Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzień dobry Neska :)
Widzę, że w miarę się zaaklimatyzowałaś w tymczasowym tymczasie w ramach tymczasu :)

wykorzystaj ten tydzień na zabawach w ogrodzie, na świetnej zabawie :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja nadrabiam , bo mnie nie było, jestem na etapie pieskowej historii z Kwejka, którą wkleiła Andzike i płaczę sobie...
Ech, Neska, szczęściaro..

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Zrobilam dodatkowe allegro, mam nadzieję, że dwie aukcje zwiększą szansę na adopcję:

wow, jakie śliczne allegro :)
Baaaardzo mi się podoba i mam nadzieję, że dzięki temu telefony w sprawie suczynki się rozdzwonią.

Posted

Ze skruchą przyznaję,że was okłamałam...Niechcący,ale jednak....;) Otóż Neska nie załatwiła się w domu...nie ona....Źle zrozumiałam,ale dzisiaj naprawiam błąd.NESKA NIE ZAŁATWIA SIĘ W DOMU!!!!:)

A poza tym wszystko u Niuni dobrze.Tęskni troszeczkę,ale jest coraz lepiej! No i kocha spać w łóżku,u boku człowieka!:)

Posted

jostel5 napisał(a):
Ze skruchą przyznaję,że was okłamałam...Niechcący,ale jednak....;) Otóż Neska nie załatwiła się w domu...nie ona....Źle zrozumiałam,ale dzisiaj naprawiam błąd.NESKA NIE ZAŁATWIA SIĘ W DOMU!!!!:)

Mam nadzieję, że to nie był Pucek...

Posted

Akrum napisał(a):
Witaj Neska - ciekawe czy tęsknisz za Andzike i Nelką??
Czy będziesz się cieszyć na powrót tymczasowej pańci??

No co za pytanie w ogóle?:razz::eviltong:

Posted

też się zastanawiam co tam u Neski słychać.
Pewnie tęskni za Andzike :loveu:

Już widzę to powitanie, jak już się spotkają :) będzie się działo :)

Posted

Tymczasowy tymczasik powiada,że Neska jest przemiłym,"czystym" psem,który ma chyba za sobą poważne "przejścia"...Niunia pragnie bliskości człowieka,ale jest przy tym niepewna,płochliwa,wypłoszkowata...! No i zdecydowanie-osiołek z niej...!:) Za Andzike pewnie tęskni ,ale nie narzeka- póki co...;)

Posted

To prawda, Nesia garnela sie do czlowieka to bylo widac, ale jakis wewnetrzny hamulec ją zatrzymywał. Odebralam równiez wrazenie, że bardziej ufna byla w stos. do kobiet, przynajmniej na poczatku znajomosci. Nawet w drodze do Wrocławia wtulała sie we mnie a z moim Tz bala sie odejsc na siooo, od razu sie zapierla łapkami i ja musialam isc.

Posted

Za to do łóżka ładuje się pięknie! Pierwsza łapka i spojrzenie:"Mogę....?".Druga łapka: "Proooooooszę,pozwól....!",
I dalej -miękkie ,delikatne wśliźnięcie się na kołdrę ...:)

Posted

jostel5 napisał(a):
Za to do łóżka ładuje się pięknie! Pierwsza łapka i spojrzenie:"Mogę....?".Druga łapka: "Proooooooszę,pozwól....!",
I dalej -miękkie ,delikatne wśliźnięcie się na kołdrę ...:)

fajnie opisalas....dziekuje