Nutusia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Dzięki, Agnezjo! :) Pawełku, już niedługo, piesku... Quote
Kapsel Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='hecia13']Kapsel, czy ty chcesz nas wykończyć... Wklejam Twoje posty na bieżąco na wątek Pablisia na boksery.pun, tam też wszyscy trzymają kciuki Dziękujemy Kochane Cioteczki, wiem ze całe Forum boksery.pun bardzo pomagają :loveu::loveu::loveu:Pablusiowi i trzymaja kciuki, podziękuj Heciu Kochana dziewczynom bardzo!!! :modla::modla::modla: Ja sama się trzęsę i bardzo się o niego boję :shake::shake::shake: DT niebawem sam się pojawi, to na bieżąco będzie nam pisał wszystko!!! Wiki, czekamy na Ciebie :placz::placz::placz: Quote
Kapsel Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Domek Tymczasowy ma kłopot z zalogowaniem, ale przysłał mi info, które prosił żebym wkleiła. [FONT=Times New Roman]Witam [/FONT] [FONT=Times New Roman]Na początku mojej wiadomości chciałem podziękować za hojne datki na operacje Pabla DZIĘKUJĘ!!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Pablo jest teraz operowany i około 20:00 będę go odbierał to naskrobie coś więcej[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wczoraj kolo południa odebrałem go z domu tymczasowego w którym nie mógł narzekać na nudę bo miał suczkę bokserkę z która się bawił mimo to sytuacja zmusiła fundacje na zmianę domu [/FONT] [FONT=Times New Roman]Pablo znacznie przytył to zasługa DT w którym przebywał jeszcze kilka kilo i będzie ok.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mimo sytuacji jaka zgotował mu człowiek piesek jest strasznie pogodny garnie się do każdego człowieka tak jak by go znał, uwielbia być głaskanym drapanym i przytulanym straszny pieszczoch[/FONT] [FONT=Times New Roman]Spragniony miłości i normalnego kontaktu z człowiekiem.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Dość szybko się zaaklimatyzował w domu o czym świadczą zdjęcia na facebook serdecznie zapraszam [/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]http://www.facebook.com/album.php?id=100001356885655&aid=40304[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Dziękuję i pozdrawiam Dominik [/FONT][/FONT] Quote
_Goldenek2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Marysin to dobra firma, więc będzie dobrze. Quote
marta0731 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Dasz radę Pablo!!! Ciotki jak pisałam zdanie powyżej to kichnęłam, czyli prawda!!!:lol: Da radę:kiss_2::thumbs: Quote
Kapsel Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Kochani!!!!!!!!!! UDAŁO SIĘ, UDAŁO!!!!! Hura!!!!!!!!!!!!!!!:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::BIG::BIG::BIG::cool2::cool2::cool2::cool2::laola::laola::laola: Quote
marta0731 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 HURAAAAAAAAAAA:laola: :klacz::klacz::klacz::bigcool::bigcool::bigcool::cunao: To chyba opijać zaczynamy:drink1: Quote
Kapsel Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Można opijać, lekarze powiedzieli, że najgorsze dla nich było to jak Ninusia mówiła zgrubienie. Będzie go strasznie boleć przez dwa dni. Musi wytrzymać :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: Szczegółową rellcję zda Dominik jak przywiezie Pablusia do domu :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
sauatka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 wiedziałam! :multi: super, strasznie się cieszę! Quote
DOMINIK Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 no nareszcie bo mało paznokci z nerwów nie straciłam co sie tam dzieje Zaraz do niego jedziemy i zabieramy go do domku a jeżeli będzie bardzo płakał to mogę spać koło jego klatki :) Wiktoria Quote
Kapsel Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 DOMINIK napisał(a):no nareszcie bo mało paznokci z nerwów nie straciłam co sie tam dzieje Zaraz do niego jedziemy i zabieramy go do domku a jeżeli będzie bardzo płakał to mogę spać koło jego klatki :) Wiktoria Witamy Domek :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::iloveyou:Nareszcie!!!! Czekamy na relację po przyjeździe :-):-):-):kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
hecia13 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ufff.... teraz niech nam paznokcie odrastają :multi: Quote
andegawenka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 O matko ....jak Kapsel skacze to ja zaczynam ryczeć.....kuna stara baba...wstyd...:multi::loveu::placz: Quote
hecia13 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='andegawenka']O matko ....jak Kapsel skacze to ja zaczynam ryczeć.....kuna stara baba...wstyd...:multi::loveu::placz: andegawenka, to nie wstyd!! Pociesz się, ja też stara baba i też ryczę. A w ogóle to jakie my stare - z roku na rok coraz młodsze, to nasze dzieci się starzeją! Quote
andegawenka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='hecia13']andegawenka, to nie wstyd!! Pociesz się, ja też stara baba i też ryczę. A w ogóle to jakie my stare - z roku na rok coraz młodsze, to nasze dzieci się starzeją! No tak masz rację Heciu mój syn mówi że już stary jest.... Jeszcze trzymamy kciuki, żeby się pieknie goiło...... Quote
Maruda666 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 andegawenka napisał(a):O matko ....jak Kapsel skacze to ja zaczynam ryczeć.....kuna stara baba...wstyd...:multi::loveu::placz: Andegawenko, ja właśnie usiłowałam opowiedzieć mężowi o operacji i się tak poryczałam, że mówić nie mogłam. :multi::loveu::loveu::multi::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 :stupid:Powinni nam na stałe zainstalować emotkę zamiast tych płomieni... Quote
Alicja Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='Kapsel']Kochani!!!!!!!!!! UDAŁO SIĘ, UDAŁO!!!!! Hura!!!!!!!!!!!!!!!:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::BIG::BIG::BIG::cool2::cool2::cool2::cool2::laola::laola::laola: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
_Goldenek2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 No... napijmy się aby ukoić skołatane nerwy :) Quote
Mysza2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 o jak fajnie, cioteczki a ja tu trzeźwa przyszłam , musze nadrobić, straaaaszzzzznie się cieszę Quote
emhokr Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 witamy DT !!! :) i... tak, idę to opic! paznokci już nie mam, gdyby to było w moim stylu to bym się na tipsy umówiła ;) a tak -dziś, co prawda symbolicznie, ale drink będzie :) Pablo - teraz już z górki!!! wytrzymasz i lada moment będziesz radośnie biegał!!! Quote
Jagoda1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 :lol::lol::lol:Ufffffff............................ Quote
Kapsel Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Oto nasz dzielny chłopczyk, :buzi::buzi::buzi::happy1::happy1::happy1: a te śruby :shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
DOMINIK Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [FONT=Times New Roman]Pablo już jest w domu :) :)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Przez prawie całą drogę do domu trochę postękiwał ale udało mu się tez zasnąć i troche pochrapać[/FONT] [FONT=Times New Roman]Niestety przed chwilą musieliśmy mu dać kolejny zastrzyk przeciwbólowy bo już nie mógł wytrzymać a my razem z nim - Bo to ciężko słuchac jak piesek skamle z bólu[/FONT] [FONT=Times New Roman]Martwimy się tylko co to będzie jak lek przestanie działać w środku nocy :((( [/FONT] [FONT=Times New Roman]Teraz Pablo śpi smacznie na kanapie, przykryty kocem i chrapie :)[/FONT] Quote
Recommended Posts