Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Awit napisał(a):
O Boże.....
Co z tą suką sąsiadów sadystów??????

Siedzi w prowizorycznym kojcu , boi sie podejśc biedna . Ona tam zycia nie ma , dostaje jakies resztki do jedzenia bo przeciez kupili nowego szczeniaka na giełdzie , który zapewne tez trafi do klatki jak dorośnie . Szlag mnie trafia bo nie ma dokąd tych psów zabierać , nawet myślę zeby wykombinowac , zadzwonić do gminy że to pies bezpański i zadzwonic do hycla żeby ja zabrał do schronu , ale sunia średnio toleruje inne psy z tego co mówiła mi kiedyś ta sąsiadka , ale tego dokładnei nie wiem

• Replies 814
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak ta sunia zostanie cichcem usuniet a"panu" sprzed nosa, to jej miejsce zjamie koleny pies, nie macie chyab złudzeń? jka sie robi z wielką pompa, hwizdami i aferą, to wtedy może nie będzie kolejnego psa. proste.

marlenka, złapcie rurka. załatwię mu 150zł deklaracji miesięcznej. ile to będzie razem, a ile potrzebuje? już chyba powinno wystarczyc, jak jakieś niedobory, to co miesiąc sie połata, nie?

Posted

jak ta sunia zostanie cichcem usunieta "panu" sprzed nosa, to jej miejsce zajmie kolejny pies, nie macie chyab złudzeń? jka sie robi z wielką pompa, gwizdami i aferą, to wtedy może nie będzie kolejnego psa. niestety. ja w doopie mam dziewczyne, kóra serduszko boli, ale palcem kur... ne kiwnie. dla mnie największym problemme jest to, czy się uda bez kłopotów dla marlenki to zrobic, ot co.

marlenka, złapcie rurka. załatwię mu 150zł deklaracji miesięcznej. ile to będzie razem, a ile potrzebuje? już chyba powinno wystarczyc, jak jakieś niedobory, to co miesiąc sie połata, nie?

Posted

[quote name='sleepingbyday']jak ta sunia zostanie cichcem usunieta "panu" sprzed nosa, to jej miejsce zajmie kolejny pies, nie macie chyab złudzeń? jka sie robi z wielką pompa, gwizdami i aferą, to wtedy może nie będzie kolejnego psa. niestety. ja w doopie mam dziewczyne, kóra serduszko boli, ale palcem kur... ne kiwnie. dla mnie największym problemme jest to, czy się uda bez kłopotów dla marlenki to zrobic, ot co.

Szkoda mi tej suni , jutro podjadę zobaczyc co u niej , dziś nie dam rady . Szuakm cały czas dla niej miejsca , ale wiecie jak z Bdt jest :( nawet za karmę mało kto chce wziac .

Co do Rurka to Ala go poczestowała sedalinem , ale niesety nie dało to rezultatu . Ja do końca nastepnego tygodnia nie podjade po niego bo mi co chwila zdycha samochód , ale dokarmiany jest przez jakiś ludzi (Ala z nimi rozmawiałą ) Rurek ma pośielone w tej rurze , codziennie pełna micha jedzenia i na tyle sie wycwanił że zaczał na Alę warczeć wczoraj i rzucac jej się do ręki jak próbowała mu posłanie poprawić .
Jak będe bardziej mobilna to zadzwonię do qeram-a moze przyjedzie z chwytakiem i jakoś uda nam się go wyciagnąc z tej rury .

Posted

sleepingbyday napisał(a):
jak ta sunia zostanie cichcem usunieta "panu" sprzed nosa, to jej miejsce zajmie kolejny pies, nie macie chyab złudzeń? jka sie robi z wielką pompa, gwizdami i aferą, to wtedy może nie będzie kolejnego psa. niestety. ja w doopie mam dziewczyne, kóra serduszko boli, ale palcem kur... ne kiwnie. dla mnie największym problemme jest to, czy się uda bez kłopotów dla marlenki to zrobic, ot co.

Mam do Ciebie małą prośbę związaną z pisownią - a widzę, że dużo piszesz - używaj na Boga narzędzi do sprawdzania pisowni, bo czytanie Twoich postów to męka. Z góry dziękuję. Myślę, że innym dogomaniakom też ulży.

Posted

noo, ja sama nie mogę się czytać, za szybko piszę. jak się to robi w okienku odpowiedzi?

jestem w takich sprawach wyluzowana, a przynajmniej nad tym pracuję. jednak przemyśl może na przyszłośc, zwł. w odniesieniu do innych, użycie pw do takich uwag, ok?

marlenka, podlicz deklaracje, ile by to było z dodanymi 150zł?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
noo, ja sama nie mogę się czytać, za szybko piszę. jak się to robi w okienku odpowiedzi?

jestem w takich sprawach wyluzowana, a przynajmniej nad tym pracuję. jednak przemyśl może na przyszłośc, zwł. w odniesieniu do innych, użycie pw do takich uwag, ok?

marlenka, podlicz deklaracje, ile by to było z dodanymi 150zł?

Deklaracje sa podliczone na 1 stronie . Stałych razem z tymi które obiecałaś załatwic :) jest 185 zł , jednorazowych 130 ,

Zaraz napisze do Jamora czy da radę pomóc w łapaniu tego małego drania .

Może ktoś ma jakies rzeczy na bazarek ????

Posted

jestem w trakcie negocjacji pdt dla rurka, zobaczymy jaką mnimalną kwotę dom będzie chciał.

kto poprowadzi finanse rurka?

jesli nie będzie nas stać na to pdt, to ile jamor bierze za takie niedowymiarowe pipki? i czy będzie mógł rurka cywilizować?

Posted

płatny dt przyjmie rurka za 250zł miesięcznie, plus karma. uważam, że damy radę. to jest domek z ogórdkiem, pies mieszka w domu. są tam juz dwa psy, ale jeden, tfu tfu -powinien za niedługo być adoptowany. uważam, że nie ma to tamto - lepszy jest dom z człowiekiem, niż boks.