malibo57 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Przytulimy się tutaj z info od mamusi Sisi, czyli Stefy:) U Stefy wszystko w porządku, mieszka sobie ze swoja Pania, a w ogrodzie biega z nowym braciszkiem, szczeniakiem owczarka australijskiego. Zaległe zdjęcia Stefa nie sprawia żadnych problemów - czasem skubnie coś z blatu lub stołu, np. kostkę masła:cool3: Quote
malibo57 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Toż mówię, że żadnych nie sprawia:evil_lol: Quote
Ziutka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='malibo57'] Stefa nie sprawia żadnych problemów - czasem skubnie coś z blatu lub stołu, np. kostkę masła:cool3: Eee, to żaden problem :evil_lol: :diabloti: Quote
Linssi Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Onki tak mają z tym masłem. Mój też kradł całe kostki pod naszą nieobecność, a papierek wylizywał tak, że aż sztywny był (ten papierek oczywiście ;)) :D Stefa, ale Ci dobrze kurde! A jakies fotki Sisi beda? Quote
Wala2006 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Super że sisi ma dom :) A fotki są super! Quote
malibo57 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 I znowu skorzystam z gościnności Sisi i przekażę info od Sofi:) "WITAMY SERDECZNIE.MINĄŁ JUŻ PONAD ROK JAK NASZA SOFI JEST Z NAMI.CZUJE SIĘ Z NAMI BARDZO DOBRZE.JEDNAK NADAL WCOFUJE SIĘ NA WIDOK OBCYCH LUDZI.DO NAS NATOMIAST JEST BARDZO PRZYWIĄZANA.POZNŁA NASZE ZWYCZAJE I WIE KIEDY SZYKUJEMY NP. DO PRACY WTEDY LEŻY SPOKOJNIE ALE GDY SZYKUJEMY SIĘ NA DZIAŁKĘ OCZYWIŚCIE JEJ RADOŚC NIE MA KOŃCA.W SAMOCHODZIE NIE MOŻE SIĘ DOCZEKAC KIEDY DOJEDZIEMY.A PO PRZYJEŻDZIE SKACZE I PODGRYZA ZA RĘCE TAK JAK BY POKAZYWAŁA ŻE TERAZ TO JA SIĘ WAMI OPIEKUJĘ.CO MIESIĄC ZAKRAPLAMY JĄ PRZECIW KLESZCZOM PREPARATEM "FYPRYST"FIRMY KRKA.WYDJĄ SIĘ BYC SKUTECZNE.NIESTETY SOFCIA JEST ALERGICZKĄ.MA UCZULENIE NA BIAŁKO.MUSI JADAC POKARM HYPOALERGICZNY.TU NASZA PROŚBA MOŻE WIE PANI GDZIE NAJTANIEJ SPRZEDAJĄ TAKI POKARM.ZDJĘCIE SUNI PRZEŚLEMY MMS-EM W NIEDŁUGIM CZASIE.POZDRAWIAMY SERDECZNIE." Jestem w kontakcie z państwem, zajmiemy się tą alergią Sofi. Posłałam kilka propozycji. Na zdjęcia czekam. Quote
Wala2006 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Super informacje:) To ja czekam na fotki ślicznotki:) Quote
Wala2006 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Cudna jest ;) A zdjęcia to tak wyglądają jak by z jakieś gry:evil_lol: Quote
malibo57 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Pozdrowienia od Sofie:) Z urlopu na działce, gdzie Sofie pływa w stawie z wielkim upodobaniem i odpoczywa na wszystkie możliwe sposoby. Psina czuje się bardzo dobrze na karmie hypoalergicznej. Quote
Mysza2 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 cioteczki zajrzyjcie do pięknego onka http://www.dogomania.pl/threads/213272-Pi%C4%99kny-ON-Madox-znaleziony-na-trasie-szybkiego-ruchu.Czeka-na-operacje!-Amputacja Quote
malibo57 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Pozdrowienia z zimowego spaceru od Sofie:) Quote
Cantadorra Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Jak grzecznie sunieczka siedzi. Tylko mi się już Sofie z Sissi myli :) Quote
malibo57 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Sofie wróciła z adopcji ze Śląska - ma nowy dom niedaleko Warszawy:) Sissi wróciła z adopcji z Pomiechówka i również ma nowy dom, w Warszawie. Stefa - mama ma nowy dom w Warszawie. Quote
Cantadorra Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Mam nadzieję, że panny S&S już będą mieć docelowe, swoje prawdziwe domy, trzymam za to kciuki. Quote
Cantadorra Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Malibo, już się pogubiłam na dobre. Czy Sisi ponownie wrócila z adopcji? Quote
malibo57 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Nie, nie! Zrobiłam troche zamieszania, bo zorientowałam się, że Dogo zmieniło coś w linkach do wątków i kilka zniknęło. Szukałam ich przez wyszukiwarkę i poprawiałam banerki - to wszystko. Reszta w porządku:) Quote
Cantadorra Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='malibo57']Nie, nie! Zrobiłam troche zamieszania, bo zorientowałam się, że Dogo zmieniło coś w linkach do wątków i kilka zniknęło. Szukałam ich przez wyszukiwarkę i poprawiałam banerki - to wszystko. Reszta w porządku:)[/QUOTE] Ulżyło mi.... dziękuję za wyjaśnienie, bo się zdenerwowałam.......... Quote
Recommended Posts