shanti Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Kawał baby z niej, piękne fotki cudnych psiaków. :lol: Ja je pamiętam jako szkieletory rzucające się na żarełko jak piranie :-( Quote
marra Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 A ja oglądam fotki Lusi i myślę sobie : "Boziu a ona dalej taka malutka" a tu zdjęcie końcowe mnie powaliło :D:D:D Kurde bydle z niej :D a myslałam że Marley jest największy, bardzo mnie ciekawiło jak wygląda Lusia i wygląda pięknie !! ;) Zulę bardzo często widuję na spacerach, szalejot z niej niesamowity i bezczelnie obszczekała mojego konia !!!! :D haha pocieszna jest bardzo, mój pies się z nią nie bawi raczej ale przeważnie męczy Goldenkę Vanilię naszej znajomej ;) Quote
_marley Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Witamy!! Przesyłamy kilka zdjęć Marleya :) u niego wszystko OK! Rośnie i rośnie :D a wraz z nim jego pozytywna energia :) całujemy i pozdrawiamy wszystkie ciocie :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
halbina Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='xxOlaxx']Nastąpił bląd podczas dodania zdjęc ... Quote
halbina Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Zuli spotkanie z dogami, boksiowatość z niej wychodzi pomału, jest czekoladowa, ale nadal kolorek zmienia... a pyszczek boksiowy Quote
Joanna K. Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Marley szuka nowego domku :placz: http://labradory.info/viewtopic.php?t=17569 Quote
Joanna K. Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=291393600877822 Quote
uladziuk Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Witam serdecznie wszystkich kochających psiaczki i nie tylko...Zaczynamy mieć problem z pogodzeniem naszej suni rezydentki z Marley'em .Sprawa zaczyna przeistaczać się w pilną... Quote
Joanna K. Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 chyba trzeba Marleyowi założyć nowy temat. Podnoszę do góry. ;) Quote
uladziuk Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Marley pojechał do Nowego Domu.... Trzymamy kciuki... Quote
Recommended Posts