Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 814
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kociabanda2']Ja też trzymam kciuki za powodzenie tej łapanki. Oby Norek wytrwał do nadejścia odsieczy. :kciuki:
Norek bądź grzeczny i daj się ładnie złapać.

Norek ma sie dobrze , dostaje jeść i czeka do piątku na złapanie . Mrozu ma już takiego nie być ....

Zapraszamy na wątek innej biedy , psiak ma zapewnione dt , będzie łapany razem z Norkiem .... potrzebna pomoc w postaci karmy .
http://www.dogomania.pl/threads/197421-ma%C5%82y-czarny-piesek-marznie-w-%C5%9Bniegu!!-POMOCY!

Posted

aaa, dowiedziałem sie od marlenki na gg ze norek jeszcze na wolnosci. sprytny koles.godzine temu wracałem z kozienic i zajrzałem tam. troche z poczatku sie przeraziłem,bo w miejscu wylotu rury gdzie wychodził jest wielka pryzma sniegu. snieg zepchniety przez słuzby drogowe, łychą , wielka kupa. Norek zrobił sobie wyjscie z drugiej strony, ale widac ze wyłaził tylko na 0.5 m , wydeptane swieze ,ale dalej nie chodził. ma teraz wielkie iglo. w tej betonowej rurze jest druga rura, czyli na całej długosci w rurze o przekroju 400 jest rura pcv 300, koles ma dobra izolzacje i na pewno cieplutko, bo teraz nie ma przeciągu.
Marlenka, jesli ten hycel jutro ma go łapac to bedzie potrzebował łopaty.dobrej łopaty . norek obecnie od wylotu do swojego gnizadka ma 8m. Lisy by mu pozazdrosciły takiego lokalu.

Posted

Norek złapany !!!!!!

[SIZE=4]Ciotki i wujkowie Norek Rurkowski został dziś ustrzelony z palmera i właśnie jedzie grzać doopkę w DT pod Halinowem.
Osoby deklarujące wpłaty na Norka dostaną od SBD numer konta bespośrednio do P. Ewy opiekunki Norka . Bardzo proszę jeśli ktoś może dorzucić grosik ... brakuje 25 zł :roll:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Super, ciesze sie ze zostal zlapany!!! :)

Norek juz dojechał do Dt , podobno wybrał sobie toaletę jako swój pokój :) ciągnie go do rur kanalizacyjnych :) Norku bądź grzeczny :)

Posted

też juz miałam info, że rurek w dt. na 90% jutro go odwiedzę, spróbuje porobic fotki no i będe miała jakies njusy.

aha, ustaliłam z p. Ewa, ze wpłaty do mnie, a ja całość jej - bo sie z rozliczaniem zakałapućkamy.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
też juz miałam info, że rurek w dt. na 90% jutro go odwiedzę, spróbuje porobic fotki no i będe miała jakies njusy.

aha, ustaliłam z p. Ewa, ze wpłaty do mnie, a ja całość jej - bo sie z rozliczaniem zakałapućkamy.

Ola w 1 poscie są deklaracje , wyślij numer konta , własnie P. Ewa mówiła mi że Ty masz być jutro u niej i liczyłam ze będziesz miała ze soba aparat :) Zrób temu dzikuskowi jakies foty , bo nawet ja go z bliska w całości nie widziałam.

Posted

marlenka napisał(a):
Norek złapany !!!!!!

[SIZE=4]Ciotki i wujkowie Norek Rurkowski został dziś ustrzelony z palmera i właśnie jedzie grzać doopkę w DT pod Halinowem.

Grzeczny chłopiec dał się złapać! Czekamy na fotki i wieści z DT :)

Posted

widziałam, dzis rurka norkowskiego. siedzi w łazience, raz się dał pogłaskac panu od pani, na mnie kłapnął zebami. je, pije, załątwia się w łazience. na razie zmartwiał w tym jedym miejscu. ale spokojnie, jest tam taka jedna sunia, która przyjechała dzis zboguszyc, te z zestrachana, ale mniej, bo wylazła z kąta i włądowała się blekiemu na posłanie. mamy nadzieje, że rurek się jakos przekona, ale dajmy mu czas.

zdjęcia będą, ale czekam, dostane na mejla.

marlenka, to jest reinkarnacja kropki przecież!