Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja moze nie doczytalam, przepraszam
dopoki nie bedzie uzbierane 2300 nie bedzie operacji?
:(

a czy wplywaja jakies pieniadze dla Pablo spoza dogo? od ludzi, ktorzy go widza na stronie fundacji?

a moze umiecie robic allegro cegielkowe na fundacje? z tego byloby duzo pieniedzy

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisałam już w pierwszym poście,jeszcze z bazarku koniczynkowego-fanty od Faro-do potwierdzenia-przelała Mysza2-135zł
I z bazarku piernikowego-fanty od ciocia&wujek i wujek&ciocia-do potwierdzenia-przelałam ja na Pabla-90zł-oba do potwierdzenia jutro.

Posted

Aduś, jutro potwierdzę wpłaty.
Kora, myślę że ktoś wpłaca na Fundację jakieś datki na Pablo, wiem np. że Fanaberia, o takim nicku wpłaciła 50 zł, ale nie kojarzę, może z forum basseciarzy?
Operacja na pewno się odbędzie w określonym terminie pomimo, ze tu na dogo nie mamy uzbieranej całej sumy.

Posted

Kapsel napisał(a):
Marudko i Mysiu. Pieniązki wpłynęły na konto potwierdzam. Pabluś bardzo dziękuje!!! :smile::smile::smile:

To się uspokoiłam :) Pablito ;) do góry!! Pokazuj się chłopie :) Wierzę, że uzbierasz na operację.
Czy w jego sytuacji czas gra rolę? Czy nie możnaby już pomalutku ustalać terminu?

Posted

No ale byłoby łatwiej fundacji,gdyby cała kwota dla Pablusia się uzbierała.Szczególnie,że nie odmawiają pomocy żadnemu boksiowi w wielkiej potrzebie.Tak więc cioteczki boksiowe-nie możemy zawieść i nie zawiedziemy.Czy się uzbiera teraz czy już po operacji to nieważne,ważne ,że na szczytny cel warto.
Czy Fanaberię zapisać na pierwszej stronie i inne datki,bo się pogubiłam zdeczkę?

Posted

Fanaberii pewnie nie trzeba zapisywać, bo zupełnie nie wiemy skąd jest, dałam tylko taki przykład, że do Fundacji jakies wpłaty tez pewnie spływają.
Marudko, nie bój się Kochana, Germaine na pewno juz wszystko ustala i pilnuje. Rozważa również sugestie Dar_ling :loveu::loveu::loveu: Wszystko jest pod kontrolą ;)

Posted

Chyba kilka stron wcześniej była dyskusja, że z operacja czekamy na koniec okresu świątecznego. Żeby nie było sytuacji, że są jakieś komplikacje a lecznica prowadząca jest zamknięta. Ale nie wiem może to na jakimś innym wątku było:roll:

Posted

Agnezia napisał(a):
Chyba kilka stron wcześniej była dyskusja, że z operacja czekamy na koniec okresu świątecznego. Żeby nie było sytuacji, że są jakieś komplikacje a lecznica prowadząca jest zamknięta. Ale nie wiem może to na jakimś innym wątku było:roll:

Nie doczytałam, że chodzi o okres świąteczny. Ten tydzień, czy dwa, to pewnie już takiej różnicy nie robią. Obawaiałam się, że termin będzie zależny od uzbierania całej kwoty.

Posted

kora78 napisał(a):

a czy wplywaja jakies pieniadze dla Pablo spoza dogo? od ludzi, ktorzy go widza na stronie fundacji?

Mam nadzieję, bo ja wpłacałam bezpośrednio na fundację i nie podałam forumowego nicka...

Posted

Czesc kochane cioteczki. Mam bardzo cięzka sytuacje z sasiadami,ale to bardzo!! Dziś trzeba zawieśc Pablusia ode mnie do Rembertowa a mój Michal ma temerature o tej porze 39 wiec nawet nie ma sily wstac ;/ czy któras z cioteczek zwiozłaby go? Tym razem ja proszę o pomoc;(

Posted

Anastazja, wszystko dobrze?
Heciu napisz Kochana ile przelałaś, Ada wpisze do pierwszego postu, przecież Ty jesteś Nasza dogomaniaczka :mdrmed::loveu::loveu::loveu: :x-mas:

Posted

Wszystkim naszym cioteczkom Boksiowym,oraz Pablusiowi życzę wesołych świąt,zdrówka i masy prezętów.Szczęśliwych świąt spędzonych w otoczeniu rodziny i przyjaciół.

Posted

___________< o >
_____________/
_________o`* o.@*o`.
________.' '*Q o *o@
________( () o*o* @ o'.
_______.-' o *0_Q.-'-;*o)
_______.' 0 Q @0@ ()* `-.
______* @ o*o @. ‘Q * o )
_____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’
_____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.)
_____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’.
____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* `
____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'.
___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-.
___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’
__.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*'
_* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.'
_'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.*
_;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o
_.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'.
_* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.*
_;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥
_____________$$$$$

Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim spełnienia marzeń,
smacznego karpika, tłustego śledzika, barszczyku czerwonego,
a pod choinka prezentu pięknego.