majqa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Marycha35 napisał(a):właśnie, jak ona sobie daje radę, foty wskazane!!!!:) Super będzie zobaczyć Dżaki - Wędrowniczkę! :-) Nie ma to jak foto relacje z nowego domku ku uciesze oka. Quote
Ewa i flatki Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 W związku z różnymi "ale" fotki i relacja z DS bardzo byłyby wskazane Quote
Akrum Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 o tak, ja również czekam na relacje z nowego domku. Quote
majqa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Borówka16 napisał(a):(...) Wizyta - jak najbardziej, ale myślę, że jeszcze nie teraz, trzeba dać im troszkę czasu na zapoznanie siebie. Aaaa..no i identyfikator ma zakupić :) Zakup identyfikatora doszedł do skutku? Jakie jest związek pomiędzy zasadnością wizyty poadopcyjnej a stopniem zapoznania się Dżaki z jej nowym właścicielami (bo nie bardzo łapię wytłumaczenie w cytacie)? Quote
AlfaLS Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Ja wiem z doświadczenie własnego - a nawiały mi dwa psy niedługo po adopcji - że po takiej przygodzie pies się tak blisko trzyma człowieka, że bliżej już nie można :evil_lol:. Dosłownie przykleja się do nóg :diabloti:. Więc to zapoznanie na pewno będzie w ekspresowym tempie......... Może będą jakieś fotki "przyklejonej" suni???????? Quote
Andzike Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 W tym tygodniu nie dam rady, ale w poniedziałek mogę się tam przejść, bo jestem ciekawa jak się Dżaki miewa :) Quote
_Goldenek2 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/2045...0#post16550090 Zajrzyjcie proszę. Ten psiak potrzebuje pomocy. Quote
majqa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Andzike napisał(a):W tym tygodniu nie dam rady, ale w poniedziałek mogę się tam przejść, bo jestem ciekawa jak się Dżaki miewa :) Byłoby super, o ile "domek" nie będzie miał nic przeciwko ale mam nadzieję, że nie... Bonsai napisał(a):A ja mogłabym towarzyszyć. ;) Dzięki! :-) Quote
Marycha35 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Bardzo dobry pomysł Dziewczynki:) Ciekawe jak ten mały gałgan sobie radzi. Quote
Andzike Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Akrum napisał(a):czy to dzisiaj będzie wizyta u Dżaki?? No własnie chciałam się umówić - niekoniecznie na dziś, ale Pani nie odbiera telefonu. Zadzwonię później, Borówka, możesz uprzedzić Dżakusiową Panią, że ktoś się do nich wybiera? Quote
Andzike Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Akrum napisał(a):i jak, była przeprowadzona wizyta ?? Nie. Poprosiłam Borówkę, żeby się skontaktowała z Panią i uprzedziła, że ktoś wybierze się na wizytę po/a. Nie będę się zwalać obcym ludziom na głowę ;) Czekam na info od Borówki. Quote
Magija Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Andzike napisał(a):Nie. Poprosiłam Borówkę, żeby się skontaktowała z Panią i uprzedziła, że ktoś wybierze się na wizytę po/a. Nie będę się zwalać obcym ludziom na głowę ;) Czekam na info od Borówki. Andzike może napisz do Borówki pw, może ona tu nie zagląda? Quote
Andzike Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Magija napisał(a):Andzike może napisz do Borówki pw, może ona tu nie zagląda? A myślisz, że nie napisałam? Quote
Magija Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Andzike napisał(a):A myślisz, że nie napisałam? miałam taką cichą nadzieję, skoro cisza w wątku... Quote
Akrum Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 hm... dziwne, bo Borówka była wczoraj wieczorem dostępna.. Quote
majqa Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Andzike napisał(a):A myślisz, że nie napisałam? I jaki był tego efekt? Zero odzewu? Quote
Andzike Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 majqa napisał(a):I jaki był tego efekt? Zero odzewu? Był odzew - Borówka nie mogła się do Pani dodzwonić, miała się do mnie odezwać jak się z nią skontaktuje.. Po dwóch dniach ciszy, zapytałam ponownie, ale odzewu od Borówki nie było. Mi też to trochę z głowy wyleciało prawdę mówiąc, ale jeśli Pani będzie uprzedzona, że ktoś się będzie z nią kontaktować w sprawie po/a to się przejadę. Quote
AlfaLS Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Andzike napisał(a):Był odzew - Borówka nie mogła się do Pani dodzwonić, miała się do mnie odezwać jak się z nią skontaktuje.. Po dwóch dniach ciszy, zapytałam ponownie, ale odzewu od Borówki nie było. Mi też to trochę z głowy wyleciało prawdę mówiąc, ale jeśli Pani będzie uprzedzona, że ktoś się będzie z nią kontaktować w sprawie po/a to się przejadę. A nie może po prostu Tobie podać telefonu do tej pani? Przecież jak Ty masz iść na wizytę to chyba bezpośrednio lepiej i szybciej się umówicie niż przez pośrednika........ Quote
Andzike Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 AlfaLS napisał(a):A nie może po prostu Tobie podać telefonu do tej pani? Przecież jak Ty masz iść na wizytę to chyba bezpośrednio lepiej i szybciej się umówicie niż przez pośrednika........ Ja mam telefon do tej Pani, bo miałam iść na przed/a, ale nie dogadałyśmy się z Panią co do terminu i Borówka znalazła osobę, która mogła iść szybciej. Wszystko jest na wątku... Chodzi mi o to, że wolałabym, żeby Borówka po prostu uprzedziła Panią, że będę dzwonić i umawiać się na wizytę po/a. Bo ja do Pani dzwoniłam, ale też nie odebrała. Quote
Marycha35 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Dziewczynki z tego co wiem to Pani bardzo dużo pracuje teraz, trudno ją namierzyć! Borówka obiecała, że się tu pojawi. Quote
Recommended Posts