zuziaM Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Tiger']Zuziu...........nadałaś Kasi "złe" imię...... Kasie są głuche na wszelkie napominania , nakazy, wołania a nawet prośby...... Wiem to ,bo moja córa to Kasia ......:p Słyszy tylko wtedy , kiedy chce .....:evil_lol: Kasia zostala ochrzczona przez onke - pierwszego swojego dobrego aniolka ..., u ktorej znalazla schronienie zaraz po amputacji lapki. Quote
zuziaM Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Z niedzielnego spacerku - byla piekna pogoda. Quote
black sheep Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dobrze, że w okolicy nie widać domów, bo pewnie sąsiedzi by mówili, że schronisko zakładasz, tyle psów! Szaleństwo:) Quote
zuziaM Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jo37 napisał(a):Też im zazdroszczę . Ale mnie nie ma czego zazdroscic ..... Iska ugryzla w noge faceta...... Pojechali wczoraj na pogotowie, bo mu noga spuchla.... mysle, ze dzisiaj znowu do mnie przyjada.....( wczoraj byli zapytac, czy jest szczepiona ) ... albo posterunkowy przyjedzie z ...... mandatem. Zupelnie nie mam pojecia, co w takiej sytuacji sie robi ..... Quote
black sheep Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A gdzie ona tego faceta ugryzła? Bo jak u Ciebie na posesji to raczej nic Ci nie zrobią, no i zależy z czyjej winy. Ogólnie nie martw się, to nic takiego, ciągle kogoś psy gryzą;) Jest szczepiona więc luzik:) Quote
czarok Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 zuziaM napisał(a): Iska ugryzla w noge faceta...... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ...Malutka, grzeczna Isia ????? Musi, co facet jej się strasznie naraził i Isiunia musiała mu powiedzieć dosadnie, co o tym myśli :diabloti: . Nie martw się zuziuM, Isia była szczepiona, więc w najgorszym wypadku grozi Ci mandat za niedopilnowanie psa. Reszta na priv.... Quote
zuziaM Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 czarok napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ...Malutka, grzeczna Isia ????? Musi, co facet jej się strasznie naraził i Isiunia musiała mu powiedzieć dosadnie, co o tym myśli :diabloti: . Nie martw się zuziuM, Isia była szczepiona, więc w najgorszym wypadku grozi Ci mandat za niedopilnowanie psa. Reszta na priv.... Nie mam pojecia, co jej sie stalo. Ale widzialam to zdarzenie. Facet szedl droga wzdluz naszego plotu. A Iska doskoczyla do niego i go capnela ! Moze cos mowil do niej ... nie wiem, bo bylam jakies 30 m od nich ( w domu ). Wczoraj nikt u mnie nie byl.... ale pewnie sie dzielnicowy zjawi w koncu. A Isce na dwor juz kaganiec zakladam. Nieszczesliwa jest wtedy strasznie - lezy i nie ma ochoty na harce i swawole z Ina.... :shake: . Ale sie przyzwyczai w koncu. Albo moze po prostu oduczy biegania za ludzmi .... i wtedy obejdzie sie bez kaganca. Quote
magda z. Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Mój Cenzor sąsiadkę ugryzł, na 2 miesiące przed odejściem:razz: . Jakby nie wiedziała, że jamniole są wredne;) Skończyło sie na obserwacji weterynaryjnej. Quote
black sheep Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Każdemu zdarza się wpadka;) Na pewno miała jakiś powód;) Quote
Neris Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Nie podejrzewałabym jej o to... A ona płot przeskoczyła górą??? Quote
zuziaM Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='czarok']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ...Malutka, grzeczna Isia ????? A oto wlasnie ..... malutka , grzeczna Isia... ..... z malutka, tez ... grzeczna :cool3: Inusia.... Quote
zuziaM Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 black_sheep napisał(a):Biedna Isia:( Nooooooo ....:lol: Quote
zuziaM Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Isia ze swoja nowa przyjaciolka Kasia I spioch .... straszny jest spioch :loveu: Takie piekne zjawisko udalo mi sie uchwycic wczoraj I .... my tez w gorach .... prawie ... mieszkamy Quote
black sheep Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 PRAWIE... robi wielką różnice;P;) Całuski dla ISI! Quote
anielica Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='zuziaM'] I spioch .... straszny jest spioch :loveu: Odsypia wszystkie bezdomne, smutne i samotne schroniskowe dni. W ciepełku, w koszyczku, na kocyku - ile wlezie! Śliczna jest i kochana! Szkoda, że mieszkam tak daleko :oops: Quote
zuziaM Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dziewczyny po kilkugodzinnej szwedaczce po okolicznych polach .... przesychaja z .... najwiekszego blota , korzystajac z goscinnosi Kasi .... w wiatrolapie. Widac na zdjeciu sarenke, do ktorej sie wczoraj doczolgalam :evil_lol: , zeby jej zdjecie zrobic. Bardzo bliziutko ogrodzenia podchodza .... a dziewczyny je potem gonia po polach , ale .... nie maja zadnych szans :evil_lol: Quote
zuziaM Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tu tez widac w oddali na polu - sarenke, ktora do nas na sniadanko przychodzi... Wschody slonca u nas sa piekne .....:loveu: Przy sniadaniu moge sie takimi widokami rozkoszowac .... Quote
kiwi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 o matko, ajkie wczesnie sniadanie :o ja to moje czesciej przy zachodzie slonca zjadam ;) Quote
anielica Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ale piękne widoki macie :crazyeye: A na pierwszym zdjęciu, żeby sarenkę zobaczyć, musiałam właczyć rozjaśnienie, takam ślepa :oops: Quote
czarok Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 anielica napisał(a): A na pierwszym zdjęciu, żeby sarenkę zobaczyć, musiałam właczyć rozjaśnienie, takam ślepa :oops: Ja dopiero na ogromnym powiększeniu zobaczyłam coś przypominającego małego liska :eviltong: . A suńki mają pełne prawo tarzać się w błotku, ganiać sarenki ( byle nie doganiać :cool3: ) i obszczekiwać obcych - wszak to ich włości, a Państwo są od tego, żeby wymiziać, wykochać, nakarmić i od czasu do czasu wykruszyć zaschnięte błotko z futerka :diabloti: Quote
zuziaM Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 czarok napisał(a):.....i od czasu do czasu wykruszyć zaschnięte błotko z futerka :diabloti: ..... znaczy 3 x dziennie :diabloti: ! :lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: Quote
zuziaM Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='zuziaM'] No tak, bo juz troche ciemnawo na dworze bylo.... ale widac ja - rowno po srodku miedzy dwoma zerdziami ogrodzenia.... Quote
Recommended Posts