matrioszka2 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Andzike, Ty ślepa komendo ...:evil_lol: aleś nam tu radości narobiła.:multi: No i dobrze, niech dziewczyna idzie do ludzi, bo w tym nowym PDT to ją tak rozpaskudzą, że rady sobie nikt z nią nie da.:mad: Maleńka, a Ty nie masz jaskry w rodzinie ...?:roll: Quote
mamanabank Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Szkoda, że Jaskra to nazwa choroby, bo byłoby fajne imię dla psa ;-) Quote
Florentynka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 mamanabank napisał(a):Szkoda, że Jaskra to nazwa choroby, bo byłoby fajne imię dla psa ;-) Zastosować, mi się podoba jako imię! I jakby to była mała, żółta suczka to nikt by jej nie kojarzył z chorobą, prawda? A' propos chorobliwych imion - pewna znajoma ( acz odlegle) suka, maści żółtej odwiedziła nas kiedyś i obrzydliwie szczypała moje psy. W związku z tym miotnęłam w nią obelgą "ty żółta febro!". Obelga przyschła do biednej psiny i choć oryginalnie miała na imię bodajże Fibi, to teraz nawet jej własna rodzina mówi o niej Żółta Febra. Ale trzeba przyznać, że suka uczciwie na to zapracowała. Quote
Romka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 mamanabank napisał(a):Szkoda, że Jaskra to nazwa choroby, bo byłoby fajne imię dla psa ;-) Faktycznie bardzo ładne imię dla psiaka...no ale trzeba złożyć gratulacje Gacce ,ze już prawie w nowym domku...super! Quote
Andzike Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Romka napisał(a):Faktycznie bardzo ładne imię dla psiaka...no ale trzeba złożyć gratulacje Gacce ,ze już prawie w nowym domku...super! Prawie, prawie ;) Odetchnę jak już będzie wszystkimi czterema łapami w nowym domu :D Quote
matrioszka2 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Wrzucam , bo muszę ... http://www.dogomania.pl/threads/201632-KOSTEK-quot-Tej-nocy-do-dobrych-ludzi-doczołgał-się-pies Quote
Jasza Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Gdzie Wy znajdujecie domy dla psów ( TAKIE domy)....u nas tak cicho... Quote
malagos Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Andzike napisał(a):Prawie, prawie ;) Odetchnę jak już będzie wszystkimi czterema łapami w nowym domu :D A kiedy bedzie? Moze już jest?............ Quote
Andzike Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 malagos napisał(a):A kiedy bedzie? Moze już jest?............ Będzie w poniedziałek :) Matrioszka - dostałam w piątek dokumenty Gacki :) dzięki! Quote
matrioszka2 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 No to dobrze, że stolyca ich nie zgubiła.;) Quote
E-S Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ufff, czyli już za momencik :) A jak jest u niej teraz z zachowaniem czystości w domu ? Quote
Andzike Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 E-S napisał(a):Ufff, czyli już za momencik :) A jak jest u niej teraz z zachowaniem czystości w domu ? według NDT - żadnych problemów - nie załatwia się zupelnie w domu - sygnalizuje chęć wyjścia. Generalnie NDT jest zakochany w Gacce po uszy - chętnie bym ją u nich zostawiła;) ale zdrowy rozsądek NDT przeważa ;) Rozmawialam dzis z domkiem Gacki - pomimo, że będzie psem łóżeczkowym to dziś kupili jej wyprawkę - posłanko, miseczki i karmę :) Trwa debata nt imienia - córeczki głosują za Simbą, ew. Kometą ;) W poniedziałek NDT przywiezie Gackę do Warszawy i razem zawieziemy ja do nowego domku. I odetchniemy ;) Quote
E-S Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 E, to super, że się uregulowała fizjologicznie :D A Figa ? Simba to był lew przecież :) Kometa ładnie :) Quote
LadyS Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Poszukuję kogoś z Białołęki (osiedle Wawy, obok Targówka) do wizyty przedadopcyjnej - konkretniej ul. Odkryta. Quote
Akrum Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 i co u Gacki słychać?? kiedy jedzie do DS? Quote
Florentynka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 To chyba dziś - wielki dzień Gacki? Quote
Andzike Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='Akrum']i co u Gacki słychać?? kiedy jedzie do DS? [quote name='Florentynka']To chyba dziś - wielki dzień Gacki? Tak, Gacka już spakowana, a NDT ociera łzy ;) wieczorem zawozimy Gackę do DS - już się nie mogą doczekać ;) Ja też ;) Gacka była w NDT dwa tygodnie, więc zapłacę dziś 120zł (swoją drogą cud, że znalazła dom w tak krótkim czasie, bo na więcej dni zabrakłoby kasy...:roll:) Zapłaciłam 8zł za ogłoszenia na bazarku Borówki - w skarpecie Gacki zostaje 2zł - czy ktoś ma coś przeciwko, żeby kupiła za to gryzaka dla Marcela? ;) Quote
Akrum Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 w takim razie trzymam kciuki, by Gacka się szybko zaaklimatyzowała w nowym domku. Quote
Akrum Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 a popatrzcie jakie cudo u nas w przytulisku siedzi od kilku dni: Quote
Andzike Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Jasza napisał(a):Andzike padnie.... Już widziałam i padłam... :( Quote
malagos Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 No piszcie wreszcie, Gacula już u siebie? Jak jej wrazenia na nowych ludzi i miejsce? Quote
Akrum Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 właśnie, jak Gaculka zareagowała na nowy domek? Quote
Florentynka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Pewnie jest w trakcie reagowania ;). Andzike sprawdza giętkość dziadowskich biczy i czy kanapa dość miękka...Musimy się uzbroić w cierpliwość. Quote
Recommended Posts