.blueberry. Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Przypominam się ponownie o dane do przelewu na PW bo mam jakieś tam grosiki z bazarku dla psiaków... Quote
Avilia Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 .blueberry. napisał(a):Przypominam się ponownie o dane do przelewu na PW bo mam jakieś tam grosiki z bazarku dla psiaków... Aniu masz jeszcze moje konto?Możesz przelać do mnie.Przekazałabym po połowie pieniążki na sunię od AgusiP-Majeczkę i Foksia (w DT u znajomej Poker). Quote
Poker Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Wątek rudego pieska. http://www.dogomania.pl/threads/198655-FOKS-%C5%9Bliczny-rudy-lisek-szuka-domku.Prosz%C4%99-o-og%C5%82oszenia-!!!?p=15964444#post15964444 Quote
Olena84 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ja tez porpsze o dane do przelewu tylko nie wiem któego psa, moze tego ktory nie ma funduszy. To cos na Gwiazdke podesle. Quote
Avilia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Olena84 napisał(a):Ja tez porpsze o dane do przelewu tylko nie wiem któego psa, moze tego ktory nie ma funduszy. To cos na Gwiazdke podesle. Z psiaków od wariatki żadnych pieniążków nie mają Majeczka i Foksik.Zaraz podeślę swoje konto,podzielę po połowie dla obu psiaków i zrobię przelewy. Quote
Awit Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Spokojnych Świąt dla cioteczek i psiaczków:-) Całe szczęście, że już mają normalne święta. Quote
Avilia Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Olena84 napisał(a):Nie chcecie kaski;p? Posłałam w końcu to konto?Bo już kurczę nie pamiętam;p Quote
odmiśki Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 dziewczyny podajcie konto to cos wpłacę Quote
magdola Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 ja tez poprosze o nr konta. czekam na ostatnia wplate z bazarku...i przeleje$.duzo nie bedzie, ale... Quote
Poker Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Napisałam tekst do ogłoszenia na wątku Foksia ,ale tam mało kto zagląda.Najważniejsze,że pies upchnięty. Znajoma zagląda na jego wątek i pewnie brak zainteresowania psem nie zachęci jej do tymczasowania psów, a takie szanse moim zdaniem są. Pomijając zagladanie , to nie ma ogłoszeń .Ja wysłałam do Wyborczej i koniec. Musiałam się wyżalić. Quote
Drzagodha Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Jako, że jestem miesiąc do tyłu (brak internetu) i już się gubię w tych wątkach, może mi ktoś w skrócie przedstawić jak wygląda aktualnie sytuacja? Quote
...robaczek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Drzagodha napisał(a):Jako, że jestem miesiąc do tyłu (brak internetu) i już się gubię w tych wątkach, może mi ktoś w skrócie przedstawić jak wygląda aktualnie sytuacja? Ja ostatnio niestety też rzadko bywam, ale myślę, że nic się nie zmieniło.. Rysio i Romuś w hoteliku u Amok, Livia u córki goni66 (czeka na wyjazd do DS), Koksa u Poker (siostra Livi), Majka-beżowa wystraszona suczka u AgusiaP, a Foxik-beżowy młodzieniec u znajomej Poker. Sytuacja niezbyt dobra, bo jak na razie tylko 1 psiak ma opcję DS, reszta potrzebuje dużo ogłoszeń, tylko teraz taki okres , że wszyscy zabiegani, a i pewnie nie jest to też dobry okres potencjalnie szukających domków. Mam nadzieję, że po Nowym Roku ruszymy z kopyta, ja spróbuję się nauczyć robić ogłoszenia (o ile zdrowie pozwoli:() Quote
Drzagodha Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ale tam już żaden psiak nie został tak? Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Drzagodha napisał(a):Ale tam już żaden psiak nie został tak? mam nadzieję,ze nie...ale duze prawdopodobieństwo ze ma juz nowego :( Quote
Avilia Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dotarły mi pieniążki na psiaki od wariatki: odmiśki-50zł - Dzielę na pół (po 25zł) dla Majeczki i Foksia. Quote
Recommended Posts