Alicja Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 o rany ....a wchodząc liczyłam na dobre wieści ...:( Quote
Anastazja2009 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Pablusiu kochany wszystko bedzie ok! 3 mam kciuki!;( Quote
emhokr Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [quote name='Kapsel'] Też cudny domek się pojawił, który chce mu pomóc, albo z awaryjnym DT do czasu transportu, albo na dłuższy czas jak się wszystko dobrze potoczy, albo DS teściowej jeśli sie w nim zakocha.:):):):):) [/QUOTE] jeśli? smiesz wątpic! Kapselku małej wiary :D :D :D jak można sie w nim nie zakochac? :D to taki pychol, ze nic, tylko tulic, miziac, kochac, dbac i patrzec jak tyje i odzyskuje chęc życia i blask w oczkach! :) Quote
Kapsel Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [quote name='emhokr']jeśli? smiesz wątpic! Kapselku małej wiary :D :D :D jak można sie w nim nie zakochac? :D to taki pychol, ze nic, tylko tulic, miziac, kochac, dbac i patrzec jak tyje i odzyskuje chęc życia i blask w oczkach! :)[/QUOTE] Zapomniałam napisać że właśnie ten domek ma zawieźć Wagnerka na trasie Rzeszów-Poznań, ale może uda się że nie będzie trzeba ;););) Quote
Kapsel Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [quote name='Anastazja2009']Pablusiu kochany wszystko bedzie ok! 3 mam kciuki!;([/QUOTE] My tez trzymamy za wszystko i za zdrowie i za DT :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Jagoda1 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Myślałam, ze z Pabluszkiem bedzie lepiej... Quote
tatankas Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Pieniążki się znajdą,trzeba leczyć tego naszego małego Księcia. Quote
Agnezia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Dobrze powiedziane, małego :-( [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/1584/dscf5025.jpg[/IMG] [IMG]http://img403.imageshack.us/img403/3338/dscf5034d.jpg[/IMG] [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/5466/dscf5038s.jpg[/IMG] Quote
andegawenka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 O matko, same kosteczki, strasznie wygląda...:-( Quote
Kapsel Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [quote name='andegawenka']O matko, same kosteczki, strasznie wygląda...:-([/QUOTE] Masakrycznie, jestem załamana :shake::-( dosyć że żywy szkielet, to ta łapka czy da się coś z nią zrobić, czy sie nie wda gangrena? Quote
Alicja Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 mam nadzieję , ze łapeczkę da się uratować Quote
emhokr Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 z jakim ja tu strachem wchodzę...wierzę, będzie dobrze... w najgorszym wypadku... nasz znajomy leśniczy miał psa bez łapy..idealnie sobie radził!!! będzie w porządku, wyzdrowieje! musi... ciężka walka przed nim...tak bardzo mi lezy na sercu jego los...on ma w sobie coś takiego jak Sasha... taki młody i żadnego serca nie zaznał... Quote
Kamila28 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 ja też ma nadzieje, że wszystko będzie ok, jest młody, nawet bez łapki w najgorszym wypadku - da sobie radę ;) Quote
marta0731 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Malutki, chudziutki, leciutki............ :( Lecę wpłacić 30zł chociaż Quote
Kapsel Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [quote name='Jagoda1']Wpłaciłam na chłopczyka 30 zł.[/QUOTE] [quote name='marta0731']Malutki, chudziutki, leciutki............ :( Lecę wpłacić 30zł chociaż[/QUOTE] Dziewczyny Boksiołek Wam bardzo dziękuje :iloveyou::Rose::Rose::Rose: Quote
Maruda666 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Dopiero dziś dotarłam ....i nóż mi się w kieszeni otwiera :mad::mad: Toż on ma dopiero rok a tyle już wycierpiał. I dalej nie wiadomo, czy da się poskładać łapkę :shake: Słów brakuje :shake: Trzymam cały czas kciuki za zadowie chudziny. Jutro poślę 50zł ( dziś już na oczy nie widzę ). Quote
Kapsel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='Maruda666']Dopiero dziś dotarłam ....i nóż mi się w kieszeni otwiera :mad::mad: Toż on ma dopiero rok a tyle już wycierpiał. I dalej nie wiadomo, czy da się poskładać łapkę :shake: Słów brakuje :shake: Trzymam cały czas kciuki za zadowie chudziny. Jutro poślę 50zł ( dziś już na oczy nie widzę ).[/QUOTE] Ło matko, Marudka :buzi:wreszcie dotarła:cool3: Widzisz co tu sie dzieje? Mamy straszne kłopoty, a Ciebie nie ma i nie ma... ale już jesteś, jak dobrze :smile: Bardzo dziękujemy za pomoc dla Pablo :Rose: Quote
Jagoda1 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Biedne psie boksiowe dziecko, tyle cierpisz przez takich....:mad::angryy: Quote
Kapsel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Tak to jeszcze jest takie dziecko... dzisiaj chciał palce ręki Geramine zjeść ... zaczął po malutku wychodzić na dwór :shake: Quote
wykrywka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Kapselku już byłam na wątku biedaczka wcześniej, ale tak pobieżnie, szybciutko, bo w związku z awarią gazowniczą i wybuchem gazu na naszym osiedlu prawie nie zaglądałam na dogo. Oczywiście prześlę parę złotych i jak zwykle mi przykro, że tylko w ten sposób mogę pomóc. Trzymam kciuki za Pablo, wierzę, że będzie dobrze, jest przecież w tak dobrych rękach. Quote
Kapsel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='wykrywka']Kapselku już byłam na wątku biedaczka wcześniej, ale tak pobieżnie, szybciutko, bo w związku z awarią gazowniczą i wybuchem gazu na naszym osiedlu prawie nie zaglądałam na dogo. Oczywiście prześlę parę złotych i jak zwykle mi przykro, że tylko w ten sposób mogę pomóc. Trzymam kciuki za Pablo, wierzę, że będzie dobrze, jest przecież w tak dobrych rękach.[/QUOTE] Dziekuję Grażynko, że jesteś i dziękujemy za pomoc dla Pablo :Rose: Cioteczki Kochane, ma ktoś możliwość załatwić pampersy??? :modla::modla::modla: Quote
Nutusia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ja mam paczkę pampersów, ale ludzkich - przydadzą się?... Quote
Kapsel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='Nutusia']Ja mam paczkę pampersów, ale ludzkich - przydadzą się?...[/QUOTE] Ludzkich, ludzkich przydadzą się na 100% :smile: Będziesz w okolicach Fundacji? I co dzwoniła Germaine? Quote
Recommended Posts