shirrrapeira Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jak teraz zmienić ustawienia wyświetlania postów na wątku?? Może ktoś wie?? Quote
wisela1 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ciotka Anka, a MÓJ Koksownik już nawiązał poprawne relacje z Kasztanowcem ? Quote
ania14p Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Panterek jest bardzo dzielnym kotem, już wrócił do łóżka, ładuje się na ramię i mruczy, a Kasztan siada obok, kładzie mi głowę na kolanach i patrzy tępym wzrokiem na kota kombinując jak go dokładniej obejrzeć, bo jeśli pani lubi tego stwora, to chyba coś w nim jest :evil_lol:, Kaktus ciągle ma za złe, ale ten typ tak ma! Quote
tripti Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 ciekawe czy udał się Wam dziś spacerek :) Quote
ania14p Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Spacerek super, Kasztanek już biega solo, ale z nie odpiętą smyczką, zabawowy jest niesamowicie, ale jak tylko zawołam i przysiądę z rozwartymi ramionami, to pędzi jak oszalały do "mamuśki":lol:. Dagna go przysposobiła na synusia, więc nie ma problemu psiego:multi::multi::multi:! Poza tym, uznał, że łóżko psie jest wygodniejsze od ludzkiego, bo nikt w kolanach nie uwiera, więc zasypia na łóżku Pawła, ale w nocy przenosi się na swoje posłanko :crazyeye:! Kochamy go już bardziej niż należy, a może być jeszcze gorzej:evil_lol:!!! Quote
beka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 ania14p napisał(a):Kochamy go już bardziej niż należy, a może być jeszcze gorzej:evil_lol:!!! Uwielbiam takei grożby :):) Quote
shirrrapeira Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Gratuluję posiadania takiego pięknego psiaka Aniu. Quote
puniaiwika Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 :loveu:Rudzielec jest przepiękny a te jego oczęta:iloveyou: Quote
beka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='shirrrapeira']Gratuluję posiadania takiego pięknego psiaka Aniu.[/QUOTE] Kasztanku, gratuluję Ci taaakiego domku :) Quote
wisela1 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 A rodzinne foty to gdzie???????????????????????? Quote
ania14p Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Niestety, wymiana kanalizacji i instalacja ciepłej wody w mieszkaniu teściowej, drobne wietrzenie po kuciu i wczoraj siedziałam w domu pod kocem i, o zgrozo piłam herbatę z malinami, zamiast szaleć z aparatem po parku! Podobno do końca tygodnia mają skończyć, następnie odświeżanie (czytaj malowanie), a później to się chyba o własną budę zastrzelę! Quote
ania14p Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Dwa profile Kasztana, to z wczoraj, jak próbował mnie naciągnąć na kolejną kosteczkę , (słyszałam, że nie lubi takich normalnych psich przysmaczków:evil_lol:)! [IMG]http://img827.imageshack.us/img827/6238/kasztanb.jpg[/IMG] [IMG]http://img94.imageshack.us/img94/101/kasztana.jpg[/IMG] Quote
wisela1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Całus w ten psipiękny nochalek od ciotki proszę przekazac Quote
puniaiwika Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 :evil_lol:Normalnie słodziak jak przymilnie patrzy zapewne wie ze jego oczęta moga zdziałać cuda:evil_lol:Kochany rudzielec z niego:loveu: Quote
golf Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 slicznie ten Kasztanek wyglada.Super Aniu ze trafił do Ciebie do DS!!! wiem że ma jak w raju!!jestescie cudownymi ludzmi! a Kasztanek powinien po rekach lizac Tripti, ze dala mu szanse, bo od niej sie ta cała milośc zaczeła. Quote
shirrrapeira Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Też proszę ucałować psa w nos od cioteczki. Piękny pycholek. Naprawdę piękny. Quote
ania14p Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Pewnie, że piękny, ale i słodziak okrutny :lol:! Nochal ucałowany :eviltong:, oddał i podrapał troszkę, z radości, że ciotki go kochają. Dla Tripti i TZ-ta specjalne lizanko, za przetrzymanie, szukanie domu (a od nas lanie za rozpaskudzenie potfffora ;)! Quote
shirrrapeira Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Może się kiedyś spotkamy, powspominasz stare czasy. Quote
ania14p Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Może będzie okazja, np. będzie spotkanie mojej klasy i mama Cię zabierze :evil_lol:! Quote
Ulka18 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Piekny Kasztanek Milus :iloveyou: Slodziaczek :D Quote
ania14p Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Pieski dogadały się już całkiem, dzisiaj w parku jakaś mała paskuda warknęła na Kasztana i ledwo mogłam utrzymać Dagnę tak bardzo chciała go bronić :diabloti:! [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/6407/dagnaikasztan.jpg[/IMG] tak sobie siedzimy obok Pana [IMG]http://img408.imageshack.us/img408/6060/kasztanc.jpg[/IMG] [IMG]http://img205.imageshack.us/img205/5998/dagnaa.jpg[/IMG] a tak zjadamy pyszne kosteczki czyszczące zębiska! Quote
shirrrapeira Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 A może na jakimś spacerku...? Bo ja bym chciała zobaczyć te piękne rude... Quote
tripti Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Kasztanek gryzie!!!! :) piękne to podwójne zdjęcie portretowe ;) to teraz kawaler ma na spacerach obstawę, czyli jak broni Go to już na dobre i na złe przyjęła Go do swego dwuosobowego stada :) Quote
Recommended Posts