Jump to content
Dogomania

[MLB] Sisi - piękna, młoda ON-ka!! Znowu szuka domu.... :( Ma dom.

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odpowiedzcie proszę na tą wiadomość:

przyszła z maila:[email protected]

o tresci:
Mam siedlisko w Bodzanowie i warunki są super. Kocham owczarki, sam mam 2,5 roku pieska wychowanego w miłości do ludzi.
Potrzebana by mu była towarzyszka ale tylko do zabawy bo szczeniaków nigdy bym nie sprzedał. Za bardzo się przyzwyczajam.
Proszę podać adres gdzie mogę ją zobaczyć lub nr telefonu.
Pozdrawiam

Posted

Ziutka napisał(a):
Państwo jednak nie przyjadą, dzwonił do mnie dzisiaj pan i długo rozmawialiśmy i jednak boją się, że nie podołają, bo Sisi jest już po nieudanej adopcji...Ja wczoraj z panem rozmawiałam krótko bo im chodziło o odwiedziny i poznanie psa, natomiast malibo dłużej i opowiedziała panu całą historię Sisi i to przemysleli.

Państwo mają szynszyle, jako zwierzątka domowe.

Posted

malibo57 napisał(a):
Zaglądam tu po raz pierwszy od kilku dni - Cantadorra, do kogo przyszedł ten e-mail? Czy ktoś odpisał?

Dziś odezwałam się do tego pana - czekam na odpowiedź.

Ten mail przyszedł do Paji, (jak robiła ogłoszenia, to ze swojego maila), w tym samym dniu mi wysłała go, a ja skopiowałam. Na drugi raz wyślę ci esa, że masz wpis na Sissi :)

Posted

malibo57 napisał(a):
Ziutka miała tam być wczoraj - ostatnio często tam zagląda. Może napisze kilka słów o Sisi.

Jadę dopiero jutro, troszkę problemu z samochodem było ale już jakoś hamulce działają :cool3: :evil_lol:
Jutro wymiziam Sisi od cioteczek i porobie zdjęcia ;)

Posted

Zakochałam się w niej po uszy :loveu:
Trochę wylękniona, ale podeszła, polizała, wywalila sie do góry kołami i czekała na mizianie. Trochę też rozbrykana, ale to chyba bardzo młoda suczka. Świetna jest, mówie Wam :lol:

Troche ode mnie, bez rewelacji bo ciemno i pochmurno brrr.

Więcej jutro, ide spaaaaać

(widze że picasa kompresuje pliki i wyszła kaszana gdyby co wyślę mailem "normalne")