Kinia1984 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 a ma ktos wiesci od Bambino? mamusia i corcia dojechaly? Quote
ajlii Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Melbą z mamą Miką odstawione już daaaawno na miejsce. Z adresem spokojnie, nic się nie działo. Bambino uprzedzała mnie że nie ma zasięgu i to Ona będzie dzwonić do mnie. A nam się udało nadgonić czasowo na autostradzie i mogliśmy dojechać wcześniej. Tyle że nie wiedzieliśmy gdzie :D Ale Bambino zadzwoniła w odpowiednim momencie i sunie dotarły na miejsce bezproblemowo. Quote
malvaaa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 a jak zniosły podróż? Jak zareagowaly na nową sytuacje? mamusia zdenerwowana? Quote
ajlii Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='malvaaa']a jak zniosły podróż? Jak zareagowaly na nową sytuacje? mamusia zdenerwowana? W sumie lepiej niż myślałam. Jechały bardzo grzecznie, cicho i sucho ;) (w przeciwieństwie do drugiego pasażera, który wydałam wszystko co się tylko dało na wszystkie strony). Obejrzały nową miejscówkę, mama dała się pogłaskać po grzbiecie nawet. Napewno nie ufne, przestraszone sytuacją... ale też zaciekawione. Bambino - zapomniałam Ci powiedzieć: Melba koniecznie potrzebuje zabawki do obgryzania. U mnie wylewała nawet wodę z miski żeby mieć czym sie bawić. Moja suka nie chciała niestety podzielić się swoimi zabawkami. Quote
Kana Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ogloszenia Manta nie będzie mieć jeszcze z prostego powodu - nie jest psem adopcyjnym. Nie wydam wystraszonego psa do nowego domu. Jak w pełni zaufa człowiekowi ruszę z ogłoszeniami. Oczywiście kontakt do mnie :) Manta jest o wiele mniejsza od Gracji, na zdjęciach to trochę przekłamane, Gracja leży w odstępie od Manty a po drugie Gracja jest drobną amstaffką. Gracja nie jest moim psem tylko tymczasowiczem :) Wszyscy się ze mnie śmieją teraz że wszystkie moje tymczasy są "kulawe" :lol: Mam jeszcze kilka ładnych zdjęć Manty :loveu: Quote
tripti Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 to fajnie generalnie wszystko :) ajlii dziękujemy za tak daleką trasę i czas poświęcony, podliczysz ile jest do zapłaty? Bambino napisała, że takie dwie brązowe kulki przyjechały, ale jutro sama napisze tutaj więcej. wiga138 - smsem dostałam nr konta Bambino, to tak tylko na wszelki wypadek informuję. Quote
Tattoi Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Martini mi sie podoba. Wiem, że alkoholowe, ale co tam... Quote
tripti Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='Tattoi']Martini mi sie podoba. Wiem, że alkoholowe, ale co tam... może być, a co ;) tymczasem "szczeniaków ci u nas dostatek", zapraszam chętnych do odwiedzenia psich mini dzieciaków: http://www.dogomania.pl/threads/199873-Uratuj-psie-dziecko-daj-dt.-Mini-mini-szczeniaki-do-adopcji-wysyp-w-schronisku!!!?p=16078500#post16078500 Quote
obraczus87 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Ajlii dziękujemy za transport. Czekamy na wiesci od Bambino. I na zdjecia od Kany :) Quote
Kana Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Na poprzedniej stronie są :P A nowe wstawie po poludniu :) Quote
malvaaa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Do zapłaty jest 300zł za transport suni ( jakie imię wybrałyście :)? ). i teraz tak dzisiaj puszcze pierwszą ratę 150zł. wszystko się zgadza? Quote
tripti Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 właśnie nie wiadomo chyba :) może niech Bambino zdecyduje sama, wybór ma szeroki na literkę M ;) korzystnie wyszedł ten transport - dziękujemy :))) malvaa to jak coś odejmujesz czy dodajesz do konta, to dawaj znać kiedy, będę uzupełniać w drugim poście. Jak wyszło 300 zł to chyba niekoniecznie musi być w ratach? jak uważacie? zróbcie tak, żeby było dobrze :) Quote
obraczus87 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 MALVAAA skoro na 1 stronie jest: na koncie malvaa aktualnie jest 390 zł. na koncie Fundacji aktualnie jest 165 zł do dyspozycji jest: 555 zł. to zapłać proszę Ajlii całą kwotę dobrze?? Będziemy już rozliczeni jeśli chodzi o transport. Kinia a czy Tobie trzeba oddawac kaske za paliwo? :) Jesli tak, to napisz ile Kochana :) Quote
wiga138 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 tripti napisał(a):to fajnie generalnie wszystko :) ajlii dziękujemy za tak daleką trasę i czas poświęcony, podliczysz ile jest do zapłaty? Bambino napisała, że takie dwie brązowe kulki przyjechały, ale jutro sama napisze tutaj więcej. wiga138 - smsem dostałam nr konta Bambino, to tak tylko na wszelki wypadek informuję. daj mi na pw :) Z Ajlii - rozliczamy sie same :) Quote
tripti Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 wiga138 napisał(a):daj mi na pw :) Z Ajlii - rozliczamy sie same :) wigusiu przesłałam Ci smsa dalej od Kasi w stanie nie naruszonym, więc nie zdziw się na początku treścią :) nie chciałam nic pokićkać, to lepiej tak od źródła dalej. A numer tel Bambino podawałam? czy wysłać też na wszelki wypadek? Quote
tripti Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 smsem, na nr tel od obraczus... doszło? Quote
malvaaa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Wysłałam całą kwotę 300zł, i wcześniej wysłałam Kini 130zł za palmer, i odebrałam 50zł za szczepienie Manty. jeśli tego nie ma to dopiszcie to w 2 poście. Quote
tripti Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 dobra zaraz odejmuję:) chciałam jeszcze napisać, że sytuacja z telefonami opanowana, był błąd w środku numeru. Quote
Tattoi Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Malinka zaszczepiona. Ciociu Kiniu- gdzie zdjęcia? Quote
tripti Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Tattoi napisał(a):Malinka zaszczepiona. Ciociu Kiniu- gdzie zdjęcia? to trzeba się rozliczyć, rozliczymy to z Fundacją? Quote
Recommended Posts