Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='black_sheep']A dopiero jak fajnie się fotki ogląda!:)

Uwielbiam robic im zdjecia :loveu: !

Wczoraj Ina z Isia byla na dworze od 7 rano do 19-tej wieczorem !
Wczesniej nie mialam czasu sie nimi zajac .... t a trzeba bylo porzadnie, bo wygldaly, jak 100 nieszczesc :angryy: ! Ublocone - po fredzelki na uszah ! ! !

Inusia nauczyla sie u nas dopiero bawic zabawkami.

Dziewczyny dostaly na dworze kosteczki.

Tylko , jak zwykle zreszta, Polusia - wzor psich cnot !

Posted

Jakie wspaniałe zdjęcia!!!!!!!!! Uwielbia twoje dziewuszki:) Góralki kochane:) Na góry się wspinają:) To lubie!
U nas można dostać w rzeźni za darmo kości takie duże, to też zawsze Deniskowi biore. Tyle uciechy przy tym ma:)

Posted

black_sheep napisał(a):
Góralki kochane:) Na góry się wspinają:)

..... na gory piachu, ktory potem sie przykleja do ich futrzastych lapek :angryy: .
Isiunia jest tak grzeczna i pojetna uczennica, ze jestem zaszokowana :crazyeye: !
Cztery mycia lapek wystrczyly, zeby Isia szla z dworu prosto do pomieszczenia gospodarczego i kladla sie potulnie obok miseczki z woda .... w oczekiwaniu na kapiel lapek ....:loveu: . Jest cuowna :loveu: !
Czego nie mozna powiedziec o Inusi .... ta diablica tez jest na swoj sposob madra, bo wie, co ja czeka i .... po prostu nie chce wchodzic za nic do domu !
Jak juz mi sie uda ja zlapac :diabloti: .... wyrywa lapy w czasie mycia, ile ma tylko sily :mad: ! Lobuziara i brudas ! ! ! ! !

Posted

I juz jestesmy po Swietach .

Mowilam juz, ze moja tesciowa lubi zwierzaczki, a szczegolnie takie wieksze ... wiec Iska jej najbardziej przypadla do gustu...

A ISIA - w Polci koszyczku wolala zostac...

Posted

Polcia bardzo sie zmeczyla czoraj gryzieniem kostki ze skor i bylo jej tak goraco, ze polozyla sie jak dluga, na podlodze - czego nigdy nie robi ...:lol:

A potem .... bardzo wygodnie sie ulozyla w koszyczku i zasnela, jak kamyczek :lol:

Posted

[quote name='anielica']Szczęścliwa psica :loveu:

Napewno najgrzeczniejsza z calego towarzystwa - w domu - prawie stale w koszyczku ... ale na dworze - to zywa TORPEDA :evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='black_sheep']Uwielbiam te fotostory!!!!!!!!!!!!!!!!

To nie to, co Twoje filmy ..... ale dobre i to.
Wiec prosze - z wczorajszej uczty kostkowej :

Isia nie miala ochoty wczoraj na kostke i chodzila z nia z 10 minut, szukajac miejsca do jej schowania :evil_lol: .
Potem sie polozyla i jej pilnowala.

Polunia za to - nigdy nie odmawia kosteczkom ! Chociaz nie ma zabkow :lol:

Inusia tez nie mogla sie zdecydowac, czy chce, czy tez nie chce ....

Posted

anielica napisał(a):
Aaaale są urocze :loveu:
W takich chwilach przypominam sobie Zochę w schronisku...
A potem w hoteliku. To taka koffana dziewczynka :loveu: Tęsknię za nią...

Zapraszamy wiec - drzwi mamy otwarte dla wszystkich kochanych cioteczek naszej ISIUNI.

Posted

black_sheep napisał(a):
A tak, gdy wzmocnimy ekspozycję i dodamy rameczkę;)

Kwestia jakości i ustawienia parametrów monitora..Rameczka to nie
koniecznie..