Jump to content
Dogomania

[MLB] Sisi - piękna, młoda ON-ka!! Znowu szuka domu.... :( Ma dom.

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Przytulimy się tutaj z info od mamusi Sisi, czyli Stefy:) U Stefy wszystko w porządku, mieszka sobie ze swoja Pania, a w ogrodzie biega z nowym braciszkiem, szczeniakiem owczarka australijskiego.
Zaległe zdjęcia

Stefa nie sprawia żadnych problemów - czasem skubnie coś z blatu lub stołu, np. kostkę masła:cool3:

Posted

[quote name='malibo57']
Stefa nie sprawia żadnych problemów - czasem skubnie coś z blatu lub stołu, np. kostkę masła:cool3:

Eee, to żaden problem :evil_lol: :diabloti:

Posted

Onki tak mają z tym masłem. Mój też kradł całe kostki pod naszą nieobecność, a papierek wylizywał tak, że aż sztywny był (ten papierek oczywiście ;)) :D

Stefa, ale Ci dobrze kurde! A jakies fotki Sisi beda?

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

I znowu skorzystam z gościnności Sisi i przekażę info od Sofi:)
"WITAMY SERDECZNIE.MINĄŁ JUŻ PONAD ROK JAK NASZA SOFI JEST Z NAMI.CZUJE SIĘ Z NAMI BARDZO DOBRZE.JEDNAK NADAL WCOFUJE SIĘ NA WIDOK OBCYCH LUDZI.DO NAS NATOMIAST JEST BARDZO PRZYWIĄZANA.POZNŁA NASZE ZWYCZAJE I WIE KIEDY SZYKUJEMY NP. DO PRACY WTEDY LEŻY SPOKOJNIE ALE GDY SZYKUJEMY SIĘ NA DZIAŁKĘ OCZYWIŚCIE JEJ RADOŚC NIE MA KOŃCA.W SAMOCHODZIE NIE MOŻE SIĘ DOCZEKAC KIEDY DOJEDZIEMY.A PO PRZYJEŻDZIE SKACZE I PODGRYZA ZA RĘCE TAK JAK BY POKAZYWAŁA ŻE TERAZ TO JA SIĘ WAMI OPIEKUJĘ.CO MIESIĄC ZAKRAPLAMY JĄ PRZECIW KLESZCZOM PREPARATEM "FYPRYST"FIRMY KRKA.WYDJĄ SIĘ BYC SKUTECZNE.NIESTETY SOFCIA JEST ALERGICZKĄ.MA UCZULENIE NA BIAŁKO.MUSI JADAC POKARM HYPOALERGICZNY.TU NASZA PROŚBA MOŻE WIE PANI GDZIE NAJTANIEJ SPRZEDAJĄ TAKI POKARM.ZDJĘCIE SUNI PRZEŚLEMY MMS-EM W NIEDŁUGIM CZASIE.POZDRAWIAMY SERDECZNIE."

Jestem w kontakcie z państwem, zajmiemy się tą alergią Sofi. Posłałam kilka propozycji. Na zdjęcia czekam.

• 2 months later...
Posted

Pozdrowienia od Sofie:) Z urlopu na działce, gdzie Sofie pływa w stawie z wielkim upodobaniem i odpoczywa na wszystkie możliwe sposoby. Psina czuje się bardzo dobrze na karmie hypoalergicznej.

• 5 months later...
Posted

Sofie wróciła z adopcji ze Śląska - ma nowy dom niedaleko Warszawy:)
Sissi wróciła z adopcji z Pomiechówka i również ma nowy dom, w Warszawie.
Stefa - mama ma nowy dom w Warszawie.

• 11 months later...
Posted

Nie, nie!
Zrobiłam troche zamieszania, bo zorientowałam się, że Dogo zmieniło coś w linkach do wątków i kilka zniknęło. Szukałam ich przez wyszukiwarkę i poprawiałam banerki - to wszystko. Reszta w porządku:)

Posted

[quote name='malibo57']Nie, nie!
Zrobiłam troche zamieszania, bo zorientowałam się, że Dogo zmieniło coś w linkach do wątków i kilka zniknęło. Szukałam ich przez wyszukiwarkę i poprawiałam banerki - to wszystko. Reszta w porządku:)[/QUOTE]
Ulżyło mi.... dziękuję za wyjaśnienie, bo się zdenerwowałam..........