bela51 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ciekawa jestem, czy poprzednich włascicieli nie boli serce, ze ją tak po prostu oddali? Ze tak chcieli ją ukarac... Ale trzeba jeszcze to serce miec... Quote
Cantadorra Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Odpowiedzcie proszę na tą wiadomość: przyszła z maila:[email protected] o tresci: Mam siedlisko w Bodzanowie i warunki są super. Kocham owczarki, sam mam 2,5 roku pieska wychowanego w miłości do ludzi. Potrzebana by mu była towarzyszka ale tylko do zabawy bo szczeniaków nigdy bym nie sprzedał. Za bardzo się przyzwyczajam. Proszę podać adres gdzie mogę ją zobaczyć lub nr telefonu. Pozdrawiam Quote
agata-air Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Myślę, że malibo mnie nie zabije za to, ze ja odpowiem hehehe Witam! Sisi przebywa w hotelu dla zwierząt w okolicach Sochaczewa. Na naszej stronie internetowej można zapoznać się z warunkami adopcji http://www.adopcja.viva.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=41 Wszelkie informacje na temat Sisi można uzyskać u Pani Małgorzaty tel. .... Pozdrawiamy Quote
Cantadorra Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Agata-air, rozumiem, że odpisałaś na tego maila, nie tylko na dogo, ale i na pocztę mailową :) Pytam, dla swojego spokoju duszy :) Quote
malibo57 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ziutka napisał(a):Państwo jednak nie przyjadą, dzwonił do mnie dzisiaj pan i długo rozmawialiśmy i jednak boją się, że nie podołają, bo Sisi jest już po nieudanej adopcji...Ja wczoraj z panem rozmawiałam krótko bo im chodziło o odwiedziny i poznanie psa, natomiast malibo dłużej i opowiedziała panu całą historię Sisi i to przemysleli. Państwo mają szynszyle, jako zwierzątka domowe. Quote
Cantadorra Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Witam. Jestem zainteresowany adopcją Sisi. Czy jest jeszcze aktualne adoptowanie suczki? Pozdrawiam Mariusz mail;[email protected] Quote
malibo57 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Zaglądam tu po raz pierwszy od kilku dni - Cantadorra, do kogo przyszedł ten e-mail? Czy ktoś odpisał? Dziś odezwałam się do tego pana - czekam na odpowiedź. Quote
Cantadorra Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 malibo57 napisał(a):Zaglądam tu po raz pierwszy od kilku dni - Cantadorra, do kogo przyszedł ten e-mail? Czy ktoś odpisał? Dziś odezwałam się do tego pana - czekam na odpowiedź. Ten mail przyszedł do Paji, (jak robiła ogłoszenia, to ze swojego maila), w tym samym dniu mi wysłała go, a ja skopiowałam. Na drugi raz wyślę ci esa, że masz wpis na Sissi :) Quote
malibo57 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ok:) Bardzo dziękuję - najlepiej, gdyby poszło do wiadomości na [email protected]. Niestety, nikt nie odezwał się ponownie. Quote
malibo57 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ziutka miała tam być wczoraj - ostatnio często tam zagląda. Może napisze kilka słów o Sisi. Quote
Ziutka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 malibo57 napisał(a):Ziutka miała tam być wczoraj - ostatnio często tam zagląda. Może napisze kilka słów o Sisi. Jadę dopiero jutro, troszkę problemu z samochodem było ale już jakoś hamulce działają :cool3: :evil_lol: Jutro wymiziam Sisi od cioteczek i porobie zdjęcia ;) Quote
anka_szklanka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Zakochałam się w niej po uszy :loveu: Trochę wylękniona, ale podeszła, polizała, wywalila sie do góry kołami i czekała na mizianie. Trochę też rozbrykana, ale to chyba bardzo młoda suczka. Świetna jest, mówie Wam :lol: Troche ode mnie, bez rewelacji bo ciemno i pochmurno brrr. Więcej jutro, ide spaaaaać (widze że picasa kompresuje pliki i wyszła kaszana gdyby co wyślę mailem "normalne") Quote
malibo57 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Jaka kaszana? Śliczne zdjęcia, Aniu - Sisi jest piękna, tylko ten smutek w oczach. Czy się mylę? Quote
anka_szklanka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 troche wystraszona była moją obecnościa, a wołałam ją do obiektywu... Mam też brykające, wesołe zdjęcia później wrzuce :) No to dalej: kurcza, rzeczywiście musze poszukać jakiejś weselszej miny:roll: Quote
anka_szklanka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 i piękna buzia :) fajne ma te radary :) Quote
Ziutka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Noo, z tymi fotami, to malibo musi telefon non stop pod ładowarką :evil_lol: jutro biorę się za ogłoszenia :diabloti: Quote
Ziutka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ahh, co mi tam, kilka zrobię dzisiaj, zemy Małgoś miała co od rana robić, hehe ;) Quote
Recommended Posts