Angel Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 nie jestem profesjonalista w robieniu banerków ale taki zrobiłam: jakby co moge jeszcze pokombinowac :) i porobic kilka.. tylko napiszcie mi na pw jaki napis ma byc :) Quote
bela51 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='malibo57']Te Potrzebujemy banerek - już wstyd prosić.:roll: Na watku banerkowym blacky robi sliczne banerki.Wystarczy wybrac zdjecie i napisac tekst. http://www.dogomania.pl/threads/189412-W%C4%85tek-banerkowy-pomoc-dla-bezdomniak%C3%B3w-!-PISZCIE-W-TYM-TEMACIE.-INFO-W-1-po%C5%9Bcie. Quote
Cantadorra Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Angel i Jetrel, piękne banerki zrobiłyście. Malibo ma już z czego wybierać. Dziękuję wam bardzo dziewczyny, napracowałyście się i oba są śliczne. Wielkie dzięki. Quote
malibo57 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Przepraszam, nie było mnie cały dzień. Sisi nie jest agresywna ani wobec ludzi, ani wobec psów. Sisi nie zagryzła, tylko udusiła/skręciła kark tej małej suni. Podobno ktoś to widział, jak ją złapała pod płotem i potrząsnęła - wystarczyło... Wydaje mi się, że suczki zostały w którymś momencie rozdzielone - Sisi została na zewnątrz, a druga sunia mieszkała w domu. Być może to spowodowało jakąś nieprzewidywalną reakcję. Trudno powiedzieć, dlaczego mała wpadła w panikę i zaczęła uciekać. Wiem tylko tyle, co napisałam - z przekazu. Żadna z 3 Latających nie miała i nie ma w sobie cienia agresji. Quote
Wala2006 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Śliczna Sisi...Biedna znowu czeka na nowy dom :( Quote
Ziutka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Sisi przedwczoraj w hotelu biegała z drugą sunią (labką), merdały do siebie ogonkami i świetnie się bawiły. Zero jakiejkolwiek agresji wobec psów. Quote
Hotel KADIF Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Przekleiłam banerki do pierwszego postu i podlinkowałam te od Angel. Bierzcie i wklejajcie do podpisu, nie krępujcie się - wystarczy dla każdego!;):evil_lol: A dziewczynom ślicznie dziękujemy za świetne banerki!! Quote
Mysza2 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 malibo57 napisał(a):Przepraszam, nie było mnie cały dzień. Sisi nie jest agresywna ani wobec ludzi, ani wobec psów. Sisi nie zagryzła, tylko udusiła/skręciła kark tej małej suni. Podobno ktoś to widział, jak ją złapała pod płotem i potrząsnęła - wystarczyło... Wydaje mi się, że suczki zostały w którymś momencie rozdzielone - Sisi została na zewnątrz, a druga sunia mieszkała w domu. Być może to spowodowało jakąś nieprzewidywalną reakcję. Trudno powiedzieć, dlaczego mała wpadła w panikę i zaczęła uciekać. Wiem tylko tyle, co napisałam - z przekazu. Żadna z 3 Latających nie miała i nie ma w sobie cienia agresji. To niekoniecznie musiała być agresja, równie dobrze tzw "przywołanie do porządku" a przy dużej różnicy w gabarytach mogło stać się tak jak się stało. Wielka szkoda:( Quote
wapiszon Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Mysza2 napisał(a):To niekoniecznie musiała być agresja, równie dobrze tzw "przywołanie do porządku" a przy dużej różnicy w gabarytach mogło stać się tak jak się stało. Wielka szkoda:( Szkoda,że tak się stało:-( Ale nowy domek chyba nie do końca zaakceptował Sisi:-( Quote
malibo57 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Sisi biega w Nosku z labką Megi i Kapslem i nie wykazuje żadnej agresji. Ani do tych psów, ani do innych. W stosunku do ludzi jest bardzo uległa, ale też bardzo się boi. Podchodzi nawet do obcych, ale skulona i zaczyna lizać - przekazuje, że nie jest groźna i, żeby jej nie krzywdzić. Uwierzcie, że to łamie serce. Dziś rano wet pobierał jej krew - podeszła do niego sama, a właściwie się przyczołgała. Quote
Cantadorra Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Malibo, wydaje mi się to dziwne, że Sissi ma taką uległo-strachliwą postawę. Czy to możliwe, że po tym czarnym wydarzeniu z terierką tak się stało? Quote
malibo57 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Nie, ona zawsze była lękliwa i nieufna. Na pewno ten wypadek jej nie pomógł, drastyczna zmiana/utrata domu też nie. Mam nadzieje, że wkrótce to się zmieni Za sukces uwazam, ze podchodzi do ludzi, mimo, że bardzo się ich boi. Quote
Cantadorra Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 To jestem dobrej myśli, że mała nabierze zaufania i będzie mogła lepiej cieszyć się życiem... Quote
Małgosia-hotel dla psów Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Zapisuje sobie wątek ;) Quote
malibo57 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [IMG]http://img574.imageshack.us/img574/4228/sii1.jpg[/IMG] [IMG]http://img829.imageshack.us/img829/8971/sii2.jpg[/IMG] [IMG]http://img411.imageshack.us/img411/8310/sii3.jpg[/IMG] Quote
bela51 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Piękna zimowa Sisi. Musi znaleźc najlepszy dom, głeboko w to wierze. Quote
beka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Dom domowy z ludźmi a nie bude na zawnąrz, Quote
Linssi Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 zrobic jej allegro? czy Sisi zglaszana byla na owczarki w potrzebie? Quote
malibo57 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 O, allegro bardzo się przyda:) Co potrzeba? Tym razem Sisi raczej nie trafiła do owczarków - czy możesz ja tam "wrzucić"? Będę wdzięczna za wszystko, co przybliży dom dla niej. Quote
Linssi Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Jasne ze moge i zrobie ;) Potrzebne dane do kontaktu w sprawie adopcji, i w skrocie: wiek: odrobaczenie: TAK/NIE sterylizacja: TAKNIE odpchlenie: TAK/NIE szczepienia: TAK/NIE specjalne wymagania co do nowego domu: Takie dane bardzo by pomogly, bo nie wiem czy uda mis ie przedrzec przez watek "latajacych" ;) Quote
beka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Jak juz bedzie to wklejcie link do alllegro. przekopiuje tekst na parę innych stron ogłoszeniowych Quote
Linssi Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Jasna sparwa :) Malibo57 masz zapchana skrzynke ;) Quote
Recommended Posts