Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tiger']Zuziu...........nadałaś Kasi "złe" imię......

Kasie są głuche na wszelkie napominania , nakazy, wołania a nawet prośby......

Wiem to ,bo moja córa to Kasia ......:p

Słyszy tylko wtedy , kiedy chce .....:evil_lol:

Kasia zostala ochrzczona przez onke - pierwszego swojego dobrego aniolka ..., u ktorej znalazla schronienie zaraz po amputacji lapki.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jo37 napisał(a):
Też im zazdroszczę .

Ale mnie nie ma czego zazdroscic .....
Iska ugryzla w noge faceta......
Pojechali wczoraj na pogotowie, bo mu noga spuchla.... mysle, ze dzisiaj znowu do mnie przyjada.....( wczoraj byli zapytac, czy jest szczepiona ) ... albo posterunkowy przyjedzie z ...... mandatem.

Zupelnie nie mam pojecia, co w takiej sytuacji sie robi .....

Posted

A gdzie ona tego faceta ugryzła? Bo jak u Ciebie na posesji to raczej nic Ci nie zrobią, no i zależy z czyjej winy. Ogólnie nie martw się, to nic takiego, ciągle kogoś psy gryzą;) Jest szczepiona więc luzik:)

Posted

zuziaM napisał(a):

Iska ugryzla w noge faceta......

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ...Malutka, grzeczna Isia ????? Musi, co facet jej się strasznie naraził i Isiunia musiała mu powiedzieć dosadnie, co o tym myśli :diabloti: .
Nie martw się zuziuM, Isia była szczepiona, więc w najgorszym wypadku grozi Ci mandat za niedopilnowanie psa.

Reszta na priv....

Posted

czarok napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ...Malutka, grzeczna Isia ????? Musi, co facet jej się strasznie naraził i Isiunia musiała mu powiedzieć dosadnie, co o tym myśli :diabloti: .
Nie martw się zuziuM, Isia była szczepiona, więc w najgorszym wypadku grozi Ci mandat za niedopilnowanie psa.

Reszta na priv....

Nie mam pojecia, co jej sie stalo.
Ale widzialam to zdarzenie.
Facet szedl droga wzdluz naszego plotu. A Iska doskoczyla do niego i go capnela !
Moze cos mowil do niej ... nie wiem, bo bylam jakies 30 m od nich ( w domu ).
Wczoraj nikt u mnie nie byl.... ale pewnie sie dzielnicowy zjawi w koncu.

A Isce na dwor juz kaganiec zakladam.
Nieszczesliwa jest wtedy strasznie - lezy i nie ma ochoty na harce i swawole z Ina.... :shake: .
Ale sie przyzwyczai w koncu. Albo moze po prostu oduczy biegania za ludzmi .... i wtedy obejdzie sie bez kaganca.

Posted

[quote name='czarok']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ...Malutka, grzeczna Isia ?????

A oto wlasnie ..... malutka , grzeczna Isia...

..... z malutka, tez ... grzeczna :cool3: Inusia....

Posted

Isia ze swoja nowa przyjaciolka Kasia

I spioch .... straszny jest spioch :loveu:

Takie piekne zjawisko udalo mi sie uchwycic wczoraj

I .... my tez w gorach .... prawie ... mieszkamy

Posted

[quote name='zuziaM']

I spioch .... straszny jest spioch :loveu:

Odsypia wszystkie bezdomne, smutne i samotne schroniskowe dni.
W ciepełku, w koszyczku, na kocyku - ile wlezie!
Śliczna jest i kochana! Szkoda, że mieszkam tak daleko :oops:

Posted

Dziewczyny po kilkugodzinnej szwedaczce po okolicznych polach .... przesychaja z .... najwiekszego blota , korzystajac z goscinnosi Kasi .... w wiatrolapie.

Widac na zdjeciu sarenke, do ktorej sie wczoraj doczolgalam :evil_lol: , zeby jej zdjecie zrobic.
Bardzo bliziutko ogrodzenia podchodza .... a dziewczyny je potem gonia po polach , ale .... nie maja zadnych szans :evil_lol:

Posted

Tu tez widac w oddali na polu - sarenke, ktora do nas na sniadanko przychodzi...

Wschody slonca u nas sa piekne .....:loveu:
Przy sniadaniu moge sie takimi widokami rozkoszowac ....

Posted

anielica napisał(a):

A na pierwszym zdjęciu, żeby sarenkę zobaczyć, musiałam właczyć rozjaśnienie, takam ślepa :oops:

Ja dopiero na ogromnym powiększeniu zobaczyłam coś przypominającego małego liska :eviltong: .
A suńki mają pełne prawo tarzać się w błotku, ganiać sarenki ( byle nie doganiać :cool3: ) i obszczekiwać obcych - wszak to ich włości, a Państwo są od tego, żeby wymiziać, wykochać, nakarmić i od czasu do czasu wykruszyć zaschnięte błotko z futerka :diabloti:

Posted

czarok napisał(a):
.....i od czasu do czasu wykruszyć zaschnięte błotko z futerka :diabloti:

..... znaczy 3 x dziennie :diabloti: !
:lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: