Jump to content
Dogomania

Czy twój pies tarzał się w odchodach?  

176 members have voted

1. 1. Czy twój pies tarzał się w odchodach?

• Tak, w odchodach zwierzęcych
    • Tak, w ludzkich odchodach
    • Tak, w ludzkich i zwierzęcych odchodach
    • Nie tarzał się w odchodach
    • Nie pamiętam

Recommended Posts

Posted

moja Astra(biała angielka) uwielbia się *smarować* :) woli padlinę kiedyś dorwała rozjechanego gołębia a wczoraj próbowała w jakimś *placku* sie wyczochrać -już przybrała pozę *pokręconej* ale nie zdążyła bo była na smyczy.Natomiast nie zapomnę w życiu smodu jaki przyniósł na sobie mój św.pamięci terierek, kąpałam go przez tydzień mając na twarzy zawiązany recznik zamiast maski gazowej bo smród wypalał oczy :diabloti:

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak z Wiką jadę na wieś, to mur beton wytarza się w oborniku rozrzuconym na polu. Tak to woli padlinkę, na szczęście preferuje taką zaschniętą, nie świeżą. W ludzkiej kupie zdarzyło jej się raz :-( A najbardziej spektakularna akcja była kiedyś, jak akurat miałam gości, dużo ludzi w domu, a Wika znalazła na trawniku jakąś starą rybę (co też ludzie na trawniki wyrzucają!!) i calutka się uperfumowała... Musiałam ją kąpać dwa razy, bo po pierwszym razie jeszcze było czuć :evil_lol:

Posted

Komka chyba jeszcze nigdy nie wytarzała się w odchodach. Natomiast już parę razy próbowała w... dżdżownicach :razz: Wykonuje wtedy śmieszne wygibasy, jakby chciała się wytarzać, ale troszkę się tego brzydziła :lol: I robi przy tym boskie miny :lol:

Posted

Mój pies niestety tarza się w odchodach, lecz naszczeście tylko w zwierzęcych.Choć i to dla mnie samej nie jest zbyt wesołe,lecz mojego psa wprowadza w stan super szczęścia.:stop::Dog_run:

Posted

zdaje sobie sprawę, że to nie jest śmieszne ale czytając te wypowiedzi zdrowo się uśmiałam. Moje w odchodach sie nie tarzają, ale jak były młodsze to lubiły sobie posmakować :lol:

Posted

to że nasz pies wytarza się w jakiejś padlince tudzież kupce jest wkalkulowane w ryzyko posiadania psa. Moja suczka jeszcze mi nie zafundowała tej "przyjemności" ale liczę się z tym, nie znam dnia, ani godziny! :eviltong: Szczególnie świeżutko wykąpany (dla nas :) pachnący) piesiek lubi się wyperfumować w smrodkach! Pozdr.

Posted

Ja dopiero po roku posiadania psa dowiedzialam sie, ze psy potrafia sie w kupach wytarzac i na dodatek sie tym zajadac :crazyeye:
Psina ma juz ponad 5 lat i raptem jedna niewielka kacza kupe na koncie, znaczy na grzbiecie ;)

O ile upodobanie do kup roslinozercow potrafie zrozumiec o tyle pociag do ludzkich odchodow czy innych wszystkozernych to dla mnie (byl ;))szok. :crazyeye:
Wyrazy wspolczucia dla takich przypadkow :-(

• 3 weeks later...
Posted

W kupach mój pies się nie tarza, ale w jakichś zapomnianych nadpsutych zwłokach wrony czy gołębia - z najwyższą przyjemnością :roll:

Za to uwielbia końskie kupy - uważa je chyba za jakieś niesamowite delicje; jak przechodze przez ulicę, na której trafi się końska kupa, pies przypłaszcza się do asfaltu i siłą muszę go odrywać od śniadanka :eviltong: Krowie placki nie budzą za to żadnego entuzjazmu, ciekawe dlaczego :p Nie mogę niestety tego powiedzieć o niektórych ludzkich.. Bleeee....

Posted

[quote name='Jenny19']Neska jak była mała lubiała się tarzać w ziemi, ale na szczęście jej przeszło...do tarzania się w kupach jakoś ją nie ciągnie co mnie bardzo cieszy bo śpimy razem i wtedy musiałabym ją codziennie kąpać albo spać w masce przeciwgazowej:laugh2_2: żadnych bliższych kontaktów z padliną nie miała ale jak coś to już wiem że mam być czujna:diabloti:[/quote]

no i guzik nie pomogło wczoraj sie cholera mała wytarzała w padlinie:-x:-xa jeszcze z 2 tyg temu sie śmiałam jak mi kumpela opowiadała że jej pies się wytarzał w zdechłym gołębiu...:shake:...odczułam na własnej skórze powiedzenie "nie śmiej sie dziadku z cudzego wypadku...":mad:

Posted

O tak, moja Fanta rownież zaliczyła kilka takich incydentów. Choć gdy była młodsza częściej jej sie to zdarzało. I byly to zarowno odchody zwierzęce, ludzkie jak i zdechla ryba nad jeziorem...:mad: No ale coz... Dla nas nie jest to mile, ale najwidoczniej naszym psiakom sprawia ogromną przyjemność... niestety :roll: