ania14p Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Już od wczoraj mówimy Dagnie, że nareszcie będzie miała z kim się bawić. Może początki będą trochę trudne, ale jeśli dogadała się z Koksem i Bezą, to i z malcem się dogada:mad: (oczywiście najpierw go zdenerwuje, bo będzie chciała go dokładnie obejrzeć, a nie każdy psiak to lubi :evil_lol:)! Quote
ania14p Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Czekamy, Miluś milczy, więc obiadu nie będzie, bo ja w nerwach i mogę wytruć niechcący stado :evil_lol:! Quote
golf Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ania14p napisał(a):Czekamy, Miluś milczy, więc obiadu nie będzie, bo ja w nerwach i mogę wytruć niechcący stado :evil_lol:! niebawem przybywamy!! Quote
ania14p Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Czekamy, zaraz napełniam czajnik, ciasteczka ludzkie już na półmisku, psie w pojemnikach, miseczka dla młodzieńca już wyszorowana, posłanie wietrzy się na balkonie, a pozostałe leżą w kolejce do prania :lol:! Reklamówka z odzieżą dla schroniskowców zapakowana, a reszta to już na miejscu. Quote
beka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Poziom adrenaliny mi starsznie poskoczył. I co? Ico?? Quote
golf Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 beka napisał(a):Poziom adrenaliny mi starsznie poskoczył. I co? Ico?? i pstro ;P jeszcze nie ruszylismy do Ani :) Quote
golf Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 beka napisał(a):To co się tak grzebiesz???? ja sie nie grzebie, to Tripti sie grzebie :evil_lol: Quote
golf Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 beka napisał(a):To co się tak grzebiesz???? siedziec przed kompem i poganiac to kazdy potrafi :P Quote
ania14p Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Niedługo dostanę zawału i będziecie pogotowie wzywały! Quote
beka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 golf napisał(a):siedziec przed kompem i poganiac to kazdy potrafi :P Kochana, nie każdy to potrafi, Quote
ania14p Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Spokojnie, już są w Warszawie, dzwoniły przed chwilą, za jakieś piętnaście minut powinnyśmy się spotkać, czyli za godzinkę napiszę co i jak. Quote
ania14p Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Minęła, no ale musieliśmy pogadać, poznać się z Dagną i kotami (tu jest pewien kłopot, te durne koty nie chcą się bawić i uciekają:scared:). Dagna zachowała się wspaniale, nie tylko nie zjadła pieseczka, ale wyraźnie próbuje się zakolegować :lol:. Zestresowani Rodzice zastępczy już wyruszyli w drogę powrotną :buzi:, a my rozmawiamy z psami i jest nam dobrze:multi::eviltong:!!! Quote
beka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Dagna jesteś super :) To trzymam kciuki :) Quote
ania14p Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Właśnie piesio zjadł kolację i dalej zwiedza nasze "salony", co chwilę staje jednak przed lustrem i pyta: "lustereczko powiedz przecie czy jest ktoś piękniejszy na tym świecie":evil_lol:. Quote
wisela1 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Anka, coś rudo się u Was zrobiło........... Teraz jakiegoś dla kontrastu bo Ci się zleją w jedną plamę ;-) Quote
ania14p Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Oj nie, starczy, mam dwie rączki małe do głaskania doskonałe! Coś mi się w aparat zrobiło i właśnie ładuję stary, może pstryknę coś do pokazania, a w ogóle Kasztan jest super, niekonfliktowy, przytulaśny, a w domu chodzi za mną jak cielątko! Quote
ania14p Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Tak i choć zastępcze matki jeszcze się zastanawiają czy Dagna nie zje Milusia, to my już się nie zastanawiamy, bo nie ma Milusia, tylko Kasztan, kumpel Dagny! Psiak już trafia do swojej klatki schodowej (na smyczy oczywiście), jutro odwiedziny u wetki i nowa obroża, bo trzeba mieć swoją, a nie spadkową, adresówka i nauka, że w mieście nie wybiega się na jezdnię, nawet na smyczy, może nawet jakieś podstawowe polecenia typu siad, ale bez przesady komputera mu nie odstąpię (nawet tego starego co stoi pod stołem)! Quote
Bonsai Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ale super! To wspaniała wiadomość! teraz tylko czekamy na fotki kumpli! :) Quote
ania14p Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Akumulatory starego aparatu już podłączone do ładowarki, bo faktycznie ten nowy aparat, to dd jest, niby ma lepsze parametry, ale jeszcze ani jedno zdjęcie nie wyszło jak trzeba! Nawet jeszcze gorzej!!! Quote
golf Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 ania14p napisał(a):Akumulatory starego aparatu już podłączone do ładowarki, bo faktycznie ten nowy aparat, to dd jest, niby ma lepsze parametry, ale jeszcze ani jedno zdjęcie nie wyszło jak trzeba! Nawet jeszcze gorzej!!! to czekamy Aniu na fotorelacie :) Quote
Recommended Posts