Avilia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 BUDRYSEK napisał(a):temu psiakowi z łancucha mogłabym załatwic hotelik, myslę że za ok 300 zł + moze jakas karma mieszkałby w pustym , ocieplonym pomieszczeniu dla kociaków, czyli mialby w miarę ciepło, w dzień mozna tam dogrzewac ale w nocy raczej nie co Wy na to? w przyszłym tyg. mogę go tam zawiezc To dobry pomysł tylko musimy uzbierać kasiorkę. Quote
Julia84 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Ja mogę zrobić aukcję - nie ma problemu, ale nie potrafię robić ich w tych html-u, więc byłaby to zwykła aukcja ze zdjęciami, mogłabym ją "wypromować" tak żeby zawsze była na pierwszej stronie. Cegiełki proponuję żeby były po 5 zł. Quote
Poker Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Julia84 napisał(a):Ja mogę zrobić aukcję - nie ma problemu, ale nie potrafię robić ich w tych html-u, więc byłaby to zwykła aukcja ze zdjęciami, mogłabym ją "wypromować" tak żeby zawsze była na pierwszej stronie. Cegiełki proponuję żeby były po 5 zł. Brawo. To się nazywa konkretna pomoc. Quote
Julia84 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Avilia napisał(a): P.S 2- konto mogę użyczyć ja na allegro cegiełkowe.Tylko kto je zrobi? Avilia a Ty potrafiłabyś zrobić aukcję w tym html-u? Kurcze wydaje mi się że taka byłaby najlepsza. Widziałam aukcje cegiełkowe z dogo i wszystkie były własnie tak zrobione. Ja tak jak już pisałam mogę opłacić koszt wystawienia i wypromowania (sprawdziłam przed chwilą - to jest 12 zł, za wypromowanie w danej kategorii). Quote
Avilia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Julia84 napisał(a):Avilia a Ty potrafiłabyś zrobić aukcję w tym html-u? Kurcze wydaje mi się że taka byłaby najlepsza. Widziałam aukcje cegiełkowe z dogo i wszystkie były własnie tak zrobione. Ja tak jak już pisałam mogę opłacić koszt wystawienia i wypromowania (sprawdziłam przed chwilą - to jest 12 zł, za wypromowanie w danej kategorii). Gdybym tylko umiała;/ Może znajdzie się ktoś kto potrafi? Quote
BUDRYSEK Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Avilia napisał(a):Gdybym tylko umiała;/ Może znajdzie się ktoś kto potrafi? zeby ktoś zobaczył aukcję musi być pogrubiona, podświetlona i wyróżniona - 22 zł Quote
Julia84 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 BUDRYSEK napisał(a):zeby ktoś zobaczył aukcję musi być pogrubiona, podświetlona i wyróżniona - 22 zł Ok, Budrysku a Ty potrafisz zrobić taką aukcję? Quote
BUDRYSEK Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Julia84 napisał(a):Ok, Budrysku a Ty potrafisz zrobić taką aukcję? potrafię ale nie mam kompletnie czasu na to, nawet moje zwierzaki nie mają...przepraszam Quote
mikoada Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Dziewczyny a może taki bazarek http://www.dogomania.pl/threads/196696-Potrzebujesz-WI%C4%98CEJ-S%C5%81ONKA-na-jesienne-dni-ONka-Szila-ma-na-to-spos%C3%B3b-)-(do-06.12)?p=15764355#post15764355 ??? To jest bazar dla naszej suni z maluchami, która w kiepskim stanie została zabrana z Punktu do lecznicy. Quote
Olena84 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Deklaruje uzbieranie dla jednego psa na hotel za 300zł pozbieram wsrod znajomych, ale tylko na miesiac - takze mozna by bylo zbierac od drugiego. Quote
Avilia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Olenko proszę zrób małą poprawkę w swojej sygnaturce: Psiaków było 9,dwa zakopane,zostało 7. Quote
Olena84 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Avilia napisał(a):Olenko proszę zrób małą poprawkę w swojej sygnaturce: Psiaków było 9,dwa zakopane,zostało 7. Poważnie? O kurcze:(. Quote
BUDRYSEK Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 pozwolę sobie na wklejenie linka Kubusia...ma tylko kilka dni potem śmierć http://www.dogomania.pl/threads/1967...3#post15772843 Quote
Olena84 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Napisał do mnie znajomy, że jedzie do niego 7 psów, czy to z tego wątku? Quote
Selenga Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Avilia napisał(a):Gdybym tylko umiała;/ Może znajdzie się ktoś kto potrafi? Ja potrafię i robię cegiełkowe allegra tylko obawiam się, że skutek będzie marny jeśli do wpłaty będzie podane prywatne konto może się okazać, że wpłat będzie tyle ile wyniosą koszty aukcji - tak jak pisała BUDRYSEK 22 zł za wystawienie aukcji + prowizja (pewnie niewielka, ale zawsze) Quote
BUDRYSEK Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Selenga napisał(a):Ja potrafię i robię cegiełkowe allegra tylko obawiam się, że skutek będzie marny jeśli do wpłaty będzie podane prywatne konto może się okazać, że wpłat będzie tyle ile wyniosą koszty aukcji - tak jak pisała BUDRYSEK 22 zł za wystawienie aukcji + prowizja (pewnie niewielka, ale zawsze) trzeba sprzedawać dyplomy, fotki, cokolwiek bez hasła "cegiełki", drogą elektroniczną lub jezeli ktoś sobie życzy pocztą ja podawałam swoje prywatne konto i było ok Quote
Selenga Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 BUDRYSEK napisał(a):trzeba sprzedawać dyplomy, fotki, cokolwiek bez hasła "cegiełki", drogą elektroniczną lub jezeli ktoś sobie życzy pocztą ja podawałam swoje prywatne konto i było ok Zawsze tak robię ;) Inaczej zresztą na allegro nie wolno chyba, że się ma przyznany status aukcji charytatywnej. Jeśli konto było fundacji, to zainteresowanie było spore, na prywatne koto bez porównania mniejsze :( Quote
Leyla Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 nikt w sprawie dt mi nie odpowiedzial...echhhhh Quote
BUDRYSEK Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Leyla napisał(a):nikt w sprawie dt mi nie odpowiedzial...echhhhh dt w sensie ? bo chyba cos przeoczyłam? Quote
tripti Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Leyla napisał(a):nikt w sprawie dt mi nie odpowiedzial...echhhhh Leyla szukała po znajomych jakiegoś dt dla psów... ja ze swoimi mam tak samo - echo mi odpowiada :( Quote
kopciuszek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy dla Pszczyniaków i mojego tymczaska Tobisia http://www.dogomania.pl/threads/196795 Quote
Avilia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Psiaki jak Was ratować jak DT brak;( POMOCY! Quote
BUDRYSEK Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 załóżmy ,że tego staruszka zawozimy do hotelu w tym tyg. zeby zaoszczędzić na transporcie czy będziemy w stanie uzbierać na niego? boję się,że zostanę sama z tym :( do Wizusa na hotel i leczeni dokładałam 280 zł/mies.jadę ciągle na długach a mam masę zwierzaków na dt, która trzeba wykarmić, leczyć.... Quote
Julia84 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Dziewczyny a Kundelkowa Skarpeta by nie pomogła? Może do nich się zwrócić? Quote
Recommended Posts