Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia .....słodziutkie.
Ustaliłam z Bambino, że jak przyjdzie czas na szczepienia suni i pozostałe - dla jej szczeniorka, da mi znać. Prześlę jej wtedy kasę. Jestem więc z Kasią w kontakcie :)

Posted

Manta pozdrawia rodzinkę :)

Manta już pewniej chodzi po domu z psami. Rano macha do mnie ogonkiem gdy wypuszczam ją z klatki i grzecznie wynosimy się na dwór na siusiu :)
Robi swoje i jest bardzo grzeczna, za każdym razem piszczy gdy chce wyjść na zewnątrz.
Dzisiaj nawet miała czyste pieluchy w klatce, dopiero rano załatwiła się na ogrodzie z moimi psami.
Odkąd zaczęła chodzić po domu to się panoszy bestia.
Kradnie wszystko co jej do pyska się zmieści i zanosi na posłanie.
W tym momencie widziałam jak po kolei powędrowała z moimi klapkami do drugiego pokoju ;)
Ale ok udam że nie widzę :lol:

Posted

strasznie się ciesze że Manta się zaczyna panoszyć, to dobry znak w jej przypadku :) pozwolę sobie odpowiedzieć, u Kany wszyscy są na tymczasie :) chyba że którąś bestie zostawi :D
a jak mamusia i Melba, ma ktoś kontakt z Bambino?
Tattoi mogłabyś mi przesłać fakturkę za szczepienie? Wtedy będziemy mogły zapłacić z kasy fundacyjnej.

Posted

O nie ! Co to to nie!
Moich jej nie oddam!
Ona nie gryzie a wszystko znosi do siebie :)
Przed chwilą gdy poszłam zmyć podłogę to w jej "łóżko" znalazłam
komórkę, kapcie , skarpetkę, spodnie i kilka zabawek :loveu:

Posted

malvaaa napisał(a):

Tattoi mogłabyś mi przesłać fakturkę za szczepienie? Wtedy będziemy mogły zapłacić z kasy fundacyjnej.

Daj swój adres i dane fundacji na pw :-)

Posted

malvaaa napisał(a):
strasznie się ciesze że Manta się zaczyna panoszyć, to dobry znak w jej przypadku :) pozwolę sobie odpowiedzieć, u Kany wszyscy są na tymczasie :) chyba że którąś bestie zostawi :D
a jak mamusia i Melba, ma ktoś kontakt z Bambino?

Napiszę dziś do niej SMS-a

Posted

Wydaj mi się że może faktycznie dobrze by bylo oddzielić psy od siebie.
Skoro postępów za dużych nie robią, to moja bestia się szybciej oswaja i mniej się boi,
A jak tamte wystraszone... Ciotka wypychaj Malinę do DS i bierz szczeniorka jednego :)