Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marycha35 napisał(a):
właśnie, jak ona sobie daje radę, foty wskazane!!!!:)

Super będzie zobaczyć Dżaki - Wędrowniczkę! :-) Nie ma to jak foto relacje z nowego domku ku uciesze oka.

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Borówka16 napisał(a):
(...) Wizyta - jak najbardziej, ale myślę, że jeszcze nie teraz, trzeba dać im troszkę czasu na zapoznanie siebie.
Aaaa..no i identyfikator ma zakupić :)

Zakup identyfikatora doszedł do skutku?
Jakie jest związek pomiędzy zasadnością wizyty poadopcyjnej a stopniem zapoznania się Dżaki z jej nowym właścicielami (bo nie bardzo łapię wytłumaczenie w cytacie)?

Posted

Ja wiem z doświadczenie własnego - a nawiały mi dwa psy niedługo po adopcji - że po takiej przygodzie pies się tak blisko trzyma człowieka, że bliżej już nie można :evil_lol:. Dosłownie przykleja się do nóg :diabloti:. Więc to zapoznanie na pewno będzie w ekspresowym tempie.........
Może będą jakieś fotki "przyklejonej" suni????????

Posted

Andzike napisał(a):
W tym tygodniu nie dam rady, ale w poniedziałek mogę się tam przejść, bo jestem ciekawa jak się Dżaki miewa :)

Byłoby super, o ile "domek" nie będzie miał nic przeciwko ale mam nadzieję, że nie...

Bonsai napisał(a):
A ja mogłabym towarzyszyć. ;)

Dzięki! :-)

Posted

Akrum napisał(a):
czy to dzisiaj będzie wizyta u Dżaki??

No własnie chciałam się umówić - niekoniecznie na dziś, ale Pani nie odbiera telefonu.
Zadzwonię później,
Borówka, możesz uprzedzić Dżakusiową Panią, że ktoś się do nich wybiera?

Posted

Akrum napisał(a):
i jak, była przeprowadzona wizyta ??

Nie. Poprosiłam Borówkę, żeby się skontaktowała z Panią i uprzedziła, że ktoś wybierze się na wizytę po/a.
Nie będę się zwalać obcym ludziom na głowę ;)
Czekam na info od Borówki.

Posted

Andzike napisał(a):
Nie. Poprosiłam Borówkę, żeby się skontaktowała z Panią i uprzedziła, że ktoś wybierze się na wizytę po/a.
Nie będę się zwalać obcym ludziom na głowę ;)
Czekam na info od Borówki.

Andzike może napisz do Borówki pw, może ona tu nie zagląda?

Posted

majqa napisał(a):
I jaki był tego efekt? Zero odzewu?

Był odzew - Borówka nie mogła się do Pani dodzwonić, miała się do mnie odezwać jak się z nią skontaktuje..
Po dwóch dniach ciszy, zapytałam ponownie, ale odzewu od Borówki nie było.
Mi też to trochę z głowy wyleciało prawdę mówiąc, ale jeśli Pani będzie uprzedzona, że ktoś się będzie z nią kontaktować w sprawie po/a to się przejadę.

Posted

Andzike napisał(a):
Był odzew - Borówka nie mogła się do Pani dodzwonić, miała się do mnie odezwać jak się z nią skontaktuje..
Po dwóch dniach ciszy, zapytałam ponownie, ale odzewu od Borówki nie było.
Mi też to trochę z głowy wyleciało prawdę mówiąc, ale jeśli Pani będzie uprzedzona, że ktoś się będzie z nią kontaktować w sprawie po/a to się przejadę.

A nie może po prostu Tobie podać telefonu do tej pani? Przecież jak Ty masz iść na wizytę to chyba bezpośrednio lepiej i szybciej się umówicie niż przez pośrednika........

Posted

AlfaLS napisał(a):
A nie może po prostu Tobie podać telefonu do tej pani? Przecież jak Ty masz iść na wizytę to chyba bezpośrednio lepiej i szybciej się umówicie niż przez pośrednika........

Ja mam telefon do tej Pani, bo miałam iść na przed/a, ale nie dogadałyśmy się z Panią co do terminu i Borówka znalazła osobę, która mogła iść szybciej.
Wszystko jest na wątku...

Chodzi mi o to, że wolałabym, żeby Borówka po prostu uprzedziła Panią, że będę dzwonić i umawiać się na wizytę po/a. Bo ja do Pani dzwoniłam, ale też nie odebrała.