Joodith Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Nie wiem jak Wy, ale uwielbiam ten wątek. W sumie Wy go tworzycie i nasza Szansunia. Quote
majqa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Joodith napisał(a):Nie wiem jak Wy, ale uwielbiam ten wątek. W sumie Wy go tworzycie i nasza Szansunia. Też bardzo go lubię, jest pogodny i pełen nadziei na szansę dla Szansy i... pokazuje fajne, pozytywne oblicze współpracy na rzecz zwierzaka. :-) Quote
jogolcia@pdx Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 a ja tylko cichutko szepnę mojemu słoneczku :iloveyou:...tak, żeby nikt z wyjątkiem tej cudowności nie zauważył.... Quote
Agmarek Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Dobranoc maleńka. Buziaczki dla Ciebie w zimny nosek :lol: Quote
animalon Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 :iloveyou::iloveyou::iloveyou:.... super wieści .... dziewczyny normalnie na rękach SZANSĘ nosicie - ma przepięknie.... zasługuje na to - jestem serduchem całym z wami .... jest mała prośba : w związku z cyklem reportaży jaki przygotowujeTVN nt JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA szukamy okrutnych przypadków traktowania piesków - pls o podesłanie mi linków do wątku na pw - więcej na MIAU http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=123161 /// podpalony piesek już został podesłany Quote
Jasza Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 My też ślemy wirtualne uściski i zazdrościmy tym, którzy mają szansę na te "nie-wirtualne" tylko prawdziwe.... Quote
majqa Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Jasza']My też ślemy wirtualne uściski i zazdrościmy tym, którzy mają szansę na te "nie-wirtualne" tylko prawdziwe.... To prawda, nic tylko zazdrościć. Na braku kontaktu ze mną jednak Szansa wyłącznie wygrywa. :eviltong: Zadręczyłabym tego pychola sobą. :evil_lol: Quote
Tola Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Mizianka dla Szansuni:loveu: Tak sobie myslę, ze przydałyby się na pewno nowe zdjęcia suni, moze muzzy zgodziłby się na sesję w klinice? Wysłalam PW z prosbą o zdjęcia naszej Szansuni. Quote
Isadora7 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Tola napisał(a):Mizianka dla Szansuni:loveu: Tak sobie myslę, ze przydałyby się na pewno nowe zdjęcia suni, moze muzzy zgodziłby się na sesję w klinice? Wysłalam PW z prosbą o zdjęcia naszej Szansuni. Jakby zrobił foty byłoby super z tymi fotami mozna myślec o bajeranckim plakacie Quote
Tola Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Isadora7 napisał(a):Jakby zrobił foty byłoby super z tymi fotami mozna myślec o bajeranckim plakacie :multi: Muzzy zgodził się i bądą zdjęcia Szansy:lol: Quote
Joodith Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Świetnie :) Szansuniu profesjonalna sesja przed Tobą! Quote
Jasza Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Świetnie! Choć te zdjęcia które ja widziałam juz i tak - jak dla mnie - mają moc przekazu. A oczy Szansy na nich - sami wiecie! Quote
MaDi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Tola napisał(a):Mizianka dla Szansuni:loveu: Tak sobie myslę, ze przydałyby się na pewno nowe zdjęcia suni, moze muzzy zgodziłby się na sesję w klinice? Wysłalam PW z prosbą o zdjęcia naszej Szansuni. Jadę z Muzzym w środę na sesję fotograficzną. Quote
funia Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Szansi skarbie wysyłam ciepłe mysli .Tyle tu ludzi na watku az miło...... Quote
muzzy Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 MaDi napisał(a):Jadę z Muzzym w środę na sesję fotograficzną. Potwierdzam :) Quote
zadra Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 MaDi napisał(a):Jadę z Muzzym w środę na sesję fotograficzną. Wspaniale!!! jutro UK bedzie rozmawiala z profesorem.Czekam na wiadomości. Quote
Tola Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 :multi: Wszystko po naszej mysli. I Szansy:loveu: Muzzy, MaDi dziekujemy:lol: Quote
MaDi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Tola napisał(a)::multi: Wszystko po naszej mysli. I Szansy:loveu: Muzzy, MaDi dziekujemy:lol: Polecam się na przyszłość;) Quote
majqa Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 I weź tu człowieku uzbrój się w cierpliwość czekania. ;-) Quote
Joodith Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Pani Ludmiła S. (diera) wpłaciła na konto Szansuni 10 zł :) Stan konta kalendarzowego to 829,64 zł :p Quote
Recommended Posts