Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będą potrzebować naprawdę dobrej karmy... może mleka jeszcze?... a mleko to duży koszt, zostało mi trochę, ale na pięć psiaków starczy na smak... przydadzą się też podkłady higieniczne, to naprawdę niezbędne, bo takie stadko zakupkuje pokój w ciągu kilku godzin, a po odrobaczeniu to kupa różna...
Odrobaczenie, pewnie powtórka potem... w najlepszym razie szczepienie pięciu maluchów... najgorszych scenariuszy nie rozwijam nawet...

Jeśli ktoś będzie chciał nas wspomóc, to proszę o wpłaty na konto fundacji:

http://www.szara-przystan.pl/index.php?id=dane

Posted

Dostałam zaproszenie na wątek....czytałam z zapartym tchem[quote name='halbina']przywieźcie je do Formicy jutro... Zabrze, ul. Piłdskiego 48, od 12.00 do 19.00
wezmę na dt, ale proszę o wsparcie finansowe na odpowiednią karmę i leczenieNo i padłam...

[quote name='majqa']Yesooo, nie wierzę w to, co widzę! :-)Tez czytalam kilka razy...

[quote name='marra']Biedne maluszki a ten biszkotowy...rozpacz :( ale jest Halbina...znaczy będzie dobrze ;)NA pewno- ja juz jestem uspokojona:)

[quote name='halbina']Będą potrzebować naprawdę dobrej karmy... może mleka jeszcze?... a mleko to duży koszt, zostało mi trochę, ale na pięć psiaków starczy na smak... przydadzą się też podkłady higieniczne, to naprawdę niezbędne, bo takie stadko zakupkuje pokój w ciągu kilku godzin, a po odrobaczeniu to kupa różna...
Odrobaczenie, pewnie powtórka potem... w najlepszym razie szczepienie pięciu maluchów... najgorszych scenariuszy nie rozwijam nawet...

Jeśli ktoś będzie chciał nas wspomóc, to proszę o wpłaty na konto fundacji:

http://www.szara-przystan.pl/index.php?id=danePrześlę na konto 25 zł ze skarbonki psiaka, który juz ma komplet deklaracji i od cioteczki Ffrubki, ktora wysłała pieniązki dla psiakow pod "moja" opieka:):)Wiem, ze to niewielka kwota..ale póki co tylko tyle mogę...bede jednak pamietała...:)
Oby tylko szczeniorki do rana przetrwaly..potem wierzę, że bedzie powolutku ale z górki....

Posted

Prosimy o wsparcie finansowe dla szczeniaczków na dt u Halbiny!
Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań"
KRS : 0000288303
NIP: 648-264-54-76

IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868

Maluchy muszą być odżywiane dobrze!

Posted

Shanti, czy mogłbyście przyjechać po 14-15? Halina, nie skontaktowała się ze mną, a do tego czasu najprawdopodobniej będę miała w lecznicy na głowie i syna i szefa, więc byłabym wdzięczna., gdyby się udało podjechać po tej godzinie.

Posted

Kurczę, Monika zadzwoniła jak już wyjechali. Mam nadzieję Formico, że nie narobimy aż takiego problemu? Niestety Krokiecik faktycznie najpóźniej o 15 musi być z powrotem.

Formico, jak masz blokniety telefon to Ci tu napiszę.

Szczeniorów nie odrobaczyłam, miałam tylko paratex, może lepiej dać im pastę, Ty wiesz lepiej czym i jak to zrobić.
Dostały jeść pierwszy raz RCstarter, niestety miałam końcówkę i dopiero zamówiłam, więc następne posiłki dostały Purinę dla szczeniąt. Zapakowałam worek do auta. Wszystkie jedzą i piją wodę, nie miały objawów bólowych, kupy ładne. Wszystkie ruchliwe, żaden nie był osowiały.

Posted

[quote name='Gosiara']Prosimy o wsparcie finansowe dla szczeniaczków na dt u Halbiny!
Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań"
KRS : 0000288303
NIP: 648-264-54-76

IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868

Maluchy muszą być odżywiane dobrze!Wczoraj wyslalam obiecana kwote z dopiskiem "dla szczeniakow Halbinki", mam nadzieję, ze juz dzis są na koncie:)Cieszę się ze maluszki przeżyły...teraz juz wierze ze pod taka fachową i cudowną opieką, będą już miały "z górki"...:):)