Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
temu psiakowi z łancucha mogłabym załatwic hotelik, myslę że za ok 300 zł + moze jakas karma
mieszkałby w pustym , ocieplonym pomieszczeniu dla kociaków, czyli mialby w miarę ciepło, w dzień mozna tam dogrzewac ale w nocy raczej nie

co Wy na to? w przyszłym tyg. mogę go tam zawiezc

To dobry pomysł tylko musimy uzbierać kasiorkę.

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mogę zrobić aukcję - nie ma problemu, ale nie potrafię robić ich w tych html-u, więc byłaby to zwykła aukcja ze zdjęciami, mogłabym ją "wypromować" tak żeby zawsze była na pierwszej stronie.
Cegiełki proponuję żeby były po 5 zł.

Posted

Julia84 napisał(a):
Ja mogę zrobić aukcję - nie ma problemu, ale nie potrafię robić ich w tych html-u, więc byłaby to zwykła aukcja ze zdjęciami, mogłabym ją "wypromować" tak żeby zawsze była na pierwszej stronie.
Cegiełki proponuję żeby były po 5 zł.

Brawo. To się nazywa konkretna pomoc.

Posted

Avilia napisał(a):

P.S 2- konto mogę użyczyć ja na allegro cegiełkowe.Tylko kto je zrobi?

Avilia a Ty potrafiłabyś zrobić aukcję w tym html-u? Kurcze wydaje mi się że taka byłaby najlepsza. Widziałam aukcje cegiełkowe z dogo i wszystkie były własnie tak zrobione. Ja tak jak już pisałam mogę opłacić koszt wystawienia i wypromowania (sprawdziłam przed chwilą - to jest 12 zł, za wypromowanie w danej kategorii).

Posted

Julia84 napisał(a):
Avilia a Ty potrafiłabyś zrobić aukcję w tym html-u? Kurcze wydaje mi się że taka byłaby najlepsza. Widziałam aukcje cegiełkowe z dogo i wszystkie były własnie tak zrobione. Ja tak jak już pisałam mogę opłacić koszt wystawienia i wypromowania (sprawdziłam przed chwilą - to jest 12 zł, za wypromowanie w danej kategorii).

Gdybym tylko umiała;/
Może znajdzie się ktoś kto potrafi?

Posted

Avilia napisał(a):
Gdybym tylko umiała;/
Może znajdzie się ktoś kto potrafi?

Ja potrafię
i robię cegiełkowe allegra
tylko obawiam się, że skutek będzie marny jeśli do wpłaty będzie podane prywatne konto
może się okazać, że wpłat będzie tyle ile wyniosą koszty aukcji - tak jak pisała BUDRYSEK 22 zł za wystawienie aukcji + prowizja (pewnie niewielka, ale zawsze)

Posted

Selenga napisał(a):
Ja potrafię
i robię cegiełkowe allegra
tylko obawiam się, że skutek będzie marny jeśli do wpłaty będzie podane prywatne konto
może się okazać, że wpłat będzie tyle ile wyniosą koszty aukcji - tak jak pisała BUDRYSEK 22 zł za wystawienie aukcji + prowizja (pewnie niewielka, ale zawsze)

trzeba sprzedawać dyplomy, fotki, cokolwiek bez hasła "cegiełki", drogą elektroniczną lub jezeli ktoś sobie życzy pocztą
ja podawałam swoje prywatne konto i było ok

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
trzeba sprzedawać dyplomy, fotki, cokolwiek bez hasła "cegiełki", drogą elektroniczną lub jezeli ktoś sobie życzy pocztą
ja podawałam swoje prywatne konto i było ok

Zawsze tak robię ;)
Inaczej zresztą na allegro nie wolno chyba, że się ma przyznany status aukcji charytatywnej.
Jeśli konto było fundacji, to zainteresowanie było spore, na prywatne koto bez porównania mniejsze :(

Posted

Leyla napisał(a):
nikt w sprawie dt mi nie odpowiedzial...echhhhh

Leyla szukała po znajomych jakiegoś dt dla psów... ja ze swoimi mam tak samo - echo mi odpowiada :(

Posted

załóżmy ,że tego staruszka zawozimy do hotelu w tym tyg. zeby zaoszczędzić na transporcie
czy będziemy w stanie uzbierać na niego?
boję się,że zostanę sama z tym :(

do Wizusa na hotel i leczeni dokładałam 280 zł/mies.jadę ciągle na długach
a mam masę zwierzaków na dt, która trzeba wykarmić, leczyć....