Smyku Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Izu , wiesz coś o Zoranku , jak tam sprawy z sii ? Quote
majqa Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Niestety, wieści zero wiem jednak, że gdyby było coś nie halo Sylwia natychmiast da znać (fon, sms). Quote
jogolcia@pdx Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 irenaka napisał(a):Dolecieć, to z całą pewnością doleciała, bo się na wątku zameldowała:smile:.Ale coś mi się zdaje, że ze zdrówkiem może być gorzej, teraz pewnie główka boli;) Może znieczulenia:drinking: zbyt dużo a lot zbyt krótki:evil_lol:. Eeeeeee tam, tak źle nie było :oops::oops::oops: ... ale za to wczoraj pierwszy dzień przygotowań świątecznych (i niemiła niespodzianka - nie mogliśmy kupić elektrycznej maszynki do mięsa w żadnym sklepie- wszystkie dostępne tylko na internecie, a czasu za mało na zamówienie...:shake:)...za to rozmowy rodzinne do prawie trzeciej na ranem...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Całusie z deszczowego (hihihi, jak Portland) Los Angeles :loveu: Quote
Isadora7 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 majqa napisał(a):Również buziaczkujemy! :-) SodomIa i GomorIa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaso Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Jestem cioteczki mam inter.!!!!Już piszę czuję się już lepiej mam tylko nadzieję,że po chodzonej anginie nic mi nie będzie!!!Wstydzę się napisać,że nie udało mi sie do tej pory złapać moczu nie jest to takie proste,ponieważ kiedy on zaczyna sikać,a zawsze odchodzi dalej to kiedy chcę podejść idzie dalej i podsikuje!Jeszcze dziś postanowiłam do popołudnia dać sobie szansę!mam nadzieję,że jakimś cudem załatwię sprawę!! Quote
majqa Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Zabijesz mnie... Angina??? Słowem nie pisnęłaś. :-( Jak to przechodzona! Nie waż się! :-( Matuś, taka angina przechodzona może dać odzew w serduszku, stawach... Oj, Sylwunia... :-( Dobrze, że Twoje połączenie ze światem wróciło. :-) Mocz - spróbuj zrobić tak, by się odsikiwał na smyczy, krótkiej smyczy. Szansa na złapanie większa. Quote
sylwiaso Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Cioteczki jak to żona,matka i ciocia czy ma czas leżeć?!przecież u moich ćwoczków kto zrobi najlepiej a ukocha?Jak się do nich odzywałam to mnie nie mogły poznać głową kręciły czy to ta nasza ciocia śmiać mi się chciało!Dobrze wezmę go na smycz zaraz postaram się działać! Quote
irenaka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 sylwiaso napisał(a):Cioteczki jak to żona,matka i ciocia czy ma czas leżeć?!przecież u moich ćwoczków kto zrobi najlepiej a ukocha?Jak się do nich odzywałam to mnie nie mogły poznać głową kręciły czy to ta nasza ciocia śmiać mi się chciało!Dobrze wezmę go na smycz zaraz postaram się działać! Sylwuś:loveu:, zostaw sobie przyjemność;) łapania siku Zorana na czas poświąteczny. Biegusiem do wyrka i kuruj się kobieto, albo chociaż odpocznij:shake: Quote
majqa Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 irenaka napisał(a):Sylwuś:loveu:, zostaw sobie przyjemność;) łapania siku Zorana na czas poświąteczny. Biegusiem do wyrka i kuruj się kobieto, albo chociaż odpocznij:shake: Dokładnie, dokładnie tak!!! Quote
majqa Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 ProZorankowcom życzę niezapomnianej Gwiazdki 2010, mocy wymarzonych prezentów, a może i chwili, gdy ludzie, z którymi z jakichś przyczyn nie jest nam po drodze nagle przemówią ludzkim głosem... naszym głosem... Quote
sylwiaso Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 O nie cioteczki!!!nie zostawiłam siku po świętach!!!Jutro wyniki ok 13!!!Majciu DZIĘKI Tobie czyli krótka smyczka siku i ciocia łapie, ręka posikana ale mam:multi::multi:!!! Quote
majqa Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [FONT=Lucida Console]Jesteś niemożliwa! :shake: :-o[/FONT] Quote
sylwiaso Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Majciu przecież znam Ciebie i nasze wspaniałe cioteczki przecież zrobiły byście tak samo jak ja!Pomyślałam sobie ja przy stole wigilijnym a Zoranka może pęcherz boli!nie mogłabym inaczej!!!! Quote
sylwiaso Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 I cały "lasek brzozowy"życzy ukochanym cioteczkom:x-mas::x-mas::x-mas: Zdrowych Spokojnych Świąt i wszystkie psinki ściskają Was mocno!!:calus::calus::calus:!:tree1::tree1::tree1::santagri::santagri::santagri: Quote
majqa Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 sylwiaso napisał(a):Majciu przecież znam Ciebie i nasze wspaniałe cioteczki przecież zrobiły byście tak samo jak ja!Pomyślałam sobie ja przy stole wigilijnym a Zoranka może pęcherz boli!nie mogłabym inaczej!!!! Tak też myślałam, że taki trop obrałaś... :-( Quote
sylwiaso Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Majciu Dziękuję za wszystkie wpłaty czyli 12zł i 51zł dziś za badanie moczu zapłaciłam 18zł jutro między 12-13 napiszę info o wynikach! Quote
majqa Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Przelew za badanie moczu zrobiony. Quote
IVV Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Zdrowych ,spokojnych i radosnych Swiat !!! :) Quote
kaja69 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Iwonko,znowu mnie wyprzedziłaś :) Zdrowych,wesołych i rodzinnych świąt !!!!:) Quote
irenaka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 sylwiaso napisał(a):Majciu przecież znam Ciebie i nasze wspaniałe cioteczki przecież zrobiły byście tak samo jak ja!Pomyślałam sobie ja przy stole wigilijnym a Zoranka może pęcherz boli!nie mogłabym inaczej!!!! No właśnie, można się było tego spodziewać;). My swoje, Sylwia swoje:evil_lol::evil_lol:. Tylko co na to anginka?:shake: Izuś:loveu: piękne życzenia świąteczne. Ten ludzki głos mi się marzy;) Dla Wszystkich dziewczyn, tych blisko i tych daleko, życzę Wesołych Świąt!!!:loveu::loveu: Quote
sylwiaso Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 A ja już piszę mocz nie jest zły tzn.minimalne podwyższone PH i minimalnie widoczne pasma białka!jest dobrze!muszę go obserwować!!! Quote
majqa Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Dziękuski za relację, czyli rozumiem, że obserwacja bez podania leków. Quote
sylwiaso Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Tak bez leków!Bardzo się cieszę juz jestem spokojna! Quote
Recommended Posts