Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

.blueberry. napisał(a):
Przypominam się ponownie o dane do przelewu na PW bo mam jakieś tam grosiki z bazarku dla psiaków...

Aniu masz jeszcze moje konto?Możesz przelać do mnie.Przekazałabym po połowie pieniążki na sunię od AgusiP-Majeczkę i Foksia (w DT u znajomej Poker).

Posted

Olena84 napisał(a):
Ja tez porpsze o dane do przelewu tylko nie wiem któego psa, moze tego ktory nie ma funduszy. To cos na Gwiazdke podesle.

Z psiaków od wariatki żadnych pieniążków nie mają Majeczka i Foksik.Zaraz podeślę swoje konto,podzielę po połowie dla obu psiaków i zrobię przelewy.

Posted

Napisałam tekst do ogłoszenia na wątku Foksia ,ale tam mało kto zagląda.Najważniejsze,że pies upchnięty. Znajoma zagląda na jego wątek i pewnie brak zainteresowania psem nie zachęci jej do tymczasowania psów, a takie szanse moim zdaniem są. Pomijając zagladanie , to nie ma ogłoszeń .Ja wysłałam do Wyborczej i koniec.
Musiałam się wyżalić.

Posted

Drzagodha napisał(a):
Jako, że jestem miesiąc do tyłu (brak internetu) i już się gubię w tych wątkach, może mi ktoś w skrócie przedstawić jak wygląda aktualnie sytuacja?

Ja ostatnio niestety też rzadko bywam, ale myślę, że nic się nie zmieniło..
Rysio i Romuś w hoteliku u Amok, Livia u córki goni66 (czeka na wyjazd do DS), Koksa u Poker (siostra Livi), Majka-beżowa wystraszona suczka u AgusiaP, a Foxik-beżowy młodzieniec u znajomej Poker.
Sytuacja niezbyt dobra, bo jak na razie tylko 1 psiak ma opcję DS, reszta potrzebuje dużo ogłoszeń, tylko teraz taki okres , że wszyscy zabiegani, a i pewnie nie jest to też dobry okres potencjalnie szukających domków. Mam nadzieję, że po Nowym Roku ruszymy z kopyta, ja spróbuję się nauczyć robić ogłoszenia (o ile zdrowie pozwoli:()

• 1 month later...