Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LeCoyotte']
Dopiero co ją napisałem, jak widać w celu wygody, łatwego przeglądania :) Szybciej przejrzeć miniaturki niż otwierać po kolei każdy bazarek pt."Różności" "Misz masz" itp i jeszcze czekać aż to wszystko się załaduje ;)
Miniaturki są aktualizowane kilka razy w tygodniu. Wszelkie uwagi mile widziane...

WOW ! :) Chylę czoła. :)
A to jest program - do każdego poszczególnego bazarku ? Czy ogólnie do wątku bazarkowego ?
Pytam, bo przegladałam i fantów ze swoich bazarków (co to właśnie trwają) nie znalazłam.

Posted

[quote name='tobciu']WOW ! :) Chylę czoła. :)
A to jest program - do każdego poszczególnego bazarku ? Czy ogólnie do wątku bazarkowego ?
Pytam, bo przegladałam i fantów ze swoich bazarków (co to właśnie trwają) nie znalazłam.

Ja też jestem ciekawa jak to jest z tymi bazarkami-czy są wszystkie?

Posted

nie wiem gdzie się moim spostrzeżeniem podzielić, ale taką mam myśl.
przeglądając bazarek, szukając nowych patrzę jedynie na te utworzone wczoraj i dzisiaj. żeby nic mi nie umknęło. nie patrzę po tytułach. i osobym które tworzą bazarek przez kilka dni tracą. czy wy macie jakieś sposoby na odszukiwanie nowych bazarków, bo mi szkoda czasu przeglądać skrupulatnie strona po stronie i tak około 5.

Posted

[quote name='irysek']nie wiem gdzie się moim spostrzeżeniem podzielić, ale taką mam myśl.
przeglądając bazarek, szukając nowych patrzę jedynie na te utworzone wczoraj i dzisiaj. żeby nic mi nie umknęło. nie patrzę po tytułach. i osoby które tworzą bazarek przez kilka dni tracą. czy wy macie jakieś sposoby na odszukiwanie nowych bazarków, bo mi szkoda czasu przeglądać skrupulatnie strona po stronie i tak około 5.Robię podobnie, i mam podobne spostrzeżenia

Posted (edited)

[quote name='tobciu']WOW ! :) Chylę czoła. :)
Podaj link do bazarku, sprawdzę:)
Lista jest tworzona automatycznie, więc może być coś do dopracowania. Wiem, że jest czasem problem pobieraniem z imageshack i tinypic, picasa (google)

[quote name='irysek'] i osobym które tworzą bazarek przez kilka dni tracą. czy wy macie jakieś sposoby na odszukiwanie nowych bazarków, bo mi szkoda czasu przeglądać skrupulatnie strona po stronie i tak około 5.
Jeśli ktoś tworzy bazarek kilka dni, niech zapisuje na dysku każdy post przed wysłaniem (kod bbcode - przycisk A/A po lewej na górze), gdy ma już wszystko gotowe, wkleja po kolei wszystkie posty i w kilka minut ma cały bazarek.

Edited by LeCoyotte
Posted

LeCoyotte napisał(a):
Lista jest tworzona automatycznie, więc może być coś do dopracowania. Wiem, że jest czasem problem pobieraniem z imageshack i tinypic, picasa (google)

Oba bazarki 1 i 2 mam w podpisie. :) Dodaję zdjęcia poprzez imageshack.

Posted

LeCoyotte napisał(a):

A jak ja dodaję przez skydrive, to też będzie widoczny na Twojej stronie...?

LeCoyotte napisał(a):
Jeśli ktoś tworzy bazarek kilka dni, niech zapisuje na dysku każdy post przed wysłaniem (kod bbcode - przycisk A/A po lewej na górze), gdy ma już wszystko gotowe, wkleja po kolei wszystkie posty i w kilka minut ma cały bazarek.

Nic nie rozumiem, z tego co tu piszesz... :oops:, ale ja np. spis treści i opisy robię najpierw sukcesywnie w notatniku.
Potem zakładam temat bazarkowy, wklejam tekst, edytuję go (pogrubienia, kolory itp.) i doklejam fotki, i zaraz otwieram bazarek. :)

Posted

tobciu napisał(a):
Oba bazarki 1 i 2 mam w podpisie. :) Dodaję zdjęcia poprzez imageshack.

I oba są na stronie piątej i szóstej;) Żadnego ze 120 nie brakuje.

inka33 napisał(a):
A jak ja dodaję przez skydrive, to też będzie widoczny na Twojej stronie...?

Podaj link do zdjęcia, powinno być ok

Posted

LeCoyotte napisał(a):
I oba są na stronie piątej i szóstej;) Żadnego ze 120 nie brakuje.

Aaa.... to czyli nie dotarłam aż tam przy przeglądaniu. :) To fajnie, że są. ;) Dzięki.

Posted

[quote name='LeCoyotte']Myślę, że komuś się przyda,
są tu na jednej stronie wszystkie zdjęcia z aktualnych bazarków, po najechaniu myszką zdjęcie się powiększa, a kliknięcie przenosi na bazarek.
http://dogomania.cba.pl/bazarek.html

i wersja z najnowszymi bazarkami
http://dogomania.cba.pl/bazarek-najnowsze.html

Rewelacja dzięki temu trafiłam na ukochanego Grzesiuka (książki miałam ale "wyszły"). Super sprawa.

Posted

Witam,
czy jest możliwość jakiegoś innego kontaktu niż PW z osobą wystawiającą bazarek? Licytowałam na bazarku, który miał się zakończyć -cytuję: "tydzień od pierwszej oferty". Ale tam w ogóle nikogo poza mną nie było - tylko moja licytacja (opcja KT) i nic :shake:. Pisałam 2 razy PW ale bez odzewu :shake:

Posted

Dawno mnie tu nie bylo i mam jedno szybkie pytanie. Chce robic bazarki na dane schronisko-za pieniadze uzbierane kupic karme itp-na wszytko moge wziasc fakture imienna-i wystarczy ze zawioze to do schronisko i np na tej fakturze kierownik schroniska mi podpisze ze odebral wszystkie rzeczy z faktury ? Czy takie rozliczenie wystarczy ?

Posted

Puma1984 napisał(a):
Dawno mnie tu nie bylo i mam jedno szybkie pytanie. Chce robic bazarki na dane schronisko-za pieniadze uzbierane kupic karme itp-na wszytko moge wziasc fakture imienna-i wystarczy ze zawioze to do schronisko i np na tej fakturze kierownik schroniska mi podpisze ze odebral wszystkie rzeczy z faktury ? Czy takie rozliczenie wystarczy ?

Moim zdaniem wystarczy. Na wątku Schroniska dasz skan.

• 3 weeks later...
Posted

Upewniam się tylko.
Jak dobrze rozumiem nie można robić bazarków na psiaki będące już w DS? Nawet te wzięte ze schroniska?

Posted

[quote name='b-b']Upewniam się tylko.
Jak dobrze rozumiem nie można robić bazarków na psiaki będące już w DS? Nawet te wzięte ze schroniska?[/QUOTE]

chyba, że na dług który po nich pozostał to tak
na bieżące potzreby - nie

Posted

[quote name='3 x']chyba, że na dług który po nich pozostał to tak
na bieżące potzreby - nie[/QUOTE]
O tym to wiem.
Czasami czytając cel na jaki powstał bazarek po prostu tracę wiarę w to co wiem:roll:
Dziękuję za pomoc :)