Jagoda1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='andegawenka']Dzwonią mi ząbki....może wyrwać? A kasiorke masz na dentystę?:evil_lol: Pablitku, pamiętamy, posyłamy ciepłe mysli, będzie dobrze... Quote
Kapsel Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Jestem taka nerwowa, że na całym ciele dreszcze mam, żal mi go tez strasznie, oby go nie bolało, oby wszystko dobrze przebiegło. Trzymam wszystko co się da!!!!!!!! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Nutusia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Poboleć pewnie trochę musi. Ale i tak to wielka ulga, że będzie bolało "po coś" - żeby mógł chodzić i być sprawny, a nie "tak po prostu" - bo to tylko stojący przy budzie, bezużyteczny pies.. Quote
Jagoda1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Potem pewnie jeszcze rehabilitacja... a potem normalne życie w normalnej rodzinie. Quote
kora78 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 tyle biedak musi przejsc... ehh powodzenia! Quote
Nutusia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Kapselku, oddychaj głęboko :)... WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!!!!! Quote
emhokr Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 10:36... to już!!!!! Pabluniu, jesteśmy z Tobą!!! cholera, ale się denerwuję... Quote
Mysza2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: też trzymam Quote
Kapsel Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Germaine z Dominikiem ma przyjechać po Pabla o godz. 17.00 Kciuki cały czas zaciśnięte!!!! Wiem tez że po wszystkim czeka go długa rehabilitacja z basenem włącznie, jak ktoś pamięta mojego Kochanego Aldo za TM jak pływał...:-(:-(:-( tu są zdjęcia z rehabilitacji na basenie :shake: http://www.dogomania.pl/threads/177968-ALDO-..-ju%C5%BC-nie-cierpi...-(*)/page10 to taka sama czeka Pabla.... Quote
Nutusia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Po co wariować, lepiej być dobrej myśli... :) Quote
Jagoda1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Będzie dobrze...Pablo będziesz zdrowy i szczęsliwy. W planie rehabilitacja - to super. My uzbieraliśmy na rebabilitację, też pływaniem, naszego schroniskowego starszego wielkiego Alberta, rezultaty widać. http://lh5.ggpht.com/_fGjaO30BkTQ/TQkVXRbaGxI/AAAAAAAAAMQ/x7dZ5SPt8Bs/IMG_0732.JPG Quote
Kapsel Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cioteczki Kochane :shake::shake::shake: godzina odbioru Pabla została przesunięta na 20.00. Jest to tak ciężka operacja, że cała klinika postawiona jest na nogi, co chwilę wołają specjalistów do pomocy. Jest tam cały sztab lekarzy :-(:-(:-( Zamieszanie w klinice straszne, co chwilę lampki ostrzegawcze się zapalają, latają to w jedną to w druga stronę lekarze. Masakra :shake::shake::shake: Oby się tylko udało!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 .... Pablito ...... trzymaj się ..czekamy tu nas Ciebie ... :kciuki: Quote
tatankas Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 To czekamy do 20.00,nie mamy innego wyjścia :(:(:( Quote
andegawenka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 To zgrubienie:-(...trzymaj się maleństwo... Quote
Nutusia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 A w której klinice jest Pawełek i kto go operuje - tak ze zwykłej ciekawości pytam... Quote
Agnezia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 http://wetmarysin.pl/doctors/index nie wiem, który lekarz operuje. Quote
hecia13 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Kapsel, czy ty chcesz nas wykończyć... Wklejam Twoje posty na bieżąco na wątek Pablisia na boksery.pun, tam też wszyscy trzymają kciuki Quote
Recommended Posts