Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fikusna_joanna napisał(a):
to właściwie nie była wizyta przed adopcyjna, bo Państwo sami nie wiedzieli czy w ogóle mogą sobie pozwolić na psa (czy będą mieć czas i co z nim robić w wakacje). Ot taki spacer i zapoznanie z Pabluńką.

Wiem, może będę okrutna i niesprawiedliwa. Ale skoro mieli tyle wątpliwości to po co w ogóle przyjeżdżali i nadzieję robili!

Mam tylko nadzieję, iż to, że raczej go nie wezmą nie jest spowodowane kalectwem Pablusia?!
Przykre :(
Czekamy na lepsze wieści!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fikusna_joanna napisał(a):
to właściwie nie była wizyta przed adopcyjna, bo Państwo sami nie wiedzieli czy w ogóle mogą sobie pozwolić na psa (czy będą mieć czas i co z nim robić w wakacje). Ot taki spacer i zapoznanie z Pabluńką.

A moze to i dobrze, ze tak wypadło?
Pablo,to "pies z łańcucha", musi przywyknąć do warunków domowych, a jeszcze dochodzi opieka nad nim po operacji.

Posted

Kochani, mam nadzieję, że pojawi się tu na wątku przyszły Domek Tymczasowy Pablusia, który juz od poniedziałku będzie się nim opiekował i dbał o niego po operacji. Czekamy zatem aż się tutaj pojawi i wszystko nam opowie jak doszło do tego, ze zechciał Pablusiowi pomóc :smile::smile::smile:

Posted

[quote name='Kapsel']Dar_ling, Fundacja nie czekała na odpowiedź Państwa, sama zdecydowała po rozmowie DS z DT, że to nie jest dom dla boksera, a tym bardziej dla Pabla.

Nie wiedziałam, że fundacja tak zadecydowała. Myślałam, że ci ludzie chcieli wziąć Pabla i nie mogli się w końcu zdecydować...
Nie doczytałam- przepraszam

Posted

Dar_ling :calus:nic nie szkodzi. Nieraz nie można tak prosto z mostu napisać wszystkiego, aby nie urazić osób i ich uczuć. Może będą czytać, może czytają... i dlatego ja napisałam to tez i tak, że wyszło niezbyt zrozumiale i niezbyt oczywiście.

Posted

Mam nadzieję,że jutro operacja dojdzie w końcu do skutku,bo im szybciej tym szybciej Pabluś przestanie cierpieć i znajdzie swój wymarzony domek.Trzymamy kciuki.

Posted

Juz wszystko ustalone. Pablo ma operację jutro o godz. 10.00. Trzymajcie ciocie Kochane łapki kciuki, wszystko. MAm nadzieję, że to juz ostateczny termin i nic się nie wydarzy co miałoby mu przeszkodzić!!!!

Posted

Kapsel napisał(a):
Juz wszystko ustalone. Pablo ma operację jutro o godz. 10.00. Trzymajcie ciocie Kochane łapki kciuki, wszystko. MAm nadzieję, że to juz ostateczny termin i nic się nie wydarzy co miałoby mu przeszkodzić!!!!

Będziemy trzymać Kapselku bardzo mocno !!!!!

Posted

Kapsel napisał(a):

Łomatko, znów nie będę mogła pracować!!!!

Posted

jak tam w nowym DT?? :)
naprawiona łapka na nowy rok - super :) wierzę, ze jutro już będzie to miał za sobą...i w lato już będzie biegał i cieszył się życiem!!!

Posted

Cioteczki namawiam Dominika i Wiktorię do pokazania się na wątku, ale chyba są zajęci Pablusiem, więc poczekajmy niech go troszkę rozszyfrują i niech się przyzwyczai do nich, potem będziemy molestować. Najważniejsze w tej chwili, aby wszystko jutro się udało. DT sam zawiezie Pablusia do kliniki, a może i sam pokaże się nam wieczorkiem, zeby przekazać relację???

Posted

Powinni zrobić jakiś konkurs na trzymanie kciuków, wszystkie na wątku Pabla byśmy wygrały, takie mamy już paluchy wyćwiczone ;););)

Trzymamy jutro za Pawełka wszystkie nasze najlepsze kciukasy!!! :)