Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-(:shake: I czemu jesteście tak daleko?Moja przyjaciółka szuka małego,ok.6 kg psiaka,ten beżowy,lekko długowłosy wypłoszek byłby" w sam raz",a domek dobry,pańcia,dwie kocice,tyle,że samo centrum miasta,drugie piętro,ciekawe,jak psiaki w domu się zachowują,ale pańcia emerytka,to cały czas w domu,tylko ta odległość,my niezmotoryzowane,ale wydrukuje zdjęcie,pokażę jej jutro,może coś pokombinujemy,bo dla mnie jest cudna,to to malutkie,co Poker pisala,że by wzięła na tymczas,nie umiem psia kość,zacytować zdjęcia.

Posted

nie odpuszczajcie domku blaaaaagaaaam!!!!!!!WIGA pilnuj zeby sie Pani nie rozmyslila!! Ja tez mam domek dla jednej sunieczki tylko potwierdza mi ,bo az nie dowierzam....prawdopodobnie moze isc jeszcze jeden na tymczas i ...pewnie zostanie ale tego nie wiem na 100%

Posted

Dziewczyny kombinujcie jak się da!Te psy trzeba wyrwać stamtąd!Transport się zawsze znajdzie.A jak nie to sama pojadę.Tylko niech się nam domki pojawią!Chociaż tymczasowe...

W razie co,jakbym była niedostępna na Dogo,a coś by się znalazło pisać lub dzwonić:
do mnie 798 596 534 lub do Klaudii (nr.tel w pierwszym poście)

Posted

Oj, niech no ta pani się pozytywnie nastawi na sunieczkę.
Ale czy ona nie myśli o tej suni co Poker ma na tymczas ją wziąć?
A kiedy Poker bierze sunie?

Posted

Poker weźmie sunię jak odda obecną tymczasowiczkę, przypuszczalnie za tydzień.
Ale nie wiem jak to będzie , bo mój mąż zakochał się w niej, ja zresztą też.

Posted

Ach,ja to się zawsze kieruje emocjami,ale inni to niekoniecznie,najpierw "szukaj mi psa,bo mi źle",a potem"aco,a jaki duży,a ile ma lat " i takie tam.Trochę więcej informacji by sie przydało,mnie zachwycił ten mały wypłoszek beżowy,ale nawet nie wiadomo,jakiej płci jest,i jaki naprawdę duży,sama to bym brała,bo biedy straszne,ale już naprawdę nie mam miejsca.Jaszcze ją ściagnę do siebie w niedzielę,pokażę resztę tych biedaków,może ją chwyci za serce któryś inny.Jej się marzy jakiś pikolo zupełny.Tez kiedys marzyłam o "szicu"i o chłopaku,a mam dwie terirowate suczydła-13 i 20 kilowe,bo tak los chciał.Ale jeszcze nad nią popracuję.

Posted

Sytuacja się nie fajnie skomplikowała.Staruszek z łańcucha (Rysio) ma w bardzo złym stanie oko, pojechał z Nami wczoraj do hotelu. Zabrałyśmy też jednego chłopczyka,który był tak przerażony,że przy braniu na ręcę posikał się i zrobił kupę ze strachu.
Jak narazie mamy 0 zł deklaracji...
Więc jak ktoś chciałby nas wspomóc to byłybyśmy bardzo wdzięczne.
Same nie damy rady... Już zbyt dużo psów na naszym utrzymaniu mamy...
Staruszek musi dzisiaj do weta jecha, zobaczyć oczko...
Bo ropa się bardzo lała.
Chłopak miał też gorączkę.
Beżowy chłopczyk (Romuś) początkowo był przerażony... Potem nie bał się ju ż dotyku...
Przytulał się do mnie...
Bardzo trudno mi było Go zostawić w hoteliku...
Zaufał mi... :(
Ale teraz będzie tylko lepiej...
Poza Nimi zostały 2 psiaki - piesek i suczka.
2 suczki już ktoś zabrał.

Rysiu:

Romuś:

Rysiowi musimy zrobić podstawowe badania.
Żeby wiedzieć czy coś Mu jeszcze nie dolega...
Może ktoś może zrobić jakiś bazarek...
Wspomóc groszem...

Posted

Rysiu i Romuś pojechali do jednego hoteliku, tzn. do tego, o którym Budrysek pisała za 300 zł?? czyli potrzeba teraz 600 zł? ja to się chyba zakręciłam. A w ogóle Romuś to szczeniak, czy tylko tak wyszedł na zdjęciach?:)

Posted

To reszta psiaków została u tej baby? A ta mała co poker miała wziąć też została tam?
Dajcie nr konta, wyślę choć grosik.
Biedny ten staruszek z okiem:-(