Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
IVV nie wiem skąd sie przy Majci takie cuda biorą!!!to jest psina na 5-tkę!!!!:multi::lol::loveu:

ona je sercem wybiera :)

Posted

Sylwuś, odrobaczenie było 20.12. Bardzo Cię proszę, w jakimś wolnym momenciku zdzwoń się z panią doktor, kiedy można by było zaszczepić Zorana (pakiet lub pojedynczo, jeśli do pakietu pani doktor widziałaby przeciwwskazanie) i przy okazji zachipować. Aha, zorientuj się też w koszcie kastracji (cena może zależeć od gabarytu, Zoran jest znacznie większy niż Bingo), kołnierza i pobytu 3-4 dób po w lecznicy.

Posted

Dlaczego aż tak krzywdziła go rzeczywistość? Zoran

Tułaczka w poszukiwaniu bezpiecznego schronienia, zaspokojenia głodu i pragnienia, 2 lata bicia się z przeciwnościami losu, 730 dni tęsknoty za normalnością i marzeń o niej, 17520 godziny dźwigania się w strachu zwątpieniu i... szukaniu człowieka w znanych mu z nie najlepszej strony ludziach, tak, do przełomowej chwili, wyglądało życie zdumiewająco inteligentnego/ pojętnego, przeuroczego, spokojnego, grzecznego, posłusznego Zorana. Uratowane przed wielce realną śmiercią pod kołami samochodów (a taka stała się udziałem jego towarzysza niedoli) to cudowne stworzenie, pies - ideał, jak opisuje go obecna opiekunka, w hoteliku dla zwierząt oczekuje... No właśnie... Kogo? Czego? Domu? Prawdziwego domu, którego nigdy nie miał? Przypadku, jakie sprawi, że przy kolejnej okazji los pozwoli mu wyciągnąć dłuższy koniec zapałki? Choć kilku dobrych dusz, byle..., byle tylko zechciały włączyć się w pomoc - poszukiwanie dla niego odpowiedzialnie kochającej, ostatecznej przystani? Każda, słownie każda pomoc jest tu mile widziana. Zoran za nią nie podziękuje ale osoby, którym ta skrzywdzona istota leży na sercach JUŻ TAK... Błagamy, nie przechodź obojętnie obok tego skrzywdzonego biedaka! Jedynymi rzeczami, jakie Zoran ma na własność są tylko jego imię i... obróżka.

Danymi kontaktowymi dla osób chcących włączyć się w pomoc na rzecz Zorana są: 664279913, [email protected]

Posted

Majciu-GRATULACJE!!!!:Rose:tekst piękny!!!A ja już pisze info.od p.doktor pakiet wirusówki i wścieklizna 60zł chip 54zł kastracja 165zł i szpitalik jak dla moich psiaków 20zł doba mogę jutro go zawieść na szczepienia a po Nowym Roku na zabieg bo w tej chwili nie ma już miejsc wolnych!

Posted

Sylwuś, szczep i chipuj, bardzo o to proszę. Miejmy to z głowy.
Od szczepienia i tak trzeba będzie odczekać z odjajczeniem stosowny czas więc obecny brak miejsca mnie nie martwi. Dodatkowa sprawa, która hamuje kwestię zabiegu to zebranie na niego kasy, o hotelikowaniu nie wspomnę. :-(

Posted

Stopniowo ruszę z ogłaszaniem.
Sprawdzam, tu wolę się usprawiedliwić (z braku aktualizacji wpłat), też konto ale coś się pitoli z paypalem. Wpłatę Jo powinnam mieć już dawno zaksięgowaną.