mikoada Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 kaja555 napisał(a):jestem i ja na tym smutnym wątku :( To fakt bardzo smutny wątek i najgorsze jest to, że na chwile obecną nie ma żadnych perspektyw dla tych biednych psiaków :( Quote
wtatara Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 mam koce i 2 kołdry- moge wysłac, tylko gdzie Quote
Avilia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Rozmawiałam z Klaudus.Nie ma dostępu do internetu i możliwe,że szybko go mieć nie będzie. Klaudia była dzisiaj u tej kobiety.DRAMAT!Wszędzie pełno szkła,rupieci.Psy poranione,pokaleczone.Bankowo 3 suki w ciąży. Kiedy psy się rozpierzchły kobieta chwyciła jednego z nich i za uszy ciągnęła!Klaudia mówiła,że pies skomlał,piszczał,a ona go tak ciągnęła!Ta kobieta jest niespełna rozumu!Błagam o pomoc!Tego nie można tak zostawić!PROSZĘ!Same nie damy rady!!! Jeżeli uda się Klaudii choć na moment dostać neta to podeśle mi zdjęcia,wkleję... Jeszcze raz proszę...pomóżcie;((((( Quote
.blueberry. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Boże.... nie wiem wogóle jak mogę pomóc... Quote
__Lara Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Jestem. Trzeba coś zrobić :( proponuję narazie zbiórkę na karmę. Quote
Angel33 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 zbiórkę na karmę można zrobić, tylko co dalej? i jeszcze te suki w ciąży, tragedia jakaś ... prawda jest taka, że jak ktoś się nimi nie zaopiekuje to one zdechną z głodu, nawet nie chcę o tym myśleć :/ Quote
__Lara Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 To może zacznijmy od tego. W międzyczasie można szukać jakiegoś dt dla najbardziej potrzebujących narazie, zbierać kasę na sterylkę aborcyjną. Quote
Avilia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Pilnie potrzebne tymczasy dla ciężarnych suczek.Przecież jak się uzbiera na sterylki aborcyjne to one nie mogą tam wrócić po zabiegu! Z tego co mówiła mi Klaudus jedna z suczek ma poważnie zranioną łapę.Trzeba ją jak najszybciej zabrać i gdzieś umieścić! BŁAGAM O DT! Quote
Leyla Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 masakra, juz dzwonilam w spr dt. moooooze sie uda, dowiem sie jutro. Kurcze zalamka normalnie, atu zima idzie !!!! Quote
Avilia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Leyla napisał(a):masakra, juz dzwonilam w spr dt. moooooze sie uda, dowiem sie jutro. Kurcze zalamka normalnie, atu zima idzie !!!! Trzymam kciuki! Te psy trzeba ratować;( Quote
Leyla Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 wiecie co......Ludzie (wiekszosc) to *********** ************ nic kurde nie rusza, zadnych uczuc!!! Nie moga sie zajac potrzebujacym psem!! tylko s**aja. Brudza, powiekszaja dziure ozonowa i wszystko im sie nalezy ,bo sa ludzmi!!! a niech ich wszystkich szczysci!!! Ale na powazny tel czekam od fajnych ludzi ,wiec jest nadzieja... Quote
Leyla Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Moze ktos za kase je przetrzyma i sie zaopiekuje pod naszym okiem oczywiscie....biore czesc kosztow na siebie i punishera Quote
malagos Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Cholera, żeby te zdjecia były... Co to za "gołe" suczki? Quote
Avilia Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 IVV napisał(a):czy watek jest juz na FB? Jeszcze nie.Czekam na resztę zdjęć (które wstawię dzisiaj,ponieważ jadę do Klaudus to je zgram) i wstawię na FB. Quote
Olena84 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 wstawie watek do psow do adopcji na fb, o co mam prosic dokladnie - o dt, czy o zbiorke na hotel, na karme czy jak, zeby tak ludzi przywolac, bo wiadomo, ze o ds jest trudno, wiec trzeba to jakos wyroznic. Quote
__Lara Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 To może zróbmy zbiórki. Kto zrzuci się na karmę, kto na dt? Quote
.blueberry. Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Avilka możemy się umówić tak jak kiedyś i podam Ci znowu torby dla psiaków? Quote
andegawenka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Avilia napisał(a):Jeszcze nie.Czekam na resztę zdjęć (które wstawię dzisiaj,ponieważ jadę do Klaudus to je zgram) i wstawię na FB. jestem:shake::roll: Czemu takie cudowne osoby tak szybko odchodzą...:shake: Quote
IVV Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Avilia napisał(a):Jeszcze nie.Czekam na resztę zdjęć (które wstawię dzisiaj,ponieważ jadę do Klaudus to je zgram) i wstawię na FB. nie ma naco czekac ! czas goni ,pomoc potrzebna na wczoraj!!! a zdjecia zawsze mozna wkleic nowe lobujcie wszedzie gdzie sie da !!!! ja juz wczoraj wrzucilam watek na moja strone Quote
Recommended Posts