MaDi Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 zadra napisał(a):Szansa juz na sali operacyjnej.Ma mieć zrobione nowe zdjęcie RTG.UK wynegocjowała osobistą studentkę do opieki na sunią oraz zaciszne i ciepłe miejsce do rekonealestencji. Jak tylko bede miała nowe informacje natychmiast napiszę. Czyli zostaje na trochę w klinice? Jeśli tak czy trzeba jej coś donieść? Quote
sonia71 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 wpłata na konto Szansy: 10.01-30zł.Agusiaczek 10.01-15zł zachary za I saldo:615zł. Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Symboliczna wpłata od nas dziś poszła. Ela EOT Quote
irenaka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Dlaczego to tak długo trwa? Nie ma jeszcze żadnych przecieków?:shake: Quote
Agmarek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 No ja też siedzę tu jak na szpilkach i kiedy tylko mogę zaglądam na dogo. Quote
zadra Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 irenaka napisał(a):Dlaczego to tak długo trwa? Nie ma jeszcze żadnych przecieków?:shake: Operacja zakonczyła się przed godziną.Uk już widziala Szansę,która w tej chwili jest już wybudzona.OPeracja sie powiodła.CZekamy teraz na efekty.Szansa pozostanie w klinice napewno tydzień,a może dwa.UK powiedziała,że ma opiekę Vip-owską,wszyscy sa bardzo zaangażowani w opiekę nad sunią.Teraz Szansa jest zamknieta w dość małej klatce,bez mozliwości przemieszczania się .Potrzebne będa podkłady,kupi je UK i zawiezie jutro.Uk ma rownież stały kontakt ze studentka opiekującą się Szansą i z prpfesorem oraz możliwość odwiedzania suni w każdej chwili. Jeszcze jedno w sprawie operacji.Zostały skrócone dwie kości i połączone blaszką i śrubami.Szansa ma przykurczone więżadła na skutek przdewlekłego schorzenia. Quote
Isadora7 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Ponownie się zacytuję :) [quote name='Isadora7']A teraz pokażmy siłę tego forum. Allegro "cegiełkowe" dla szansy http://allegro.pl/kalendarz-szansa-dla-suni-szansy-i1406410830.html proszę o rozsyłanie, reklamowanie :cool1::cool1::cool1: Quote
magenka1 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 kupiłam jeden kalendarz wybrałam opcję na meila czy tak można?? Dobrze, że zabieg się udał teraz krótka rehabilitacja i dziewczynka będzie zdrowa :) Quote
majqa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 zadra napisał(a):(...) UK wynegocjowała osobistą studentkę do opieki na sunią oraz zaciszne i ciepłe miejsce do rekonealestencji. Jak tylko bede miała nowe informacje natychmiast napiszę. Rewelacja! :-) zadra napisał(a):(...) OPeracja sie powiodła.CZekamy teraz na efekty.Szansa pozostanie w klinice napewno tydzień,a może dwa.UK powiedziała,że ma opiekę Vip-owską,wszyscy sa bardzo zaangażowani w opiekę nad sunią.Teraz Szansa jest zamknieta w dość małej klatce,bez mozliwości przemieszczania się .Potrzebne będa podkłady,kupi je UK i zawiezie jutro.Uk ma rownież stały kontakt ze studentka opiekującą się Szansą i z prpfesorem oraz możliwość odwiedzania suni w każdej chwili. Jeszcze jedno w sprawie operacji.Zostały skrócone dwie kości i połączone blaszką i śrubami.Szansa ma przykurczone więżadła na skutek przdewlekłego schorzenia. Dooobre wieści!!! :-) Quote
zadra Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 majqa napisał(a):Rewelacja! :-) Dooobre wieści!!! :-) Tak ,tak to wszystko dzięki UK. Dodam jeszcze,że po dokladnych ogledzinach uzębienia stwierdzona,że Szansa ma ok 4 lat. Quote
zadra Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Isadora7 napisał(a):Ponownie się zacytuję :) Właśnie rozsyłam!!! Quote
majqa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Kalendarz zakupiony! :-) Kto jest jeszcze chętny mieć cudną pamiątkę? Quote
magiraf Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 zadra napisał(a):Operacja zakonczyła się przed godziną.Uk już widziala Szansę,która w tej chwili jest już wybudzona.OPeracja sie powiodła.CZekamy teraz na efekty.Szansa pozostanie w klinice napewno tydzień,a może dwa.UK powiedziała,że ma opiekę Vip-owską,wszyscy sa bardzo zaangażowani w opiekę nad sunią.Teraz Szansa jest zamknieta w dość małej klatce,bez mozliwości przemieszczania się .Potrzebne będa podkłady,kupi je UK i zawiezie jutro.Uk ma rownież stały kontakt ze studentka opiekującą się Szansą i z prpfesorem oraz możliwość odwiedzania suni w każdej chwili. Jeszcze jedno w sprawie operacji.Zostały skrócone dwie kości i połączone blaszką i śrubami.Szansa ma przykurczone więżadła na skutek przdewlekłego schorzenia. Ufff, ulga wielka!!! :) Dzieki za dobre wiesci! Quote
IVV Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 no mi tez ulzylo !!!!! dziewczyny jestescie wspaniale !!!!! dzieki wszystkim ,ktorzy pomagaja Szansie .Calusy dla profesora !!!!!! Quote
Tola Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='zadra']Tak ,tak to wszystko dzięki UK. Dodam jeszcze,że po dokladnych ogledzinach uzębienia stwierdzona,że Szansa ma ok 4 lat. Miałam właśnie to pisac:cool3: :multi::multi: Wiadomosci z kliniki bardzo optymistyczne, trochę to trwało, ale liczą sie efekty i zdrowie naszej sunieczki:loveu: Szansa zaczyna kolejny nowy etap zycia:lol: Bardzo dziekujemy US za powtórny przyjazd i dowóz suni do Lublina i za bycie z sunia tam na miejscu:loveu: Dziękujemy równiez za koleje wpłaty:lol:. Isadora - piękna aukcja:loveu:, juz rozsyłam. Bardzo prosimy o reklamę aukcji wsród znajomych! Ta aukcja to wielka szansa na uzbieranie dodatkowych funduszy dla suni. Szansa nadal potrzebuje pieniędzy na opłacenie operacji i pobytu w klinice, na rehabilitację i potem utrzymanie w DT Quote
Agusiaczek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Super! Szansa to dzielna dziewczyna! Wszystko musi się udać :) Quote
funia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Oj to dobrze bo się martwiłąm.Trzymaj sie maleńka . Quote
irenaka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Wszystkim wielkie buziaki a największe profesorkowi za operację!!!:multi::multi: Tak się cieszę, że się aż popłakałam:oops:. Quote
jogolcia@pdx Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Cudne wiadomości :-( (ale to z radości) - oby tak każdy dzień zaczynać...Dziękuję wszystkim zaangażowanym cioteczkom...Szansunia:loveu:, odpoczywaj i nabieraj sił - jesteś naprawdę pod wspaniałą opieką :multi::multi::multi: Quote
MaDi Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Bardzo się cieszę i dodatkowo optymistyczna wersja wieku:multi: Quote
kasiainat Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Kilka razy podglądałam dzisiaj Szanse czekając na wieści - bardzo się cieszę, że są pozytywne :-) Quote
jogolcia@pdx Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 kasiaprzystał napisał(a):Kilka razy podglądałam dzisiaj Szanse czekając na wieści - bardzo się cieszę, że są pozytywne :-) Kasiu - fajnie, że zajrzałaś do naszej pupilki... już niedługo będzie u Ciebie ;=) Quote
__Lara Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Hura hura hura :D ile widzów ma Szansa :D Quote
Recommended Posts