jogolcia@pdx Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='majqa']Dlaczego aż tak krzywdziła go rzeczywistość? Zoran Tułaczka w poszukiwaniu bezpiecznego schronienia, zaspokojenia głodu i pragnienia, 2 lata bicia się z przeciwnościami losu, 730 dni tęsknoty za normalnością i marzeń o niej, 17520 godziny dźwigania się w strachu zwątpieniu i... szukaniu człowieka w znanych mu z nie najlepszej strony ludziach, tak, do przełomowej chwili, wyglądało życie zdumiewająco inteligentnego/ pojętnego, przeuroczego, spokojnego, grzecznego, posłusznego Zorana. Uratowane przed wielce realną śmiercią pod kołami samochodów (a taka stała się udziałem jego towarzysza niedoli) to cudowne stworzenie, pies - ideał, jak opisuje go obecna opiekunka, w hoteliku dla zwierząt oczekuje... No właśnie... Kogo? Czego? Domu? Prawdziwego domu, którego nigdy nie miał? Przypadku, jakie sprawi, że przy kolejnej okazji los pozwoli mu wyciągnąć dłuższy koniec zapałki? Choć kilku dobrych dusz, byle..., byle tylko zechciały włączyć się w pomoc - poszukiwanie dla niego odpowiedzialnie kochającej, ostatecznej przystani? Każda, słownie każda pomoc jest tu mile widziana. Zoran za nią nie podziękuje ale osoby, którym ta skrzywdzona istota leży na sercach JUŻ TAK... Błagamy, nie przechodź obojętnie obok tego skrzywdzonego biedaka! Jedynymi rzeczami, jakie Zoran ma na własność są tylko jego imię i... obróżka. Danymi kontaktowymi dla osób chcących włączyć się w pomoc na rzecz Zorana są: 664279913, [email protected] Jestem kochane dziewczyny - tylko błagam , nie pytajcie o święta ( o przygodach lotniczych napiszę wkrótce)... na szczęście już po...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Majqo - pikny tekścik ( jak zawsze) - to co, robimy wydarzenie na FB ??? Jezuuuuuuuuuuuu, jak mi się chce spać :eviltong: ,a tu robota czeka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
majqa Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Jasne, baaardzo Cię proszę Jo o taką pomoc. Ja się na fb poruszam od zaledwie paru dni i nie ukrywam, że bardziej niż marnie. Quote
jogolcia@pdx Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='majqa']Jasne, baaardzo Cię proszę Jo o taką pomoc. Ja się na fb poruszam od zaledwie paru dni i nie ukrywam, że bardziej niż marnie. Zrobione Majqo - http://www.facebook.com/event.php?eid=166573383385804&num_event_invites=21#!/event.php?eid=166573383385804 Quote
majqa Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Jo!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
jogolcia@pdx Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 majqa napisał(a):Jo!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: ... e tam :oops::oops::oops: Majqa ...to nic wobec tego co Wy robicie :crazyeye: Quote
majqa Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Na razie dodałam Zoranka na 30tu stronach, na mazowieckie (info 1 strona). Sukcesywnie dojdą kolejne. Quote
sylwiaso Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 A my już z rana skowroneczki witamy nasze Kochane cioteczki Quote
majqa Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Jo, alarm odwołany, uff... Jest Twoja wpłata!!! Serdecznie dziękuję! :-) Quote
Smyku Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Zoranku , zimno ale szorujemy na górę . Quote
majqa Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Sylwuśka, czekam na potwierdzenie, czy byliście i czy do przelania Ci mam równo 114zł (szczepienia + chip). Aha, bo jakoś temat umarł. Plizzz, możesz pomierzyć Zoranka??? :modla::modla::modla: Edit: Ogłoszenia jeszcze podciągnięte. Quote
sylwiaso Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Majciu zaplanowałam wyjazd na popołudnie i nie udało mi się nie chciałam po chorobie ciągnąć ze sobą Amelci a nie miałam jej z kim zostawić!jutro rano ok 9 jedziemy!!!! zmierzymy to jest taki Skarb że da cioci wszystko wymierzyć czyli jutro do południa wszystko będzie napisane!Ja jutro zapłacę i wezmę rachunki! Quote
IVV Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 zagladam ...u nas pada snieg od wczoraj ... Quote
jogolcia@pdx Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ... zaglądam z morderstwem w oczach ( nie, nie, nie dla Was, tylko dla tego całego chrzanionego Microsoftu - następne dziadowstwo Windows 7 wypuścili???)...ale na razie mam połączenie (musiałam zainstalować na nowo WSZYSTKO - łącznie z routerem, drukarką, itd.....).... Zoranku - dla Ciebie wielkie i słodkie miziaki... Ale może ja Ciebie pożyczę na tych komputerowców, co? Razem im pogonimy kota, hihihihihiihih.... Quote
majqa Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Ja myślę, że Zoranek niestety nie przetrzepałby im tyłków tylko dał buziaka, hihihihihi... Quote
IVV Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 zwierzaki uratowane juz schronisku w Krakowie http://ktoz.blox.pl/2010/12/Kilka-tygodni-temu-do-serwisu-Youtube-trafil-film.html Quote
jogolcia@pdx Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='IVV']zwierzaki uratowane juz schronisku w Krakowie http://ktoz.blox.pl/2010/12/Kilka-tygodni-temu-do-serwisu-Youtube-trafil-film.html Nie oglądałam filmu, bo już same opisy doprowadziły mnie do stanu paniki --- że 3 letni bachor może tak maltretować zwierzaczka!! Niestety, z takich wyrastają najgorsze "elementy" społeczne - już teraz powinien ten gówniaż być resocjalizowany (ale co ze starszymi? przecież to musiało się dziać nagminnie!!!! - nasłałabym na nich wszystkich dobrego przetrzepacza)... nie, nie mam dzisiaj żadnego odruchu dobroci dla takich... Quote
majqa Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Kolejna dyszka ogłoszeń dla Zoranka dodana. :-) Quote
sylwiaso Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Nareszcie przeszło! od ok.godziny nie mogłam wysłać r-ku i wymiary Zoranka dł.od karku do poczatku ogonka 72cm pod łapkami przednimi 68cm a pod tylnymi 53cm.Zoranuś nie skrzywdzi nikogo nawet kotka!!!Tylko dziś jak wszedł piesek sąsiada to chciał go atakować ale myślę,że dlatego żeby go postraszyć a nie ugryżć!!! Quote
majqa Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Dziękuję Sylwuniu :loveu:, przelew poszedł przed momentem. Na pewno jutro będziesz miała zaksięgowaną kwotę 117zł. Hm... to teraz podsumujmy potrzeby: 1. Kubrak o wymiarach: długość: kark do początku ogonka 72cm obwód pod łapkami przednimi 68cm, a pod tylnymi 53cm 2. Kasa na kastrację + pobyt, choć 3 - 4 dni w lecznicy: 165zł i 20zł/doba x 3 lub 4, razem ok. 245zł (+ pewno koszt kołnierza) 3. Kasa na utrzymanie w hoteliku 300zł/ miesiąc Zaraz wstawię wszelkie info na 1 stronę. Quote
IVV Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Zoranku szczesciarz z ciebie ,ze cioteczki tak dbaja ;) Quote
sylwiaso Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wielki szczęściarz!!!wczoraj w lecznicy był już drugi raz nawet nie ruszył sie kiedy p.doktor zakładała mu chip nie mogą się panie nachwalić Zoranka!!!Przesympatyczny psiak!! Quote
jogolcia@pdx Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 No nie, taki psiak wymaga jakiegoś extra noworocznego prezentu :eviltong:... Majqo, proszę o kontakt w tej sprawie ;) Quote
Recommended Posts