Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 814
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marlenka, źle, ze mu zimno, ale gorzej mu będzie u ali do końca zycia.

10 zł nie dam, ale dam 5 i to juz jest więcej, niz maks, nie planowałam na conajmniej 3 miesiące żadnych nowych deklaracji, jestem w starsznej doopie, ale trudno.

zatem 5 zł deklaracji. to gdzie pozostałe 29 osób ;-)?

zebrać kase niełatwo.

może wziąć go od ali, wsadzic do jamora a potem zbierac kasę?

Posted

[quote name='marlenka']Właśnie rozmawiałam z Alą i dziś będzie ona próbowac łapac Norka .....[/QUOTE]

Ok Ala nie jedzie łapac Norka wiec jutro spróbuję ja go przejać . Tylko nie wiem co z nim zrobię dalej ... pomóżcie , :( nie zostawiajcie mnie z tym problemem samej

Posted

[quote name='sleepingbyday']marlenka, źle, ze mu zimno, ale gorzej mu będzie u ali do końca zycia.

10 zł nie dam, ale dam 5 i to juz jest więcej, niz maks, nie planowałam na conajmniej 3 miesiące żadnych nowych deklaracji, jestem w starsznej doopie, ale trudno.

zatem 5 zł deklaracji. to gdzie pozostałe 29 osób ;-)?

zebrać kase niełatwo.

może wziąć go od ali, wsadzic do jamora a potem zbierac kasę?

Ola ja tez jestem w cięzkiej sytuacji finansowej i jak coś nie wypali to nie dam rady płacić za niego. Naprawdę nie wiem co robić . Umówiłam się z Jamorem że pomoze mi go jutro złapać , i jak będziemy mieć Norka w "garści " dopiero się zastanowimy co dalej z nim zrobic ....

W wekend nie ma mnie na dogo , telefon do mnie w 1 poście .

Posted

Ja mogę w tej chwili zadeklarować tylko bazarki, mam nadzieję że atrakcyjne
Na stałe wpłaty nie dam rady w tej chwili, no chyba że któryś psiak pójdzie do DS

Posted

[quote name='jamor']Kamerzysta zbędny jak bedzie Marlenka. Obok tej drogi jest las :-) Z miejscami jest u mnie cienko, ale w niedziele lando jedzie do BDT . Gabat, poza psim tematem, to SWKS został wciagniety do rej. PZSS nr 9/2010[/QUOTE]

Dlaczego kamerzysta zbedny przy Marlence ? Czy ona wszystko filmuje ?
Co znaczy BDT i SWKS i PZSS ?
Przepraszam :(

Natomiast zgadzam sie z gabatem ze tylko szybkie rozwiazanie kwestii dt pomoze tej psinie. Daje na poczatek 100.--- , potrzebuje tylko od Jamora fakture jak zwykle :) Konto jego mam.
Reszta sie uzbiera jakos mam nadzieje...
Czy ten skrzat ma taka sama stawke jak kaukazy, dogi i inne mamuty ?

Acha, co do imienia : czy zostajemy przy Norku ? Bo juz jeden Norek jest w Krakowie :)

Posted

Ja też chcę wiedzieć co z tą Alą, czemu gromadzi psy i psy zostawia.....
5zł zadeklaruję, więcej nie dam rady.
Norek wyłaź i niech Cię wezmą do dobrego domu.

Posted

SWKS i PZSS mają niewiele wspólnego z tym forum a że chłopcy muszą się w coś bawić to mają swoje tajemnice więc nie będę wyjaśniał.
Wellington dzięki że jesteś. Wreszcie ruszyła sprawa Rurka. Tak trzymaj mały. Wszystko będzie dobrze.

Posted

10 zł stałej i trzymaj sie Marlenko. Że też Ty musisz nawet malucha w norze wypatrzyc! Rozumiem, bo ja mam też tę wadę wzroku.
Z moim Hektorem spod siatki zmartwienie, nie chce jeśc.

Posted

[quote name='wellington']Dlaczego kamerzysta zbedny przy Marlence ? Czy ona wszystko filmuje ?
Co znaczy BDT i SWKS i PZSS ?
Przepraszam :(

Natomiast zgadzam sie z gabatem ze tylko szybkie rozwiazanie kwestii dt pomoze tej psinie. Daje na poczatek 100.--- , potrzebuje tylko od Jamora fakture jak zwykle :) Konto jego mam.
Reszta sie uzbiera jakos mam nadzieje...
Czy ten skrzat ma taka sama stawke jak kaukazy, dogi i inne mamuty ?

Acha, co do imienia : czy zostajemy przy Norku ? Bo juz jeden Norek jest w Krakowie :)[/QUOTE]
taki maluch to 10 zeta, ale z tego co wiem mam pomóc jedynie w złapaniu. za godzine mam jechac a ciagle pada deszcz. Rano psy nawet nie chciały wylazic z bud. Gadały tak do mnie " baranie , sam sobie biegaj w taką pogode, zresztą zobacz ktora godzina, my spimy jeszcze ":-o

Posted

[quote name='jamor']taki maluch to 10 zeta, ale z tego co wiem mam pomóc jedynie w złapaniu. za godzine mam jechac a ciagle pada deszcz. Rano psy nawet nie chciały wylazic z bud. Gadały tak do mnie " baranie , sam sobie biegaj w taką pogode, zresztą zobacz ktora godzina, my spimy jeszcze ":-o[/QUOTE]
A gdzieś czytałem - chyba w Wyborczej na pierwszej stronie - że masz promocję 50% dla małych psów z Warki. Już się skończyła? :evil_lol:

Posted

[quote name='gabat']A gdzieś czytałem - chyba w Wyborczej na pierwszej stronie - że masz promocję 50% dla małych psów z Warki. Już się skończyła? :evil_lol:

Ja tez czytalam !
Nie tylko GW, cala prasa polska o tym huczala i ten huk nawet do Krakowa dotarl :eviltong:

Posted

[quote name='wellington']Ja tez czytalam !
Nie tylko GW, cala prasa polska o tym huczala i ten huk nawet do Krakowa dotarl :eviltong:
Tak, tak nawet smok wawelski ziejac ogniem mowil, ze Jamor ma specjalna stawke dla psow co lubia rury :):)

Posted

wczoraj nie udało sie. ta rura ma 9 m a ja byłem przygotowany na krótszą. wczoraj ok, obiadu jeszcze raz pojechałem z dłuzszą wedką ale koles wyczyscił miche ktorą naszykowała mu Marlenka i gdzies poszedł na podryw. z wieczora byłem na urodzinach kolegi wiec dzis za kółko nie siadałem

Posted

jamor napisał(a):
wczoraj nie udało sie. ta rura ma 9 m a ja byłem przygotowany na krótszą. wczoraj ok, obiadu jeszcze raz pojechałem z dłuzszą wedką ale koles wyczyscił miche ktorą naszykowała mu Marlenka i gdzies poszedł na podryw. z wieczora byłem na urodzinach kolegi wiec dzis za kółko nie siadałem

No a nie mówiłem, że kamera się przyda! :lol: Działaj, bo zbieramy kasę.
Aha. Marlenka możesz zrobić np. na 1 stronie listę deklaracji i podliczenie ile już mamy.

Posted

gabat napisał(a):
No a nie mówiłem, że kamera się przyda! :lol: Działaj, bo zbieramy kasę.
Aha. Marlenka możesz zrobić np. na 1 stronie listę deklaracji i podliczenie ile już mamy.

Juz jestem :) W chwili wonego pozbieram deklaracje i umieszcze w 1 poście ...