Poker Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 wpłacę jednorazowo 50 zł, zrobię bazarek na nie tylko co mam napisać,że na co ? hotelik . karma, sterylką? Quote
BUDRYSEK Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Poker napisał(a):wpłacę jednorazowo 50 zł, zrobię bazarek na nie tylko co mam napisać,że na co ? hotelik . karma, sterylką? jeżeli mam go zabierac to na hotelik Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ja dorzucam 30 zł jednorazowo. Na razie. W grudniu też coś przeleję. Quote
BUDRYSEK Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Cajus JB napisał(a):Ja dorzucam 30 zł jednorazowo. Na razie. W grudniu też coś przeleję. nardzo dziękuję :) to mamy już 80 zł na hotelik, jednorazowych wpłat, dorzuci ktos jeszcze piataka? ***** moje małe chorowitki :-( http://www.dogomania.pl/threads/1968...4#post15778824 Quote
Awit Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Czyli Poker weźmie na dt którąś sunię...? Ja jednorazowo wpłacę 20zł, gdyby któryś z moich poszedł do domu, oddałabym tu deklarację. Quote
Julia84 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Kochane, założyłam wątek na forum wizaż. Odwiedza je mnóstwo osób. Opisałam historię piesków, wkleiłam zdjęcia... Może ktoś się zlituje i wpomoże psiaki... Quote
kasiek. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Myślę ,ze najpierw trzeba zawiadomić TOZ,albo SdZ ,psy przecież trzeba natychmiast zabrać z tego miejsca,a później myśleć o bazarkach ,aukcjach itp.Sa podstawy bo właścicielka to wariatka,która potrafi zakopać psy żywcem!,jest dokumentacja ,psy zyja w okropnych warunkach co widać na zdjeciach itd... Mogę zapytać w tej sprawie schronisko Psi Anioł-ale to Warszawa. Quote
odmiśki Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 kasiek. napisał(a):Myślę ,ze najpierw trzeba zawiadomić TOZ,albo SdZ ,psy przecież trzeba natychmiast zabrać z tego miejsca,a później myśleć o bazarkach ,aukcjach itp.Sa podstawy bo właścicielka to wariatka,która potrafi zakopać psy żywcem!,jest dokumentacja ,psy zyja w okropnych warunkach co widać na zdjeciach itd... Mogę zapytać w tej sprawie schronisko Psi Anioł-ale to Warszawa. myślę, że tak byłoby dobrze, uzbierac kaske na kilka psów bedzie ciężko a w schronisku-/ale dobrym/ będą przynajmniej bezpieczne i beda miały co jeśc i wtedy trzeba myslec co dalej Quote
Julia84 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Zgadzam się, pieski trzeba jak najszybciej zabrać od tej kobiety i zawieźć je do dobrego schroniska... A przypomnijcie w jakim mieście one się teraz znajduja? Quote
kopciuszek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Psiaki są w Pszczynie (chyba) .... tak mi się wydaje .... Ale nawet jeśli nie to te okolice ... Tam działają Mysłowice, więc nie wesoło Quote
Klaudus__ Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Teraz dopiero dobrnęłam do końca. Pewnie na sporo pytań nie odpowiem, bo w tym natłoku mi umknęły - to bardzo proszę wołać za mną! Kilka dni bez neta byłam i zaległości mam więcj niż włosów na głowie. Jak pisała Ola - kobita faktycznie niespełna rozumu. Psiaki były wyciągane "za uszy" zza szkła czy zza innych przedmiotów... Drżałam ze strachu,że taki "PRZERAŻONY psiak" wyrwie się i rozerwie na szkle... Sunie nazywają się "Reksio","Dżeki" itd... Psy na tyle wystraszone,że uciekały - nie chciałam gonić,stresować,żeby domnemać płci... Wszędzie szpikulce ze szkła i inne ostre rzeczy. Poker ta ciemna (z tego co się dowiedziałam) to sunia - i najprawdopodobniej ciężarna. Są 3 sunie i tak z tego wynika,że wszystkie ciężarne. Wszystkie mają max 4 lata. Wszędzie odchody,smród paskudny. Karmę zostawiłam. W tym tygodniu dowiozę jeszcze. I koce. Wszystko brudne i śmierdzące. Toz-u nie chcę. Zjadłam zęby na takich akcjach - dziękuję... Możecie pluć i krytykować,ale ja nie chcę szkodzić, tylko pomagać... Quote
Julia84 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Diewczyny to jeżeli pieski są w Pszycznie (czy w tych okolicach) można je umieścić nie w Mysłowicach tylko w schronisku w Oświęciumiu na Kamieńcu. To nawet bliżej od Pszczyny, a schronisko jest pewne. Tam się naprawdę świetnie opiekują zwierzakami i z doświadczenia wiem, że pieski tam nie czekają dłużej na adopcje niż 2, 3 mc. Link do niego: http://www.otozoswiecim.schronisko.net/index.php Można się skontaktować czy przyjęliby psiaki... Quote
Olena84 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [QUOTE=Klaudus__;15781259Karmę zostawiłam. Moge od jednej dogomanki przeslac 11,5 kg karmy, przyda sie, niezaleznie od firmy? Quote
Avilia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Olena84 napisał(a):Moge od jednej dogomanki przeslac 11,5 kg karmy, przyda sie, niezaleznie od firmy? Oczywiście,że się przyda! Quote
Avilia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Jeżeli Poker weźmie jedną dziewczynkę na tymczas to 6;/ Błagam o tymczasy! Quote
Olena84 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Dziewczyny, ja wczesniej zaoferowalam sie pomoc w oplaceniu dt na miasiac, zdecydujcie czy to ma sens, niestety zbiore kase tylko na miesiac, wiec nie wiem co bedzie potem, moze uda sie znalezc domy nie wiem juz... Quote
BUDRYSEK Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Olena84 napisał(a):Dziewczyny, ja wczesniej zaoferowalam sie pomoc w oplaceniu dt na miasiac, zdecydujcie czy to ma sens, niestety zbiore kase tylko na miesiac, wiec nie wiem co bedzie potem, moze uda sie znalezc domy nie wiem juz... postanowione już,że staruszek z łańcucha jedzie do hotelu jest 80 zł jednorazowo + to co Ty uzbierasz, to moze bedzie na 1, 5 mies może w hotelu zlituja sie i bedziemy mieli znizke? Quote
Recommended Posts