kora78 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 ja moze nie doczytalam, przepraszam dopoki nie bedzie uzbierane 2300 nie bedzie operacji? :( a czy wplywaja jakies pieniadze dla Pablo spoza dogo? od ludzi, ktorzy go widza na stronie fundacji? a moze umiecie robic allegro cegielkowe na fundacje? z tego byloby duzo pieniedzy Quote
tatankas Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Zapisałam już w pierwszym poście,jeszcze z bazarku koniczynkowego-fanty od Faro-do potwierdzenia-przelała Mysza2-135zł I z bazarku piernikowego-fanty od ciocia&wujek i wujek&ciocia-do potwierdzenia-przelałam ja na Pabla-90zł-oba do potwierdzenia jutro. Quote
Kapsel Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Aduś, jutro potwierdzę wpłaty. Kora, myślę że ktoś wpłaca na Fundację jakieś datki na Pablo, wiem np. że Fanaberia, o takim nicku wpłaciła 50 zł, ale nie kojarzę, może z forum basseciarzy? Operacja na pewno się odbędzie w określonym terminie pomimo, ze tu na dogo nie mamy uzbieranej całej sumy. Quote
Maruda666 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Kapsel napisał(a):Marudko i Mysiu. Pieniązki wpłynęły na konto potwierdzam. Pabluś bardzo dziękuje!!! :smile::smile::smile: To się uspokoiłam :) Pablito ;) do góry!! Pokazuj się chłopie :) Wierzę, że uzbierasz na operację. Czy w jego sytuacji czas gra rolę? Czy nie możnaby już pomalutku ustalać terminu? Quote
tatankas Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 No ale byłoby łatwiej fundacji,gdyby cała kwota dla Pablusia się uzbierała.Szczególnie,że nie odmawiają pomocy żadnemu boksiowi w wielkiej potrzebie.Tak więc cioteczki boksiowe-nie możemy zawieść i nie zawiedziemy.Czy się uzbiera teraz czy już po operacji to nieważne,ważne ,że na szczytny cel warto. Czy Fanaberię zapisać na pierwszej stronie i inne datki,bo się pogubiłam zdeczkę? Quote
Kapsel Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Fanaberii pewnie nie trzeba zapisywać, bo zupełnie nie wiemy skąd jest, dałam tylko taki przykład, że do Fundacji jakies wpłaty tez pewnie spływają. Marudko, nie bój się Kochana, Germaine na pewno juz wszystko ustala i pilnuje. Rozważa również sugestie Dar_ling :loveu::loveu::loveu: Wszystko jest pod kontrolą ;) Quote
tatankas Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 To super.Czyli zapisujemy tylko wpłaty dogomaniaków.OK. Mam nadzieję,że operacja się uda i już tylko lepiej będzie. Quote
kora78 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 czyli mozemy sie ludzic, ze z wplywow spoza dogo uzbiera sie drugie tyle :) Quote
marta0731 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Maruda666 napisał(a): Czy w jego sytuacji czas gra rolę? Czy nie możnaby już pomalutku ustalać terminu? Oby jak najszybciej...............:modla: Quote
Agnezia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Chyba kilka stron wcześniej była dyskusja, że z operacja czekamy na koniec okresu świątecznego. Żeby nie było sytuacji, że są jakieś komplikacje a lecznica prowadząca jest zamknięta. Ale nie wiem może to na jakimś innym wątku było:roll: Quote
Mysza2 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='kora78']czyli mozemy sie ludzic, ze z wplywow spoza dogo uzbiera sie drugie tyle :) Oby, nawet jak nie to będziemy dalej walczyć na dogo:) boksiowe cioteczki następne biedne boksie http://www.dogomania.pl/threads/198765-Koda-i-Doda-bokserka-i-mix-bokserki-szukaja-domkow-prosze-wejdz-nie-badz-obojetny. Quote
Maruda666 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Agnezia napisał(a):Chyba kilka stron wcześniej była dyskusja, że z operacja czekamy na koniec okresu świątecznego. Żeby nie było sytuacji, że są jakieś komplikacje a lecznica prowadząca jest zamknięta. Ale nie wiem może to na jakimś innym wątku było:roll: Nie doczytałam, że chodzi o okres świąteczny. Ten tydzień, czy dwa, to pewnie już takiej różnicy nie robią. Obawaiałam się, że termin będzie zależny od uzbierania całej kwoty. Quote
tatankas Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Na szczęście nie,pieniążki można dozbierać nawet po operacji już. Quote
hecia13 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 kora78 napisał(a): a czy wplywaja jakies pieniadze dla Pablo spoza dogo? od ludzi, ktorzy go widza na stronie fundacji? Mam nadzieję, bo ja wpłacałam bezpośrednio na fundację i nie podałam forumowego nicka... Quote
Anastazja2009 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Czesc kochane cioteczki. Mam bardzo cięzka sytuacje z sasiadami,ale to bardzo!! Dziś trzeba zawieśc Pablusia ode mnie do Rembertowa a mój Michal ma temerature o tej porze 39 wiec nawet nie ma sily wstac ;/ czy któras z cioteczek zwiozłaby go? Tym razem ja proszę o pomoc;( Quote
andegawenka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 A Marki od Ciebie daleko. Tam jest Emhokr... Quote
andegawenka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Tu jest http://www.dogomania.pl/threads/193881-Bokser-Sasza-wygra%C5%82-%C5%BCycie-w-kochaj%C4%85cej-rodzinie-%E2%99%A5/page42 moje dziecko juz w domu a to daleko od warszawy. Może jej TZ przewiezie...to fajna dziewczyna.. Quote
Kapsel Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Anastazja, wszystko dobrze? Heciu napisz Kochana ile przelałaś, Ada wpisze do pierwszego postu, przecież Ty jesteś Nasza dogomaniaczka :mdrmed::loveu::loveu::loveu: :x-mas: Quote
tatankas Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Wszystkim naszym cioteczkom Boksiowym,oraz Pablusiowi życzę wesołych świąt,zdrówka i masy prezętów.Szczęśliwych świąt spędzonych w otoczeniu rodziny i przyjaciół. Quote
Kapsel Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Dziękujemy i tez życzymy Tobie Aduś i wszystkim Kochanym Cioteczkom Zdrowych i Wesołych Świąt :x-mas::x-mas::x-mas::tree1::):):) Quote
andegawenka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Anastazja2009 napisał(a):ktos sie znajdzie aby pomoc? ....nie dostałam tego powiadomienia i zastanawiałam się co się dzieję. Nie zwróciłaś się do Emhokr? Quote
Anastazja&Aleksander Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 ___________< o > _____________/ _________o`* o.@*o`. ________.' '*Q o *o@ ________( () o*o* @ o'. _______.-' o *0_Q.-'-;*o) _______.' 0 Q @0@ ()* `-. ______* @ o*o @. ‘Q * o ) _____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’ _____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.) _____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’. ____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* ` ____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'. ___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-. ___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’ __.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*' _* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.' _'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.* _;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o _.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'. _* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.* _;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥ _____________$$$$$ _____________ Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim spełnienia marzeń, smacznego karpika, tłustego śledzika, barszczyku czerwonego, a pod choinka prezentu pięknego. Quote
Recommended Posts