Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kapsel']

Też cudny domek się pojawił, który chce mu pomóc, albo z awaryjnym DT do czasu transportu, albo na dłuższy czas jak się wszystko dobrze potoczy, albo DS teściowej jeśli sie w nim zakocha.:):):):):)

[/QUOTE]

jeśli? smiesz wątpic! Kapselku małej wiary :D :D :D jak można sie w nim nie zakochac? :D to taki pychol, ze nic, tylko tulic, miziac, kochac, dbac i patrzec jak tyje i odzyskuje chęc życia i blask w oczkach! :)

Posted

[quote name='emhokr']jeśli? smiesz wątpic! Kapselku małej wiary :D :D :D jak można sie w nim nie zakochac? :D to taki pychol, ze nic, tylko tulic, miziac, kochac, dbac i patrzec jak tyje i odzyskuje chęc życia i blask w oczkach! :)[/QUOTE]
Zapomniałam napisać że właśnie ten domek ma zawieźć Wagnerka na trasie Rzeszów-Poznań, ale może uda się że nie będzie trzeba ;););)

Posted

[quote name='Anastazja2009']Pablusiu kochany wszystko bedzie ok! 3 mam kciuki!;([/QUOTE]
My tez trzymamy za wszystko i za zdrowie i za DT :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Dobrze powiedziane, małego :-(
[IMG]http://img98.imageshack.us/img98/1584/dscf5025.jpg[/IMG]
[IMG]http://img403.imageshack.us/img403/3338/dscf5034d.jpg[/IMG]
[IMG]http://img24.imageshack.us/img24/5466/dscf5038s.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='andegawenka']O matko, same kosteczki, strasznie wygląda...:-([/QUOTE]
Masakrycznie, jestem załamana :shake::-( dosyć że żywy szkielet, to ta łapka czy da się coś z nią zrobić, czy sie nie wda gangrena?

Posted

z jakim ja tu strachem wchodzę...wierzę, będzie dobrze... w najgorszym wypadku... nasz znajomy leśniczy miał psa bez łapy..idealnie sobie radził!!! będzie w porządku, wyzdrowieje! musi... ciężka walka przed nim...tak bardzo mi lezy na sercu jego los...on ma w sobie coś takiego jak Sasha... taki młody i żadnego serca nie zaznał...

Posted

[quote name='Jagoda1']Wpłaciłam na chłopczyka 30 zł.[/QUOTE]

[quote name='marta0731']Malutki, chudziutki, leciutki............ :(

Lecę wpłacić 30zł chociaż[/QUOTE]

Dziewczyny Boksiołek Wam bardzo dziękuje :iloveyou::Rose::Rose::Rose:

Posted

Dopiero dziś dotarłam ....i nóż mi się w kieszeni otwiera :mad::mad:
Toż on ma dopiero rok a tyle już wycierpiał. I dalej nie wiadomo, czy da się poskładać łapkę :shake:
Słów brakuje :shake: Trzymam cały czas kciuki za zadowie chudziny. Jutro poślę 50zł ( dziś już na oczy nie widzę ).

Posted

[quote name='Maruda666']Dopiero dziś dotarłam ....i nóż mi się w kieszeni otwiera :mad::mad:
Toż on ma dopiero rok a tyle już wycierpiał. I dalej nie wiadomo, czy da się poskładać łapkę :shake:
Słów brakuje :shake: Trzymam cały czas kciuki za zadowie chudziny. Jutro poślę 50zł ( dziś już na oczy nie widzę ).[/QUOTE]
Ło matko, Marudka :buzi:wreszcie dotarła:cool3: Widzisz co tu sie dzieje? Mamy straszne kłopoty, a Ciebie nie ma i nie ma... ale już jesteś, jak dobrze :smile:
Bardzo dziękujemy za pomoc dla Pablo :Rose:

Posted

Kapselku już byłam na wątku biedaczka wcześniej, ale tak pobieżnie, szybciutko, bo w związku z awarią gazowniczą i wybuchem gazu na naszym osiedlu prawie nie zaglądałam na dogo. Oczywiście prześlę parę złotych i jak zwykle mi przykro, że tylko w ten sposób mogę pomóc. Trzymam kciuki za Pablo, wierzę, że będzie dobrze, jest przecież w tak dobrych rękach.

Posted

[quote name='wykrywka']Kapselku już byłam na wątku biedaczka wcześniej, ale tak pobieżnie, szybciutko, bo w związku z awarią gazowniczą i wybuchem gazu na naszym osiedlu prawie nie zaglądałam na dogo. Oczywiście prześlę parę złotych i jak zwykle mi przykro, że tylko w ten sposób mogę pomóc. Trzymam kciuki za Pablo, wierzę, że będzie dobrze, jest przecież w tak dobrych rękach.[/QUOTE]
Dziekuję Grażynko, że jesteś i dziękujemy za pomoc dla Pablo :Rose:

Cioteczki Kochane, ma ktoś możliwość załatwić pampersy??? :modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Nutusia']Ja mam paczkę pampersów, ale ludzkich - przydadzą się?...[/QUOTE]
Ludzkich, ludzkich przydadzą się na 100% :smile: Będziesz w okolicach Fundacji?
I co dzwoniła Germaine?