Jump to content
Dogomania

[MLB] Sisi - piękna, młoda ON-ka!! Znowu szuka domu.... :( Ma dom.

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie jestem profesjonalista w robieniu banerków ale taki zrobiłam:

jakby co moge jeszcze pokombinowac :)
i porobic kilka.. tylko napiszcie mi na pw jaki napis ma byc :)

Posted

Przepraszam, nie było mnie cały dzień.
Sisi nie jest agresywna ani wobec ludzi, ani wobec psów. Sisi nie zagryzła, tylko udusiła/skręciła kark tej małej suni. Podobno ktoś to widział, jak ją złapała pod płotem i potrząsnęła - wystarczyło...
Wydaje mi się, że suczki zostały w którymś momencie rozdzielone - Sisi została na zewnątrz, a druga sunia mieszkała w domu. Być może to spowodowało jakąś nieprzewidywalną reakcję.
Trudno powiedzieć, dlaczego mała wpadła w panikę i zaczęła uciekać. Wiem tylko tyle, co napisałam - z przekazu.
Żadna z 3 Latających nie miała i nie ma w sobie cienia agresji.

Posted

Sisi przedwczoraj w hotelu biegała z drugą sunią (labką), merdały do siebie ogonkami i świetnie się bawiły. Zero jakiejkolwiek agresji wobec psów.

Posted

Przekleiłam banerki do pierwszego postu i podlinkowałam te od Angel.

Bierzcie i wklejajcie do podpisu, nie krępujcie się - wystarczy dla każdego!;):evil_lol:

A dziewczynom ślicznie dziękujemy za świetne banerki!!

Posted

malibo57 napisał(a):
Przepraszam, nie było mnie cały dzień.
Sisi nie jest agresywna ani wobec ludzi, ani wobec psów. Sisi nie zagryzła, tylko udusiła/skręciła kark tej małej suni. Podobno ktoś to widział, jak ją złapała pod płotem i potrząsnęła - wystarczyło...
Wydaje mi się, że suczki zostały w którymś momencie rozdzielone - Sisi została na zewnątrz, a druga sunia mieszkała w domu. Być może to spowodowało jakąś nieprzewidywalną reakcję.
Trudno powiedzieć, dlaczego mała wpadła w panikę i zaczęła uciekać. Wiem tylko tyle, co napisałam - z przekazu.
Żadna z 3 Latających nie miała i nie ma w sobie cienia agresji.

To niekoniecznie musiała być agresja, równie dobrze tzw "przywołanie do porządku" a przy dużej różnicy w gabarytach mogło stać się tak jak się stało. Wielka szkoda:(

Posted

Mysza2 napisał(a):
To niekoniecznie musiała być agresja, równie dobrze tzw "przywołanie do porządku" a przy dużej różnicy w gabarytach mogło stać się tak jak się stało. Wielka szkoda:(

Szkoda,że tak się stało:-( Ale nowy domek chyba nie do końca zaakceptował Sisi:-(

Posted

Sisi biega w Nosku z labką Megi i Kapslem i nie wykazuje żadnej agresji. Ani do tych psów, ani do innych.
W stosunku do ludzi jest bardzo uległa, ale też bardzo się boi. Podchodzi nawet do obcych, ale skulona i zaczyna lizać - przekazuje, że nie jest groźna i, żeby jej nie krzywdzić. Uwierzcie, że to łamie serce.
Dziś rano wet pobierał jej krew - podeszła do niego sama, a właściwie się przyczołgała.

Posted

Nie, ona zawsze była lękliwa i nieufna. Na pewno ten wypadek jej nie pomógł, drastyczna zmiana/utrata domu też nie. Mam nadzieje, że wkrótce to się zmieni Za sukces uwazam, ze podchodzi do ludzi, mimo, że bardzo się ich boi.

Posted

O, allegro bardzo się przyda:) Co potrzeba?
Tym razem Sisi raczej nie trafiła do owczarków - czy możesz ja tam "wrzucić"?
Będę wdzięczna za wszystko, co przybliży dom dla niej.

Posted

Jasne ze moge i zrobie ;)

Potrzebne dane do kontaktu w sprawie adopcji, i w skrocie:

sterylizacja: TAKNIE
odpchlenie: TAK/NIE
szczepienia: TAK/NIE
specjalne wymagania co do nowego domu:

Takie dane bardzo by pomogly, bo nie wiem czy uda mis ie przedrzec przez watek "latajacych" ;)