Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiga138 napisał(a):
Bambinooo, napisz mi czy potrzebujesz dla psiaków karmę.

to ja odpowiem za Bambino, bo Ona uprzedzała, że sporadycznie tu zagląda, generalnie jakby dało się zebrać troszkę karmy to by było super, bo i tak tą karmę trzeba będzie kupić, ale jakby nie od razu to byłoby łatwiej chyba z finansami, Bambino kupiła około 1 kg karmy i malvaa czy Kinia odsypały połówkę karmy od Natalii.

Jeszcze czekamy na potwierdzenie wpłat z FB na konto fundacji, bo trzeba ludziom podziękować.

Mam nadzieję, że te wpłaty wejdą dziś, moja też powinna... jak dziś nie to i przez cały weekend nie, a ja też wysyłałam z mbanku.

Posted

skoro więc karmy jast na poczatek wystarczajaco dużo, to proponuję wysłać jej pieniadze. Tak po prostu jest wygodniej. Ja zaoferowałam sfinansowanie dzisiejszej wizyty u wet w tym szczepień itd mamy i jej malucha

Posted

oki to już wedle uznania, w ten czy inny sposób to duża pomoc. Karmy to nie jest za dużo w sumie, bo to jest 1 kg plus ok 1,5 kg od Natalii, czyli 2500 gr, po ok 200 gr na psa, to tak na około 5-6 dni.

Bambino pyta na jaką Fundację ma brać faktury???? czy możemy prosić o dokładne dane? czy wogóle ma brać faktury? że Fundacja Zwierzaki w Potrzebie to tyle wiem :)

jak nic szukamy wsparcia finansowego na start!

wiga - nie miałabyś ochoty przeprowadzić wizyty przedadopcyjnej na Zaciszu?

Posted

Aga miała wysłać dokładne dane o fundacji, zaraz do niej napisz i wyślę to do wiga138.
Pieniądze zawsze się przydadzą.dla szczeniaków na szczepienia jest ze skarbonki kundelkowej, ale trzeba zaszczepić też mamę więc kasa napewno się przyda, dziekujemy bardzo.

Posted

ale po co do wigi? wstawmy to publicznie, przecież to nie jest tajemnica. Taki całokształt danych o Fudnacji do faktur i przelewów. Pamiętajmy tylko, że Fundacja może przekazać pieniążki na określone cele, nie wiem czy na transport się zgodzą, a tu nadal brakuje...

Posted

Jeżeli o mnie chodzi to nie potrzebuję żadnych faktur ani potwierdzeń.
Co do wizyty przedadopcyjnej.....rok temu byłam na dwóch i obydwie sunie są u mnie.......:lol:

Posted

doszły wpłaty: 1. tripti - 25zł, 2. Kundelkowa Skarbonka 200zł(szczepienia) i 50zł(transport), 3. Elżbieta(chyba Elig) 50zł, 4. Wiga138- 100zł.
czyli mamy już 200 zł na palmer. zostało 200zł na transport, nie licze kundelkowej skarbonki bo te pieniądze muszą iść na szczepienia.
Dziękujemy za wszystkie wpłaty!!!!!!
jak dostane dane fundacji to podam na forum.

Posted

A u mnie zupełny spokój- przywiozłyście mi psa domowego.
Cholera- zostawiłam na dole telefon- ale by było zdjęcie: czarna kupa a w środku zwinięty biały kłębek :-)
Jak sie ruszę sprzed kompa to wstaną.

Posted

Wskoczylam jeszcze na chwile, normalnie jestem uzalezniona od dogo :)

TRIPTI na Zacisze blisko maja ABRAKADABRA oraz PIROMANKA :)

Jesli chodzi o wplaty na fundacje, rozmawialam z Agnieszka, wlasnie wrocila z banku. Na koncie jest okolo 170zł, zaraz na spokojnie zaloguje sie i wstawi kto i ile wplacil z FB.
Faktury mozna brac na karme, za weta, za zakup paliwa to transportu niedzielnego rowniez poprosimy o fakture jesli mozna. Na tej podstaiwe bedziemy mogły po prostu wyciagnac kase z konta fundacyjnego :)

Kana nie bierze faktur, to bylo ustalone. Jesli Kasia moze np za karme wziac fv - byloby super :)

Dokladne dane Fundacji Agnieszka wstawi tutaj na wątek - dzieki wielkie :)

Posted

Aaaaaaa ja jeszcze przypomne, że jakby ktos miał na zbyciu karme dla szczyla, który jest w DT u Tattoi to z chęcia ja przyjmiemy :)

Nie moge sie w dalszym ciagu nadziwic, ze psiaki juz bezpieczne!

Posted

Bambiono powiedziała, że w sumie chciałaby psiakom gotować tak jak reszcie swojej, czyli jakiś ryż z kurakiem, biały serek itd., tylko, że z Fundacją tego nie rozliczymy i będzie dużo biurokracji.
wiga138 - zaproponowała, że wpłaci jakiś pieniążek Bambino na to gotowane jedzonko. Później zobaczymy jak będzie i albo będzie brała faktury na suchą karmę na fundację, albo nie będzie takiej potrzeby, bo damy radę z dogo :) wiga138 - bardzo dziękujemy w imieniu psiów ;)

na koncie bez wpłat fundacyjnych po odjęciu palmera i szczepień Manty jest 350 zł.

Posted

Pieniadze z FB wlpacaly:
Karolina Murdzia
Hanna Roszkowska" szczeniaki na mrozie"
i moim zdaniem jeszcze jedna osoba ale teraz nie moge znalesc......

Posted

dziewczyny super robota !!!!!!!!!! gratuluje :-) pierwsze wpłaty na konto fundacji wpiszę dziś każde kolejne będę przekazywać obraczuś , i ona będzie prowadziła całe rozliczenie ;-)

[FONT=Verdana]KAROLINA MARIA M. WARSZAWA - 50 zł…[/FONT]
[FONT=Verdana]ALEKSANDRA TERESA Z.- 15 zł.[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana] HANNA R. WARSZAWA 100 zł.[/FONT]

PODAJĘ TAKZE DANE DO RACHUNKÓW

FUNDACJA "ZWIERZAKI W POTRZEBIE"
05-200 WOŁOMIN
ul.LEGIONÓW 55/1
NIP.125-158-50-79

Posted

Tatoii moze kupic w swoim sklepie karme dla szczeniaka i wystawic fakture na Fundacje, wtedy bedzie zwrot, albo za paliwo, trzba teraz brac faktury...?

Posted

skoro pieniążki z kundelkowej skarpety są już na moim koncie to odbiore to 50zł które dałam wczoraj ze swoich. i w niedzielę albo w poniedziałek (jeszcze do ustalenia) wpłace na transport do Poznania 230zł (pierwszą ratę), ok?

Posted

Wszystko, co ustaliam z ajli i triptri już wiecie. Mam 2 pary szeleczek dla mamy i juniorka, 1 kg karmy i jedzenie domowe dla nich. Oraz kosz wilklinowy i ocieplenie dla koszyka. Resztę przywiezie ajli. Przez weekend nie będę miala dostępu do netu, ale możliwe że późno w niedzielę dam znać co i jak. Dane fundacji spisalam. To na razie.

Posted

Bambino napisał(a):
Wszystko, co ustaliam z ajli i triptri już wiecie. Mam 2 pary szeleczek dla mamy i juniorka, 1 kg karmy i jedzenie domowe dla nich. Oraz kosz wilklinowy i ocieplenie dla koszyka. Resztę przywiezie ajli. Przez weekend nie będę miala dostępu do netu, ale możliwe że późno w niedzielę dam znać co i jak. Dane fundacji spisalam. To na razie.

Na razie dziekujemy:)

Posted

Bambino napisał(a):

a ja czekam na info na PW - chodzi o jedzonko dla Mamy i malucha :)

Posted

apropo postu za zwrot kosztow, ja nie chce kasy za to paliwo.
rozmawialam z ajlii, trzeba bedzie rozdzielic sunie ze szczeniakiem u Bambino, jest to mozliwe? szczeniak obserwuje matke i nabiera zle nawyki, bedzie go sto razy trudniej oswoic przy suni. sunia nadal zestresowana i przestraszona, reaguje mala agresja.
wszystko się zgadza, tyle mam.