Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Borówka16']Odnaleziona, przyszła do domu, podeszła do p.Gosi :loveu::loveu::loveu:
Póki co wiem tylko tyle, przyszła do mojej bluzki i p.Gosia wabiła ją do mieszkania. Więcej info będę mieć później.[/QUOTE]

Wspaniale !!!! Baaardzo się cieszę :D :D :D

Posted

HURRA! HURRA! HURRA!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Ufff....
Pozdejmujcie może plakaty w wolnej chwili, niech się ludziska nie denerwują. Ja zawsze pilnie czytam takie ogłoszenia i mam potem oczy dookoła głowy, pewnie nie tylko ja.
Jednak na zołziastą bardzo uważać trzeba, może ona lubi robić sobie takie wyprawy :shake:

Posted

Nie moge uwierzyc!!:multi: Wczoraj jak nienormalna wchodzilam na ten watek co 15 minut, spac nie moglam, wyobrazalam sobie jak sie blaka i przebiega przez jezdnie...brrr.... Jak zobaczylam nowy tytul to az mi sie oczy spocily:) Co za madra sunia! W nowym miejscu a jednak znalazla droge do domu. Moze ona po prostu wyszla sobie na dlugi spacer?;)
Teraz trzeba pilnowac i nie wypuszczac za prog, do kaloryfera przywiazac jak bedzie trzeba:evil_lol:

Posted

Skoro dziewczynka juz bezpieczna to moze wybaczycie malego offa.

Pies ma 13 lat, jest w schronisku i wlasnie wykryto u niego chorobe Cushinga. Nie mamy na leki-600 zl miesiecznie(!) nie mamy na dotel lub DT, a bez tego nie ma szans na wyzdrowienie. Fundacje sie nie odzywaja, na watku malo osob, a pies cierpi. Co robic? Moze ktos ma jakis pomysl?
http://www.dogomania.pl/threads/198505-Potworna-bieda-w-schronisku-bez-domu-nie-ma-szans.../page42

Posted

Matko, co za suka!!
Całe szczęście, bo nieustannie o niej myślałam!
Borówka napisz koniecznie jak to było, i ciekawa jestem, i warto wiedzieć, bo nie daj Boże znowu coś podobnego gdzieś się może przydarzyć.
Mam nadzieję, że teraz jej Pani już WIE jak ma jej pilnować.
Na spacer powinna zakładać jej i szelki obrożę, czyli dwie smycze i adresatki obowiązkowo i czip, choć czipa ona chyba ma.
I niech jej nie puszcza przez dłuuugie tygodnie a puszczanie niech kiedyś zacznie na 15 metrowej lince.
No to się wypowiedziałam, i chcę poczytać jak się znalazła:-)

Dobrze, że byłaś bo rozsiałaś swój zapach a jeszcze jak bluzkę zostawiłaś, to już jak wabik zadziałała:-)
Zobaczcie, jak te nasze zapachy są ważne dla psów.......