Marta_Ares Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dzien doberek kiedy mozemy sie spodziewac nowych fotek??;) czekamy na Ciebie (na Was!)!!!!!!!! Quote
Usia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Czemu ci ludzie ci nadal nie podłaczyli neta.Ja nie miałam "was" przez 4 miesiace prawie i przechodziłam katusze-wiem co czujesz Quote
Dobcia Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Witajcie... niestety nie mam dobrych wieści... :placz: Nie mam pojęcia, kiedy będą fotki... mam nadzieje, że nie potrwa to aż tak długo, jak w przypadku Usi... ale czasami wpadam na dogo, na "obcych" komputerach... jak teraz:evil_lol: TP skutecznie utrudnia wejście na rynek nowym operatorom:angryy: Lece szybko Was poodwiedzać, nim kolega sobie pomyśli, że jestem całkiem uzależniona:cool3: Quote
eria Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 cześć Jadziu!!! czekamy więc dalej;) niecierpliwie !! Quote
wiq Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 cieszę się, że choć na chwilę wpadasz:cool3: nie dasz o sobie zapomnieć:evil_lol:;) Quote
Marta_Ares Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 czyzbys starala sie o internet z netii??:evil_lol: jesli tak to wiem cos o czekaniu.....:angryy: Czekamy na was;) Quote
zuzolandia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Oj Ty bidno nasza goraleczko;-) ....trza ciupaga pogonic tych leniwców hehh .....czekamy na Ciebie !!!!! wracaj mozliwie jak najszybciej !! ;-) Quote
Rinuś Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Dobcia'] Lece szybko Was poodwiedzać, nim kolega sobie pomyśli, że jestem całkiem uzależniona:cool3: hejka :) juz pewnie tak mysli:evil_lol::evil_lol: uzalezniona od dgm :eviltong::eviltong: Quote
Madzia_19 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Oj, tam od razu uzależniona :evil_lol: Kto raz wejdzie na dogo ten wie o chodzi ;) Wravcaj szybciutko z szybkim łączem, nowymi fotkami i ogromem wolnego czasu ;) Quote
Dobcia Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Galeria zawieszona... nie ma się co łudzić, że na krótko...:-( Kiedyś wrócimy, a na razie niech kurz nas okryje...:diabloti: Tak Marta... z Netii...:roll: Quote
Marta_Ares Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Moj TZ juz 2 miesiace czeka na neta z netii:angryy: ma czekac do 1 kwietnia jak nie bedzie to zrywa umowe i bierze neostrade. Ja moge sprzatac galerie zeby nie obrolsa kurzem:evil_lol: poczekamy tu na Ciebie Quote
wiq Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 zgadzam się z Martą, będziemy odkurzać i cierpliwie na Ciebie czekać:D Quote
Rinuś Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 zaden kurz Was nie okryje bo bedziemy zagladac do Was:) Quote
Marta_Ares Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 witam ktos zamawial odkurzanie?:evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Jest odkurzacz co sam sprzata ;-) heheeh Quote
Dobcia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Mam internet:multi::multi::multi: Witajcie, chyba mogę już sama sprzątać:evil_lol:Dziękuje za pomoć:cool3: Ktoś prosił o fotki?:cool3: Trochę się działo przez ten miesiac,zaczne od początku;) ...w któryś ładny weekendzik wybraliśmy sie na specerek do Żywca... ...ze względu na bezpieczeństwo wiewiórek i kaczek Negro pozostał na smyczy...:evil_lol: ...i na tle Domku Chińskiego... ...odwiedziliśmy też kocurka:loveu: ...drapieżce:diabloti: ... a po spacerze nie ma jak kanapa u babci:evil_lol: ...a to już po powrocie do domu.... ...i jeszcze Hasanek... ...i Azuś:loveu: miłego ogladania;) Quote
eria Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 o jak to miło znowu widzieć Twoich chłopaków :loveu: :loveu: :loveu: śliczne fotki! Quote
wiq Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 jeeeeeesteś!:multi: brakowało mi Twoich fotek:loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 oj brakowalo nam tych fotek:loveu: super ze narescie masz neta i bedziesz z nami:multi: :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 .kopytka w gore a co ;-) heeheh Witaj złociutka ;-) nooooooooooooooo nareszcie wrociłasssssssss ;-) on line;-) heheeheheh buziaczki slemy słoneczkowe ;-) Quote
Dobcia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Dziękuje Wam za to miłe powitanie:lol:Kochane jesteście:loveu: ...mimo porządnego kataru, wybraliśmy sie dziś na godzinny spacerek , wklejam wiec fotki;) ...najpierw troche wiosny... ...i dobuś...pozujący:loveu: ...czego on tam szukał, to nie wiem:evil_lol: ;););) Quote
eria Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ale jesteś szczęściara że Ci się udało tak ładnie motylka uchwycić, ja dopiero jednego tej wiosny widziałam,a co dopiero o foceniu mówić....nie mogę się doczekać aż te wszystkie robale wylezą i będę focić :loveu: :loveu: a czego Negro szukał ? - tego czego szuka się na drzewach ! wiewiórek! Quote
Dobcia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 To mój pierwszy sfotografowany owad:loveu: Rusałki uwielbaiją kwiaty lepiężnika, nad rzeką było ich mnustwo, ale łatwo się płoszyły, tylko ten był jeden dał się obfocić;) Quote
gogunia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witaj Dobciu:multi:, sliczny Negro, inne fotki też ładne:loveu: Quote
Recommended Posts