Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tripti napisał(a):
to trzeba się rozliczyć, rozliczymy to z Fundacją?

Tattoi napisał(a):
Mnie pytasz?

no tak ogólnie pytam, jak z tym zrobimy? może z Fundacją? na szczepienie chyba można?

Posted

Kinia, żebyś Ty widziała reakcję Spajka jak je zobaczył, i odwrotnie. Spajk miał wyraz pyska: o kurde, gdzie ja trafiłem, to jakieś przedszkole?? A maluchy, te, które były śmielsze i wyszły patrzył,y się na niego jak na Pałac Kultury :)

Posted

mala ...ale pozory mylą , ona tam rządzi:) A Spajk wystartowal z pyszczkiem do mojego ratlera i za kare poszedl siedziec w innym pokoju:) Moj Benio po poscigach ,skakaniu mu po glowie przez wszystkie szczeniory padl w domu na przyslowiowy pysk :)

Posted

Tak, Manta zrobiła krok do przodu. Na szczęście mój niezawodny plan socjalizacji dzikusa prze do przodu.
Jeżeli dalej moja socjalka będzie zdawać egzamin jeszcze trochę i będę miała adopcyjnego szczeniaka :)

Posted

tripti napisał(a):
to trzeba się rozliczyć, rozliczymy to z Fundacją?

Tak, z Fundacja. Poprosimy o rachunek/fakture.

Kinia1984 napisał(a):
zara zara...strasznie mi sie tydzien zaczal i nie mialam glowy...wstawie niebawem...
a ja zadnej kasy za paliwo nie potrzebuje obarczus:)
130 zł doszlo do mnie dziękuję:)

Ciotka wolalam sie zapytac chmmmm z grzeczności :evil_lol: dziekujemy bardzo w takim razie za darmowy transport :) i za odwiedziny u Malinki. Ona w porownaniu ze szczylkami od Salo taka drobniutka jest...
Kinia czy Ty napiszesz jakis tekst do ogloszen dla Maliny? Chyba można Ją juz ogłaszac?

Kana napisał(a):
Tak, Manta zrobiła krok do przodu. Na szczęście mój niezawodny plan socjalizacji dzikusa prze do przodu.
Jeżeli dalej moja socjalka będzie zdawać egzamin jeszcze trochę i będę miała adopcyjnego szczeniaka :)

Ciesze się ogromnie z postępów sunieczki :) yyyyyy czekam na zdjęcia :evil_lol:

Posted

malvaaa napisał(a):
a ile wyszło za szczepienie Malinki? Dziewczyny i jak z tym jedzeniem w końcu u Bambino dla psiaków?

Dziś skontaktuję się z nią i wyślę kasę. Trzeba chyba jednak ustalić co dalej....

Posted

śliczna ta nasza Manta, i ten wzrok ma powalający, już chyba coraz mniej wystraszony. A jak z siusianiem u niej? Gdzie popadnie czy ma swoje miejsce na siku i kupkę? Wiga dziękujemy bardzo za pomoc :D