, niewinna dzidzia :loveu: Słodkie te Twoje maleństwo :p Trochę mi Brutusa przypomina :p szkoda, że nie mam jego foty na kompie, bo bym wkleiła dla prównania :p Quote
Dobcia Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Szkoda... może jednak znajdziesz? Wtedy wklej;) Dawno nic nie wklejałam, trzeba nadrobić:cool3: Zabawa ukochanym sznurkiem, chyba musi być smaczny:p I ja wraz z Azusiem, gdyby ktoś nie poznał:evil_lol:;) Quote
Madzia_19 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Dobcia'] Jaki szeroki uśmiech :p słodki :) o wiele bardziej lubię dobermanki z długimi uszkami niż z kopiowanymi :) I ja wraz z Azusiem, gdyby ktoś nie poznał:evil_lol:;) świetnie wyszliście razem :evil_lol: szczególnie Ciebie Jadziu tak wyraźnie widać :evil_lol: :p Quote
Dobcia Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Madzia_19 napisał(a):Jaki szeroki uśmiech :p słodki :) o wiele bardziej lubię dobermanki z długimi uszkami niż z kopiowanymi :) To tak jak ja;) Dlatego właśnie broniłam jego uszu, bo mój tata upierał się na kopiowanie, ale w końcu to mój pies i uszy zostały:multi::lol: Madzia_19 napisał(a): świetnie wyszliście razem :evil_lol: szczególnie Ciebie Jadziu tak wyraźnie widać :evil_lol: :p Dziękujemy:p Zawsze wiedziałam, że jestem fotogeniczna:evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Jakie śliczności :loveu: Aza jest super, a Ty Jadźka, no po prostu..... aż dech mi zaparło.... :cool3: Quote
Dobcia Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Basia_Sz napisał(a):Jakie śliczności :loveu: Aza jest super, a Ty Jadźka, no po prostu..... aż dech mi zaparło.... :cool3: Dziękujemy za odwiedziny:buzi: I za miły komplement:p A ja na tej fotce nawet makijażu nie miałam:oops::evil_lol: Quote
nomu Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Dobcia'] Usmiech prosze :cool3: Jak sie ładnie śmieja do aparatu :) Quote
samograj Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Fajna galeria, dobrze ,że Negro ma swoje naturalne uszy, ładnie wyszłas na zdjęciu z Azusiem, nie wiedziałam ,ze można tak spać, moje psy to ogrodnicy-przycięły mi magnolię a to mi się najbardziej u Negra podoba Pozdrawiam krajankę!!! Quote
Madzia_19 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Dobcia napisał(a):Dziękujemy za odwiedziny:buzi: I za miły komplement:p A ja na tej fotce nawet makijażu nie miałam:oops::evil_lol: no co Ty? Nikt by nie zauważył ;) :p Quote
Mysha792 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Śliczne masz psiaki ;) dobi jest niezlym przystojnakiem :loveu: będziemy tu często zaglądać :p Quote
Recommended Posts