Ola&Kora Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hej Jadziu :* Ale się mu... kulki świecą!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Łomatko, ale wilkołakowate psie zombi! :eviltong: :eviltong: No i śliczny byczek z Hasanka :loveu: Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Wiodze ze Negro i Azuś wpełni sił na tarzanko na dywanko XD:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jak Ty to robisz, że on się tak ładnie świeci :loveu: Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ja też tego nie rozumiem..:shake: Kora sie tak nie świecie.. a Jest czarna:shake: tak wiem na dłuższą sierść od Nera i Co z tego?:P:lol: Quote
barbara.h Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 witaj Jadziu :loveu: obejrzałam fotki, mogłoby być więcej ;) ja też mam trzy potffory :loveu: Quote
Dobcia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Ola&Kora napisał(a):Hej Jadziu :* Ale się mu... kulki świecą!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Łomatko, ale wilkołakowate psie zombi! :eviltong: :eviltong: No i śliczny byczek z Hasanka :loveu: Hey Oluś:lol: Wiesz, jemu się wszystko świeci, a ty tylko o jednym:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zombi? z Azusia? Nigdy!:diabloti: Hasanek dziękuje za komplement:p Choć ten byczek... no sama niewiem:p Quote
Dobcia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Anecioreczek napisał(a):Wiodze ze Negro i Azuś wpełni sił na tarzanko na dywanko XD:lol: Hehehe na to, to one zawsze chętne:cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Jak Ty to robisz, że on się tak ładnie świeci :loveu: To sekret...ciiiiii.....tajemnica.... poleruje go:evil_lol: Anecioreczek napisał(a):ja też tego nie rozumiem..:shake: Kora sie tak nie świecie.. a Jest czarna:shake: tak wiem na dłuższą sierść od Nera i Co z tego?:P:lol: Może właśnie dlatego;) Hasek już tak nie błyszczy, a też jest czarny;) barbara.h napisał(a):witaj Jadziu :loveu: obejrzałam fotki, mogłoby być więcej ;) ja też mam trzy potffory :loveu: Cześć Basiu:lol: To jesteśmy we dwie:loveu: Quote
Dobcia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 ... nadal pogoda nie dopisuje... a psiaki tak spędzają wolne, nudne chwile... ...i reszta sesji dywanowej z Azusiem w roli głównej:p ...no i co się gapisz:mad: ...a ja się wstydze:placz: .... to tyle, trzeba do nauki wracać, ale tak strasznie mi się niechce:roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dobcia napisał(a):To sekret...ciiiiii.....tajemnica.... poleruje go:evil_lol: A podasz nazwę środku czyszczącego? Spróbowałabym na swoim Gizmo :evil_lol: Jaki wstydniś z niego ;) Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Musze powiedzieć ze ta sierść Negra wali po oczach!:lol: oslepiA!:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Aneta, to się nazywa oślepiające piękno :cool3: Quote
Dobcia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A podasz nazwę środku czyszczącego? Spróbowałabym na swoim Gizmo :evil_lol: Jaki wstydniś z niego ;) Nie mogę tak publicznie, bo to sekret...:evil_lol: Jak Gizmo będzie grzeczny, to dobra ciocia już niedługo mu sierściunie tak wypoleruje, że własna pancia go nie pozna:evil_lol: Anecioreczek napisał(a):Musze powiedzieć ze ta sierść Negra wali po oczach!:lol: oslepiA!:lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Aneta, to się nazywa oślepiające piękno :cool3: Wyjęłaś mi to z ust:cool3: Czyż czerń nie jest najpiękniejszym kolorem?:loveu: Quote
samograj Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 WITANKO W NOWYM ROCZKU!!! Qrcze, ale się nagrzebałam, żeby Ciebie odnaleźć!!! Czemu nie masz odsyłacza do galerii w bannerku??? ... nadal pogoda nie dopisuje... a psiaki tak spędzają wolne, nudne chwile... NO AZUŚ JEST SZCZEGÓLNIE ZNUDZONY!!! Quote
BBeta Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dobcia napisał(a): Ale mu się ślicznie sierść świeci :crazyeye: :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 .RANY JULEK WYłACZCIE TEGO WISNIEWSKIEGO BO RADIO POGRYZE;-) eheheheheheheh Witamy kochana Jadziulko ;)....niskopienna goraleczko ;-) Buziaczki przesyłamy dla Ciebie ..i mizianko dla wielkiej trojki ;-) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 "Dobcia" napisał(a): Nie mogę tak publicznie, bo to sekret...:evil_lol: Jak Gizmo będzie grzeczny, to dobra ciocia już niedługo mu sierściunie tak wypoleruje, że własna pancia go nie pozna:evil_lol: To może my jednak nie przyjadziemy w niedziele? :evil_lol: "Dobcia" napisał(a): Wyjęłaś mi to z ust:cool3: Czyż czerń nie jest najpiękniejszym kolorem?:loveu: Zdecydowanie tak! :loveu: I jeszcze z podpalaną nutką :loveu: Quote
Anecioreczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 no dobra dobra:P Piekny to Negro Jest trzeba Przyznaś! Ale Azus i Hasan też Niczego sobie!:loveu: Quote
Dobcia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 samograj napisał(a):WITANKO W NOWYM ROCZKU!!! Qrcze, ale się nagrzebałam, żeby Ciebie odnaleźć!!! Czemu nie masz odsyłacza do galerii w bannerku??? NO AZUŚ JEST SZCZEGÓLNIE ZNUDZONY!!! Witaj samograjko!!! Dawno Cię niewidziałam, bardzo zajęta?;) Coś musiałam poknocić we wstawianiu bannerka:oops: Mam nadzieje, że warto było szukać:cool3: Postaram się to naprawić... BBeta napisał(a):Ale mu się ślicznie sierść świeci :crazyeye: :loveu: ...prawda?:cool3::loveu: zuzolandia napisał(a): .RANY JULEK WYłACZCIE TEGO WISNIEWSKIEGO BO RADIO POGRYZE;-) eheheheheheheh Witamy kochana Jadziulko ;)....niskopienna goraleczko ;-) Buziaczki przesyłamy dla Ciebie ..i mizianko dla wielkiej trojki ;-) Spokojnie, nie ma się co denerwować, na radio nie warto;) Mizianko przekazane;) Tina.Sara napisał(a):boskie fociny :cool3: Thanks:cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To może my jednak nie przyjadziemy w niedziele? :evil_lol: Zdecydowanie tak! :loveu: I jeszcze z podpalaną nutką :loveu: Nie ma mowy!!! Nie zgadzam się!!! Obiecałam Negrowi kumpelka, nie możecie nam tego zrobić:diabloti: On jest taki śliczny, świecący, podpalany...:cool3: Anecioreczek napisał(a):no dobra dobra:P Piekny to Negro Jest trzeba Przyznaś! Ale Azus i Hasan też Niczego sobie!:loveu: Bardzo dziękujemy, aż mi się pieski zarumieniły od tych komplementów;) Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dobcia; napisał(a):Hey Oluś:lol: Wiesz, jemu się wszystko świeci, a ty tylko o jednym:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zombi? z Azusia? Nigdy!:diabloti: Hasanek dziękuje za komplement:p Choć ten byczek... no sama niewiem:p Hahahaha ale on ma bardzo widoczne te kulki i one się bardzo w oczy rzucają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A jeśli z Azusia nie zombi, no to może wampir? :cool3: O tu, jak się broni przed światłem flesha :eviltong: :eviltong: :eviltong: A z tym byczkiem to miał być komplement :p :p :p Quote
Anecioreczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dobcia napisał(a): Bardzo dziękujemy, aż mi się pieski zarumieniły od tych komplementów;) Ciekawe jak wyglada zarumieniony Negro?:roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 "Dobcia" napisał(a): Nie ma mowy!!! Nie zgadzam się!!! Obiecałam Negrowi kumpelka, nie możecie nam tego zrobić:diabloti: On jest taki śliczny, świecący, podpalany...:cool3: Zobaczymy czy potem nie będzie Ci wypominać, że takich wstręciuchów zaprosiłaś w jego spacerowe tereny :evil_lol: Quote
Dobcia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Ola&Kora napisał(a):Hahahaha ale on ma bardzo widoczne te kulki i one się bardzo w oczy rzucają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A jeśli z Azusia nie zombi, no to może wampir? :cool3: O tu, jak się broni przed światłem flesha :eviltong: :eviltong: :eviltong: A z tym byczkiem to miał być komplement :p :p :p Wiem, wiem:loveu: No niech będzie, że wampirek kochany:loveu: Tego jeszcze nie było;) Anecioreczek napisał(a):Ciekawe jak wyglada zarumieniony Negro?:roll: Anetko, to tylko taka przenośnia:razz: Bo sama bym chciała to wiedzieć...:p Quote
Dobermania Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Oooj, Dobciu, dawno mnie tu u Was nie było:oops: :oops: :oops: Mam nadzieję, że mi wybaczycie:cool3:, ale mam tymczasowicza - chorego szczeniaczka. Widzę, że Ci się stadko powiększyło:cool3: :cool3: :cool3: Zaraz doczytam, co i jak. Fajnie:multi: :multi: :multi: Quote
Dobermania Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Jeeezu, jak on się świeci!:crazyeye: A co to!:mad: :mad: :mad: Negruś niekastrowany:cool3: :cool3: :cool3:? Ale ma jaaajka:-o Mój to miał takiemalutki i tylko jedno:oops: :oops: :oops: I pan weterynarz się z niego śmiał, że jednojajeczny:placz: :eviltong: Jaaak ja Ci zazdroszczę, że masz trzy psy!!! I cały czas chciałam spytać, jak to Ci się udaje, że trzy samce się dogadują... I Azuś dominuje nad Hasankiem? A Negro? Gdzie jest w sforowej hierarchii? Mój to nie toleruje samców:shake: I Negrunio tak słodziutko śpi!!! :loveu: :loveu: :loveu: Podobnie do mojego jelonka:D:cool3: Quote
Recommended Posts