Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dostałam dwa linki do allegro 2 psiaków. Przerażające 1 to owczarek niem. Suczka została podpalona, a 2 to labrador złamany kręgosłup i ucięty język :( :( :( :(

Posted

Hejka nie poddawaj sie !!! całego psiego światka nie uratujemy ale jak choć jednostkom uda się pomóc to już sukces. Pomyśl gdyby ktoś taki jak TY obserwował Barego byłaby duza szansa na uchronienie go przed takim cierpieniem.Szkoda,że organizacje do tego powołane - z nazwy są tak malo aktywne, że nie mają narzędzi /jednoznacznych przepisów/pracy.Np. nigdzie nie ma "przepisu" jaka powinna być minimalna wielkość kojca /Bernardyn kojec 2x2,5m-dla insp,wet. OK !!!/ile ruchu musi miec zwierze.Dla paradoksu są ścisłe normy ile świnek , owiec można PRZEWOZIĆ na 1m2.....Ot samo życie a życie to niejebajka...

Posted

Biedny psiak, ale dobrze, że trafił w takie cudne ręce teraz:)
A Lucuś brykał dziś, darł się oczywiście, Entliki lubią szczekać;) Dobrze wygląda, brzucho duże, ale bryka tylko wieczorami...

Posted

Ja byłam, akurat grill był na działce......Lucerek oczywiście w kojcu. Siedzi sobie taki przytulony do siatki i cichutki jest. Wieczorem widziałam go już samego i kojec był otwarty. Żyć nie umierać...:(

• 4 weeks later...