Agusiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Nie ma za co. Dużo niestety nie mogę, ale jeszcze postaram się coś dosłać. Quote
jogolcia@pdx Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Szansuniu - śłońce ty moje, już niedługo nowe życie,ale jeszcze się naciesz cioteczką Funią ;=) Quote
jogolcia@pdx Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Szansunia - na spacerek dla formy :painting: Quote
majqa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 MaDi napisał(a):Wstajemy... Wstajemy, wstaliśmy i wciąż podtrzymujemy prośbę o pomoc finansową dla Szansy, suni o cukierkowym pycholu. :-) Quote
Tola Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Ja równiez bardzo proszę o pomoc finannsową dla suni. Dzisiaj wieczorem porozsyłam kolejne pv z prosbą o wpłaty. Operacja tuz, tuz... Denerwuję się... Quote
MaDi Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Tola napisał(a):Ja równiez bardzo proszę o pomoc finannsową dla suni. Dzisiaj wieczorem porozsyłam kolejne pv z prosbą o wpłaty. Operacja tuz, tuz... Denerwuję się... Będzie dobrze, plus jest taki,że Profesor na pewno nie policzy drogo za operację. Quote
jogolcia@pdx Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Wysłałam około 50 zaproszeń na PW - kilka osób sie zjawiło....Na FB ciągle podnoszę wydarzenie...nie wiem, co jeszcze mogę zrobić... Quote
funia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Wysłałam około 50 zaproszeń na PW - kilka osób sie zjawiło....Na FB ciągle podnoszę wydarzenie...nie wiem, co jeszcze mogę zrobić... Zrobiłas bardzo duzo .Dziękuje w imieniu naaszej bidulki . Quote
funia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Jutro pora rozstania .Zawiozę ja około 17 do Zadry . Cóż pisac sunia kochana ,coraz mniej zlekniona .Z dnia na dzień robi postepy . Pobyt z człowiekiem ,który poświeci jej duzo czasu zrobi z niej kochaną psine w niedługim czasie . Piewrsze bariery pokonała u mnie ,dalej powinno isc z górki . Teraz tylko modlę się aby opercja się udała . Quote
jogolcia@pdx Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 funia napisał(a):Zrobiłas bardzo duzo .Dziękuje w imieniu naaszej bidulki . Funiu- dzięki za dobre słowo :oops:, ale wciąż myślę, że niedużo...nawet nie wyobrażacie sobie, jakie to frustrujące nie móc nic zdziałać osobiście... :shake: ale nie będę się tu wyżalać, bo chodzi o psiaki a nie o mnie :-o A dla Szansy zawsze zrobię co będę mogła :evil_lol: Quote
jogolcia@pdx Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 funia napisał(a):Jutro pora rozstania .Zawiozę ja około 17 do Zadry . Cóż pisac sunia kochana ,coraz mniej zlekniona .Z dnia na dzień robi postepy . Pobyt z człowiekiem ,który poświeci jej duzo czasu zrobi z niej kochaną psine w niedługim czasie . Piewrsze bariery pokonała u mnie ,dalej powinno isc z górki . Teraz tylko modlę się aby opercja się udała . To jest nas dwie, modlące się :modla::modla:( chociaż ja trochę niestandardowo, ale zawszeć to dobra energia, prawda?) Funiu - niech to dobro, które dajesz wszystkim biednym psiakom powóci do Ciebie zwielokrotnione...A Szansie otworzyłaś drzwi do nowego, lepszego życia... bo dałaś jej szansę :calus::calus::calus: Quote
Energy Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Też mam nadzieję, że operacja się uda i suńka będzie zdrowa:lol: I że jej postępy się nie cofną w klinice... Quote
jogolcia@pdx Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Energy napisał(a):Też mam nadzieję, że operacja się uda i suńka będzie zdrowa:lol: I że jej postępy się nie cofną w klinice... Energy - dobra energio, dobrze, że jesteś ;=) Quote
Isadora7 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Nie mam zdjęć w pakiecie czy ktoś ma? To ja siedze zapewne do 2-3 :) podziergam inne aukcje Quote
majqa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Wcześniej pisałam na wątku o ich pozbieranie i, jeśli dobrze pamiętam, pozbierała je Tola. Ja Ci puszczę na mail te, które ja, jak coś mi się uwidziało, ściągnęłam ale, jak sama wiesz, są już zmniejszone. Quote
jogolcia@pdx Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Isadora7']Nie mam zdjęć w pakiecie czy ktoś ma? To ja siedze zapewne do 2-3 :) podziergam inne aukcje Isadorko - to Ty robisz Allegro dla Szansy? Jejku - takie wyróżnione? Pieniążki na opłaty już poleciały do Soni w razie czego... Quote
IVV Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 to juz tylko jeden dzien ...tyle teraz stresu przed nia ...mam nadzieje ,ze wszystko sie uda i nie bedzie ten proces dla suni zbyt dlugi Quote
jogolcia@pdx Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Szansunia - zaraz zaczynamy odliczać wielki dzień dla ciebie...cioteczka Jo jest z tobą, pamiętaj, co? Quote
Recommended Posts