Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
ale że co proszę??

że niby mnie "podchodzisz" zapewne ;)

Gacka w nowym domu - byłyśmy razem z NDT, który na szczęście potwierdza, że nie myliłam się co do oceny domku ;)
Wszyscy bardzo podekscytowani czekali na nowego domownika, a Gacka od razu podbila ich serca :)
Na Gackę czekało już posłanko, miski, obroża z adresówką i nowym imieniem - Nora:cool3:

Myślę, że wszystko będzie dobrze - jutro zadzwonię i dopytam jak minęla pierwsza noc ;)
Chciałabym jak na Oskarach:cool3: podziękować
- Asi, ktora zdecydowała się wziąć Gackę na DT i przez dwa miesiące się nią zajmowała (nie chce wracać do tego jak się sytuacja zakończyła :roll: )
- NDT, który zaoferował pomoc w najcięższym momencie... :loveu:
- wszystkim osobom, które wpłaciły grosiki na NDT :loveu:
- kibicującym i tym co się zmobilizowali i zaczęli interesować ...

Udało się :multi::multi::multi:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
ale że "u nas takie cudo jest ...":razz:

a co chciałabyś?? hehehe

wkleiłam tu, by w razie co do domków, które ewentualnie po Gackę z ogłoszeń by jeszcze dzwoniły, to podsyłać :)

Posted

Andzike napisał(a):
że niby mnie "podchodzisz" zapewne ;)

już bym nie miała odwagi nawet do Ciebie kochana pisać o DT, już nam tyle pomogłaś.
to było tylko tak informacyjnie, gdyby jakiś domek w spadku po Gaculi był.

Posted

Akrum napisał(a):
już bym nie miała odwagi nawet do Ciebie kochana pisać o DT, już nam tyle pomogłaś.
to było tylko tak informacyjnie, gdyby jakiś domek w spadku po Gaculi był.

Jakbym nie miała Marcela i gdyby nie Sara, ktora mi się śni po nocach to już by mały do mnie jechał - toż to długowłosa Nelka ;)

Idę otworzyć wino na część Gacki :D

Posted

majuska napisał(a):
....może to z urodzin Gjalpona ?:cool3: :D

Powodzenia Gacula:multi::multi:

Myślisz, że coś się ostało? ;)

Qrcze, ale cieszę, że Gacka w końcu ma swojego własnego prywatnego człowieka na zawsze :D
(jak to dziś powiedział nowy właściciel Gacki - trafiła do nich na dożywocie :D )

Posted

Lubię takie zakończenia.
To co Ty tam ,Andzike, na DT masz teraz ?
Akrum, cudo jest niewątpliwie i allegro bardzo pomoże. Myślę, że długo nie posiedzi.A jaka jest historia tego cudaczka ? Porzucony ?Podrzucony ? Zgubiony, czy ucieknięty ?

Posted

[quote name='matrioszka2']Lubię takie zakończenia.
To co Ty tam ,Andzike, na DT masz teraz ??

To Ty nie widziałaś mojego Marcela???
http://www.dogomania.pl/threads/201719-MARCEL-czarny-ksi%C4%85%C5%BCe-zbiera-fundusze-na-obci%C4%99cie-jajek-i-szuka-super-domu!!

[quote name='E-S']Uff, super ! Ale jakieś wieści potem będą mam nadzieję ?

Będą, będą... Na razie niech się sobą cieszą :)
A Gacka musi się przekonać, że z tego domy już nigdzie nie pojedzie ;) chyba, że z całą rodzina na jakiś wypad :D

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Akrum, cudo jest niewątpliwie i allegro bardzo pomoże. Myślę, że długo nie posiedzi.A jaka jest historia tego cudaczka ? Porzucony ?Podrzucony ? Zgubiony, czy ucieknięty ?

psiak został zgłoszony, że się włóczy na trasie wyjazdowej z mojego miasta. I jeśli dobrze skojarzyłam wszystkie fakty, to jakiś czas temu dzwoniła do mnie babka, że właśnie w tamtych okolicach mieszka pani, która miała 4 psy (wszystkie przy budzie). Pani sobie wyjeżdżała na 2 tygodnie co jakiś czas, a psy same zostawały bez jedzenia,picia. Psy wyglądały masakrycznie, więc sąsiedzi zaczęli dokarmiać i po kolei wykradać te psiaki. Sąsiadka tej Pani miała już 2 swoje psy i 2 wykradzione sobie zostawiła. I do mnie kiedyś zadzwoniła - że co ma zrobić jak wykradnie te kolejne. Z opisu psiak się zgadza, ale nie wiem czy to na 100% ta sytuacja. Miejsce i opis psa się zgadza, pies zakołtuniony - zgadza się. Ta Pani już potem do mnie nie zadzwoniła ani adresu nie chciała podać dokładnego. Zgłosiła psa do SM i został odłowiony. Na 80 % podejrzewam, że to w/w sytuacja.

Posted

Jasza napisał(a):
Szczęścia dla Gacki na tym dożywociu!

Póki co wczoraj tęskniła za NDT, popiskiwała pół nocy i nie chciała nic jeść :( Dobrze jej z nimi było, przyzwyczaiła się dziewczyna po dwóch tygodniach...
Nowi ludzie się tego spodziewali (ja w sumie też, ale po zabraniu z poprzedniego DT momentalnie doszła do siebie, więc nie sądziłam, że aż tak będzie rozpaczać po zmianach...:cool3:).
Rano już było lepiej :) wskoczyla do dziewczynek na łózku, jest bardzo ciekawska, wszystko ją interesuje :)
Będzie dobrze :)

Posted

A ja trafiłam jeszcze na taką dziewczynę:

[quote name='Temida']Imię: Salma
Sterylizacja: tak
Chip: tak
województwo: łódzkie
Miasto: Radomsko

Salma to urokliwa psia dama. Na widok człowieka macha ogonkiem z radości.
Jest bardzo łagodna i towarzyska. Ma kudłate futerko czarno-brązowych odcieniach.
Zasługuje na kochający dom, w którym znajdzie szczęście.
Wysterylizowana i zaszczepiona, z książeczką zdrowia.

Kontakt w sprawie adopcji:
tel. 507 180 857 lub 501 272 431
[email protected]

ul. Spacerowa 118
Radomsko

Może komuś wpadnie w oko?:)

Powodzenia Gacka!!!

Posted

Cieszę się strasznie,że Gacunia (bo dla mnie to Gacunia :)) wreszcie ma to dożywocie!Świetna suczyna trafiła do świetnych ludzi i tak być powinno,chociaż Ameryki nie odkrywam...;)

I niech inne domki też się ujawniają-tyle psiaków na nie niecierpliwie czeka...!

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Poinformowałam dzisiaj kierownika o zbliżających się wydatkach ... ( Gacula, Azja, Luba ), ale jakoś dziwnie zadowolony był.Faktury jeszcze nie ma.

Pewnie lada moment dojdzie :)

U Norki ok - juz sie zadomowiła i szaleje z dziewczynkami :)