Jump to content
Dogomania

[MLB] Krysia - skopana przez patologiczną młodzież :( MA SUPER DOM!!! :)

Recommended Posts

Posted

[SIZE=2]Historia jakich wiele na Dogo.
[SIZE=2]Wyrzucili mnie z samochodu, tak po prostu, już mnie chyba nie chcieli :( Trafiłam na jakieś osiedle, dawałam sobie radę ale było ciężko. W sumie, głodna nie chodziłam, ale dzieci mi bardzo dokuczały, chociaż te mniejsze dzieci mniej, ale małolaty bardzo. Nie raz dostałam kopniaka, a to w głowę a to w żebra - bolało i cierpiałam czasami bardzo, ale gdzie miałam pójść ? Tutaj chociaż dostałam jeść od dobrej kobiety, czasami zabrała mnie na klatkę schodową i tam spałam. Ale jak łobuzy mi dokuczały, to chowałam się w krzaki i tam musiałam spać, nieważne, ze padał deszcz czy śnieg, wolałam marznąć, niż znowu dostać kopniaka. O dziwo, udało mi się tam przeżyć. I oto dzisiaj po prawie 2-óch miesiącach ciocia Ziutka zabrała mnie w bezpieczne miejsce, hmm...to jest hotel dla psów, słyszałam jak mówiły dwie dziewczyny jak mnie tam wiozły. Bałam się wejść, tyle psich zapachów, ciekawe ile będę miała tutaj kolegów i koleżanek ? Pochodziłam sobie troszkę, powąchałam i zamknęli mnie w jakimś pomieszczeniu i wiecie co ? :) Mam tam na własność miskę z wodą i jedzonkiem :) i ciepło mi, ach... Ciekawe ile tu czasu spędzę, mam nadzieję, że ciocie mi jakiś domek znajdą :) Lubię inne psie koleżanki i kolegów, fajna jestem, lubię jak mnie głaszczą i jestem ładna, prawda ?

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goście są! Witamy:)
Rezolutna Krysia ma bardzo myślący wyraz pyszczka, prawda?
Na klatce schodowej przeszkadzała młodocianej matce, dokarmiały ją osoby dojeżdżające, na miejscu służyła za worek treningowy sfrustrowanym młodzieńcom - taka gmina...
Dziś obejrzy ją lekarz, czy aby wszystkie żebra całe i coś brzuszek za duży.

Posted

malibo57 napisał(a):
(...) Rezolutna Krysia ma bardzo myślący wyraz pyszczka, prawda? (...).

Podeślij wątek Irence. Przepadnie. ;) Krysia jest w typie mojej (teraz już tylko w sercu) Jadzi... To samo spojrzenie...

Posted

Ja jutro wystawię bazarek dla Krysi :)
Dzisiaj już nie dam rady, muszę zgrać dzisiejsze foteczki nowej malizny, która zamieszkała razem z Kajtunem i śle do malibo :)