ania14p Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Dagna go broni jak szalona, a ona szalona jest i muszę bardzo jej pilnować :mad:, dzisiaj spotkaliśmy się z bardzo zaprzyjaźnioną suczką i psy po prostu z radości prawie rozniosły park, Kasztan skakał jak sarenka, przez płotki i inne idiotyczne przeszkody, ale na wołanie ślicznie przychodził, szczególnie, że miałam w kieszeni pyszną zanętę :roll:! Agatko, możesz łatwo zdobyć mój telefon :lol: (501 338 312) i namówimy się na spotkanie, ja głównie zajmuję się psami i kotami, więc jestem raczej uchwytna, no chyba, że jakieś złe mnie dopada :angryy:. Quote
shirrrapeira Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Z przyjemnością zapiszę. Bo już się kiedyś widziałyśmy a ja chętnie poznam tego ślicznego psiaka. Quote
Atomowka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Mały jest piękny, ale Ania ta Twoja sunia jest przepiękna. Kocham boksy:loveu: Quote
ania14p Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 A ja nie kocham bokserów, bo są to psy dozwolone do lat pięćdziesięciu, później jest już tylko trudniej :shake:, nasza boksia jest kochana, ale ma za dużo siły dla mojego rozwalonego kręgosłupa. W związku z tym, że jest schroniskowa i po bardzo złych przejściach to jest agresywna wobec małych szczekulców, daję sobie oczywiście radę, ale jak długo? Quote
ania14p Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 A w ogóle jestem szczęśliwa, że Kasztan jest już na tym wątku, bo to jest znowu najcudowniejszy psiak na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
golf Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='ania14p']A ja nie kocham bokserów, bo są to psy dozwolone do lat pięćdziesięciu, później jest już tylko trudniej :shake:, nasza boksia jest kochana, ale ma za dużo siły dla mojego rozwalonego kręgosłupa. W związku z tym, że jest schroniskowa i po bardzo złych przejściach to jest agresywna wobec małych szczekulców, daję sobie oczywiście radę, ale jak długo?[/QUOTE] dasz rade :) Quote
koosiek Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Przepraszam za off, ale: [CENTER][B]Bardzo proszę o pomoc :oops:[/B] [B] Max - psiak uratowany przed morbitalem - od pięciu miesięcy mieszka w hotelu, ma tylko 20 zł stałej deklaracji, na koncie została mu już tylko złotówka [/B][B]:([/B] [B] Bardzo proszę o pomoc - nawet nie mogę napisać, że jeśli nie będę miała czym płacić, Max wróci do schroniska... On nie ma gdzie wracać, chyba, że do weta pod strzykawkę [/B]:( [/CENTER] Wątek Maksa: [url]http://www.dogomania.pl/threads/189585[/url] Quote
ania14p Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Dzięki za dawkę optymizmu :lol:, ale jakbyś mnie zobaczyła z Dagną i Kasztanem, kiedy ona chce zjeść jakiegoś jorkowatego maluszka, a Kasztan ma interes w zupełnie innym kierunku (wiadomo na śniegu jest duuuużo do wąchania), to pękłabyś ze śmiechu :diabloti:! Quote
golf Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='ania14p']Dzięki za dawkę optymizmu :lol:, ale jakbyś mnie zobaczyła z Dagną i Kasztanem, kiedy ona chce zjeść jakiegoś jorkowatego maluszka, a Kasztan ma interes w zupełnie innym kierunku (wiadomo na śniegu jest duuuużo do wąchania), to pękłabyś ze śmiechu :diabloti:![/QUOTE] wyobrazam sobie!! Quote
ania14p Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Będą Eluniu, będą, ale jak rano wychodzimy, to nie zdążę aparatu wrzucić do kieszeni i buro jakoś na dworze, a po południu to już całkiem ciemno, wieczorem to wiadomo, jakiś lepszy aparat powinnam sobie sprawić, ale coś u nas ostatnio cienizna! Quote
wisela1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ty nie kombinuj jak się wymigać.... Jak moja Babusia mówiła - jak ktoś nie umie pływać to mówi ze woda rzadka. Przeczytaj instrukcję to i po ciemku będziesz pstrykać ;-) Quote
ania14p Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Zrobiłam zdjęcia nocne i aż "taka głupia to ja już nie jestem", żeby to paskudztwo pokazać!!!!!!!!!!!!!! Quote
golf Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 :eviltong: jak sie czuja moi ulubiency?? Quote
ania14p Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Zdjęć dalej nie ma, strułam się okropnie i dwa dni to głównie trasę między kanapą, a miejscem odosobnienia pokonywałam, rano zwlekałam się na krótki spacerek z psami, ale już dwa późniejsze spacery to z Pawłem, a on jakoś do aparatu nie ma zacięcia. W każdym razie psy w doskonałej formie, Kasztan biega po parku z prędkością światła, tak że muszę bardzo starannie dobierać miejsca gdzie go wyzwolę ze smyczy, żeby gdzieś z rozpędu nie wyleciał, Dagna nie nadąża za nim więc mu zastawia drogę, dość to komicznie wygląda, koty dalej są tępione przez Kasztana, ale już jest trochę lepiej. Quote
ania14p Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 No jednak trochę fotek się znalazło ;)! To są normalne zabawy typu kocioł (taki popis może trwać i godzinkę) :evil_lol:! Quote
ania14p Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 I jeszcze coś z parku, ale niestety, tu było trudniej bo możliwości terenowe są dość duże :cool3:! Quote
wisela1 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nareszcie !!!!! Ale chcę wiecej ;-) Wiesz jak to fajnie patrzeć na takie rozbrykane psiaki.... Ja juz nie mam takich widoków od wielu lat.... Quote
ania14p Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Troszkę się podleczę i zrobimy sesję nad Wisłą, bo tam nie muszę mieć oczu z każdej strony głowy, w parku to nerwówka ciągle, bo Dagna ma całą masę wrogów, a Kasztan jeszcze nie jest do końca obeznany z terenem, a poza tym ten młodzieniec jest bardzo towarzyski i pędzi witać się z tymi co tego chcą i tymi innymi! Quote
tripti Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 ehhh umęczą Cię Aniu z tymi fotami...;) Quote
ania14p Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nie męczą, ja tylko ostatnio słabo-silna jestem, ale nadrobię, sama chciałabym narobić im ładnych zdjątek, bo tak ślicznie się bawią, aż dziw! Kasztan to taki słodyczak, ale Dagna, nasz czołg? Quote
puniaiwika Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Piekne fotki a parka z nich niesamowita:) Buziaki dla nich . Quote
Kamila Proc Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 rzeczywiscie, razem wygladaja swietnie Quote
Recommended Posts