Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dagna go broni jak szalona, a ona szalona jest i muszę bardzo jej pilnować :mad:, dzisiaj spotkaliśmy się z bardzo zaprzyjaźnioną suczką i psy po prostu z radości prawie rozniosły park, Kasztan skakał jak sarenka, przez płotki i inne idiotyczne przeszkody, ale na wołanie ślicznie przychodził, szczególnie, że miałam w kieszeni pyszną zanętę :roll:!
Agatko, możesz łatwo zdobyć mój telefon :lol: (501 338 312) i namówimy się na spotkanie, ja głównie zajmuję się psami i kotami, więc jestem raczej uchwytna, no chyba, że jakieś złe mnie dopada :angryy:.

Posted

A ja nie kocham bokserów, bo są to psy dozwolone do lat pięćdziesięciu, później jest już tylko trudniej :shake:, nasza boksia jest kochana, ale ma za dużo siły dla mojego rozwalonego kręgosłupa. W związku z tym, że jest schroniskowa i po bardzo złych przejściach to jest agresywna wobec małych szczekulców, daję sobie oczywiście radę, ale jak długo?

Posted

[quote name='ania14p']A ja nie kocham bokserów, bo są to psy dozwolone do lat pięćdziesięciu, później jest już tylko trudniej :shake:, nasza boksia jest kochana, ale ma za dużo siły dla mojego rozwalonego kręgosłupa. W związku z tym, że jest schroniskowa i po bardzo złych przejściach to jest agresywna wobec małych szczekulców, daję sobie oczywiście radę, ale jak długo?[/QUOTE]

dasz rade :)

Posted

Przepraszam za off, ale:

[CENTER][B]Bardzo proszę o pomoc :oops:[/B]

[B] Max - psiak uratowany przed morbitalem - od pięciu miesięcy mieszka w hotelu, ma tylko 20 zł stałej deklaracji, na koncie została mu już tylko złotówka [/B][B]:([/B]

[B] Bardzo proszę o pomoc - nawet nie mogę napisać, że jeśli nie będę miała czym płacić, Max wróci do schroniska... On nie ma gdzie wracać, chyba, że do weta pod strzykawkę [/B]:(
[/CENTER]

Wątek Maksa: [url]http://www.dogomania.pl/threads/189585[/url]

Posted

Dzięki za dawkę optymizmu :lol:, ale jakbyś mnie zobaczyła z Dagną i Kasztanem, kiedy ona chce zjeść jakiegoś jorkowatego maluszka, a Kasztan ma interes w zupełnie innym kierunku (wiadomo na śniegu jest duuuużo do wąchania), to pękłabyś ze śmiechu :diabloti:!

Posted

[quote name='ania14p']Dzięki za dawkę optymizmu :lol:, ale jakbyś mnie zobaczyła z Dagną i Kasztanem, kiedy ona chce zjeść jakiegoś jorkowatego maluszka, a Kasztan ma interes w zupełnie innym kierunku (wiadomo na śniegu jest duuuużo do wąchania), to pękłabyś ze śmiechu :diabloti:![/QUOTE]

wyobrazam sobie!!

Posted

Będą Eluniu, będą, ale jak rano wychodzimy, to nie zdążę aparatu wrzucić do kieszeni i buro jakoś na dworze, a po południu to już całkiem ciemno, wieczorem to wiadomo, jakiś lepszy aparat powinnam sobie sprawić, ale coś u nas ostatnio cienizna!

Posted

Ty nie kombinuj jak się wymigać.... Jak moja Babusia mówiła - jak ktoś nie umie pływać to mówi ze woda rzadka.
Przeczytaj instrukcję to i po ciemku będziesz pstrykać ;-)

Posted

Zdjęć dalej nie ma, strułam się okropnie i dwa dni to głównie trasę między kanapą, a miejscem odosobnienia pokonywałam, rano zwlekałam się na krótki spacerek z psami, ale już dwa późniejsze spacery to z Pawłem, a on jakoś do aparatu nie ma zacięcia. W każdym razie psy w doskonałej formie, Kasztan biega po parku z prędkością światła, tak że muszę bardzo starannie dobierać miejsca gdzie go wyzwolę ze smyczy, żeby gdzieś z rozpędu nie wyleciał, Dagna nie nadąża za nim więc mu zastawia drogę, dość to komicznie wygląda, koty dalej są tępione przez Kasztana, ale już jest trochę lepiej.

Posted

Troszkę się podleczę i zrobimy sesję nad Wisłą, bo tam nie muszę mieć oczu z każdej strony głowy, w parku to nerwówka ciągle, bo Dagna ma całą masę wrogów, a Kasztan jeszcze nie jest do końca obeznany z terenem, a poza tym ten młodzieniec jest bardzo towarzyski i pędzi witać się z tymi co tego chcą i tymi innymi!

Posted

Nie męczą, ja tylko ostatnio słabo-silna jestem, ale nadrobię, sama chciałabym narobić im ładnych zdjątek, bo tak ślicznie się bawią, aż dziw! Kasztan to taki słodyczak, ale Dagna, nasz czołg?