Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już od wczoraj mówimy Dagnie, że nareszcie będzie miała z kim się bawić. Może początki będą trochę trudne, ale jeśli dogadała się z Koksem i Bezą, to i z malcem się dogada:mad: (oczywiście najpierw go zdenerwuje, bo będzie chciała go dokładnie obejrzeć, a nie każdy psiak to lubi :evil_lol:)!

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania14p napisał(a):
Czekamy, Miluś milczy, więc obiadu nie będzie, bo ja w nerwach i mogę wytruć niechcący stado :evil_lol:!

niebawem przybywamy!!

Posted

Czekamy, zaraz napełniam czajnik, ciasteczka ludzkie już na półmisku, psie w pojemnikach, miseczka dla młodzieńca już wyszorowana, posłanie wietrzy się na balkonie, a pozostałe leżą w kolejce do prania :lol:! Reklamówka z odzieżą dla schroniskowców zapakowana, a reszta to już na miejscu.

Posted

Minęła, no ale musieliśmy pogadać, poznać się z Dagną i kotami (tu jest pewien kłopot, te durne koty nie chcą się bawić i uciekają:scared:). Dagna zachowała się wspaniale, nie tylko nie zjadła pieseczka, ale wyraźnie próbuje się zakolegować :lol:. Zestresowani Rodzice zastępczy już wyruszyli w drogę powrotną :buzi:, a my rozmawiamy z psami i jest nam dobrze:multi::eviltong:!!!

Posted

Właśnie piesio zjadł kolację i dalej zwiedza nasze "salony", co chwilę staje jednak przed lustrem i pyta: "lustereczko powiedz przecie czy jest ktoś piękniejszy na tym świecie":evil_lol:.

Posted

Oj nie, starczy, mam dwie rączki małe do głaskania doskonałe! Coś mi się w aparat zrobiło i właśnie ładuję stary, może pstryknę coś do pokazania, a w ogóle Kasztan jest super, niekonfliktowy, przytulaśny, a w domu chodzi za mną jak cielątko!

Posted

Tak i choć zastępcze matki jeszcze się zastanawiają czy Dagna nie zje Milusia, to my już się nie zastanawiamy, bo nie ma Milusia, tylko Kasztan, kumpel Dagny! Psiak już trafia do swojej klatki schodowej (na smyczy oczywiście), jutro odwiedziny u wetki i nowa obroża, bo trzeba mieć swoją, a nie spadkową, adresówka i nauka, że w mieście nie wybiega się na jezdnię, nawet na smyczy, może nawet jakieś podstawowe polecenia typu siad, ale bez przesady komputera mu nie odstąpię (nawet tego starego co stoi pod stołem)!

Posted

Akumulatory starego aparatu już podłączone do ładowarki, bo faktycznie ten nowy aparat, to dd jest, niby ma lepsze parametry, ale jeszcze ani jedno zdjęcie nie wyszło jak trzeba! Nawet jeszcze gorzej!!!

Posted

ania14p napisał(a):
Akumulatory starego aparatu już podłączone do ładowarki, bo faktycznie ten nowy aparat, to dd jest, niby ma lepsze parametry, ale jeszcze ani jedno zdjęcie nie wyszło jak trzeba! Nawet jeszcze gorzej!!!

to czekamy Aniu na fotorelacie :)