BBeta Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Dobcia'] Znalazłam dzisiaj takie same :cool3::eviltong: A motylek prześliczny :loveu: Quote
sota36 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dawno nie bylo mnie u Was - nie ladnie z mojej strony, ale przepraszam - nadmierny i chroniczny brak czasu!!!! Juz zaleglosci nadrabiam!!!! Bardzo mi sie podoba portecik!!!! Noi te wygibasy kanapowe :) - jak ja to kocham!!! Quote
Dobcia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Witajcie w to piękne południe:lol: [quote name='gogunia']Witaj Dobciu:multi:, sliczny Negro, inne fotki też ładne:loveu: Bardzo się ciesze, że ci sie podobają:cool3: [quote name='BBeta']Znalazłam dzisiaj takie same :cool3::eviltong: A motylek prześliczny :loveu: Tylko pamiętaj, że są pod ochroną:cool3: Motylki sa śliczne:loveu: [quote name='wiq']witaj :bye: już na spacerku?:cool3: Hey wiq:multi: Eh, no jasne:evil_lol:My juz od świtu po lasach chadzamy:evil_lol: [quote name='sota36']Dawno nie bylo mnie u Was - nie ladnie z mojej strony, ale przepraszam - nadmierny i chroniczny brak czasu!!!! Juz zaleglosci nadrabiam!!!! Bardzo mi sie podoba portecik!!!! Noi te wygibasy kanapowe :) - jak ja to kocham!!! Nie ma za co;) Nawet zaległości nie masz, bo nas tu chyba z miesiąc nie było:roll: Mnie się portrety najbardziej podobają:loveu: ...to fotki sprzed kilku dni;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...prawda, ze ładnie pozujemy:cool3: Quote
limoncia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 sliczne fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Madzia_19 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Dobcia'] Witaj Jadziu :multi: :multi: :multi: Jak dobrze, że już do nas na dogo wróciłaś :p No na tym zdjęciu Negruś pozuje najpiękniej :evil_lol: Hasanek zresztą też :evil_lol: Śliczne fotki :p :p :p U nas też już wiosna pełną parą, aż się chce na spacery chodzić :p Pozdrawiam :p Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 stesknilam sie za tym przystojniakiem:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='limoncia']sliczne fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy ślicznie;) [quote name='Madzia_19']Witaj Jadziu :multi: Jak dobrze, że już do nas na dogo wróciłaś :p No na tym zdjęciu Negruś pozuje najpiękniej :evil_lol: Hasanek zresztą też :evil_lol: Śliczne fotki :p :p:p U nas też już wiosna pełną parą, aż się chce na spacery chodzić :p Pozdrawiam :p Witaj Madzia:lol: Dziękujemy bardzo;) Z tymi spacerkami u nas skromnie, bo jestem przeziębiona, ale w południe, jak było cieplutko, wyszliśmy na godzinke;)Psiaki się wybiegały, a ja pogrzałam się w słońcu:evil_lol:Zrobiliśmy też króciutką sesje;) [quote name='Marta_Ares'] stesknilam sie za tym przystojniakiem:loveu: :loveu: :loveu: Dzięki:loveu: Ciesze się, że już jesteśmy;) Quote
Dobcia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 ...a teraz kilka fotek z dziś, bo niewiem kiedy znów będę mieć czas, więc wklejam na zapas:evil_lol: ...patrzcie, jak Azuś ślicznie pozuje:loveu: Zrobił się taki cierpliwy:loveu: ...i razem... "masz coś dla nas?" "na pewno coś masz!" "pancia!nie drażnij się! daj co masz!" :loveu:moje chłopczyska kochane:loveu: Quote
Madzia_19 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Dobcia'] Jak widać różnicę wilkościową :evil_lol: Ładnie tak psiaczki drażnić :eviltong: :p Quote
eria Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ale ślicznie pozują, tylko brakuje Hasanka! gdzie on polazł jak pańcia smakołyki rozdaje ? Quote
Dobcia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Nie martw się Madziu-żaden smakołych się nie ostał, zjadły wszystko:evil_lol: eria napisał(a):ale ślicznie pozują, tylko brakuje Hasanka! gdzie on polazł jak pańcia smakołyki rozdaje ? Tak dobrze to nie będzie... Hasek + Negro, Azuś + Negro może być, ale Azuś + Hasek...niestety, nie tolerują się:shake:Zresztą jak widać na fotkach, chodzę na spacery tylko w takim połączeniu, a mój brat zakochał się w Hasku, i zwykla on go wyprowadza, a ja Negra i Azusia;) Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 szkoda ze chlopaki sie nie toleruja. super sesja Negra i Azusia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 .ooooooo jakie rozmowne psioki heheheheh Witaj słoneczko;-) .buziaczki przesyłamy !!!!!! Quote
Dobcia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Dziękujemy bardzo za odwiedzinki:loveu: Ciesze się, ze zdjęcia się podobają;) "Nowa piłka" ...mmmmm.... jaka miękka... złapie! złapie! ...leć do mnie skarbie!:evil_lol: ...pyszności, mogę sie wgryzać do woli:evil_lol: ...latającyyyyyyyyyyyy dobek;) ...a my jeszcze gdzie niegdzie mamy śnieg... i makro;) Quote
zaba14 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 http://img141.imageshack.us/img141/6981/683eu8.jpg jak ślicznie pozuje! :loveu: Quote
Dobermania Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cześć, Jadziu:) Daj spokój, nie ma za co przepraszać, ja też dawno nie odwiedzałam żadnych fotoblogów, nawet swój zaniedbałam. A Lachsia uściskam chętnie - w końcu robię to codziennie;) Właśnie lezy obok mnie i rozdaje buziaki, pieszczoszek mój najukochańszy :loveu: Wycałuj ode mnie całe swoje stadko :loveu: A po Lachsiu w sumie nie widać - poza siwizną i oczkiem z zaćmą, to trudno poznać, czy choruje czy nie - to taa moja zakamuflowana porażka genetyczna (oczywiście żartuję) :loveu: I do tego jeszcze ma wnętrostwo, nie wiem, czy pisałam;) Ale dla mnie jest i tak 100%-wym mężczyzną :D Quote
wiq Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 się śmiejesz, a ja w zeszłą sobotę o 7.30 byłam w lesie:evil_lol: zapodałaś fotek odpowiednią ilość:D piękny Hasek. przypomina mi takiego mixa ona z dobem, który mieszka w moim, za przeproszeniem, mieście. ciekawe, ile piłka wytrzyma:evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 No jasne Dobermaniu, ze Lachs to facet z krwi i kości:cool3: Wystarczy zobaczyć fotki, by w to nie wątpić;) Z Lachsa pewno taki sam pieszczoch jak z Negra:loveu: wiq napisał(a):się śmiejesz, a ja w zeszłą sobotę o 7.30 byłam w lesie:evil_lol: zapodałaś fotek odpowiednią ilość:D piękny Hasek. przypomina mi takiego mixa ona z dobem, który mieszka w moim, za przeproszeniem, mieście. ciekawe, ile piłka wytrzyma:evil_lol: O 7.30:crazyeye:Co za determinacja:evil_lol: Masz oko:cool3: Hasek to jest mix jakoś takich rodziców-podobno;) Matka była czarna-podpakana, ale ogólnie owczarkowata, a tatusiem był dobek, podobno brązowy;) Quote
zuzolandia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witanko słoneczko;-) mam tak zakrecony tydzien ze galerie po nocach odwiedzam ehhehe;-) ..mizianko dla szałowych chłopaczków ;-) Quote
WinterGirl Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dobry wieczór zaglądamy nieśmiało... piękny piech, zdięcia z nową piłą :loveu: [SIZE=1]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Cerber Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ...latającyyyyyyyyyyyy dobek;) jak on to zrobił?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ślicznie:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: ehhh no widzisz ja też nikogo nie odwiedzam i przez to sama nie jestem odwuiedzana. Nieliczne osóbki bezinteresownie mnie odwiedzą... Quote
gogunia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cześć Dobcia:multi: , Fajnie Negro wyglada z zabawką :loveu: Azuś też ładny Super wyszły na tym zdjęciu. Inne zdjęcia też fajne:loveu: Quote
Dobcia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko słoneczko;-) mam tak zakrecony tydzien ze galerie po nocach odwiedzam ehhehe;-) ..mizianko dla szałowych chłopaczków ;-) Witaj Zuzianko! Ciesze się, że i tak wpadłaś;) Mizianko przekazane;) [quote name='bGirl']dobry wieczór zaglądamy nieśmiało... piękny piech, zdięcia z nową piłą :loveu: [SIZE=2] Witam nowego gościa:multi: Zapraszam częściej:lol: [quote name='Cerber'] jak on to zrobił?????:crazyeye: Dziękuje;) Chciałam zrobić im zdjęcie, jak się wygrzewały w słońcu na ławeczce przed domem, a w tym momencie Negro coś wypatrzył i przeskoczył stół-i tak go uwieczniłam;) [quote name='gogunia']Cześć Dobcia:multi: , Fajnie Negro wyglada z zabawką :loveu: Azuś też ładny Super wyszły na tym zdjęciu. Inne zdjęcia też fajne:loveu: Dziękujemy Goguniu;) Pamiętacie ostani powrót zimy? Śnieg był cały jeden dzień... z powodu braku nowych fot, wklejam więc śnieżne;) ...jak ja nie lubię śniegu... ...a ja tam znów lubię... ...kocham śnieżek! ...uwielbiam! ...buzi, buzi, buzi! ...patrzcie, co znalazłem... :loveu: ...idę się obrazić, jeśli zaraz nie wrócimy do domu...:eviltong: ;););) Quote
wiq Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 jutro chyba też się tak z rana na spacer zbiorę;) ha, widzisz, jakie mam oko? oko mistrza:evil_lol: jaki zdegustowany:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts