Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kkanarekk napisał(a):
Bardzo chętnie ale w domu by mnie zabili. Przez jakiś czas muszę przystopować z tymczasami niestety :( napiszcie na wątku krakowskim może ktoś się znajdzie. Napiszcie do Asior może ona coś wymyśli. Może sunia jedną noc spędziłaby w biurze Ktozu?

Napisałam na wątku krakowskim, a nuż widelec...
Idę z rezydentką i obecna tymczasowiczką na spacer, zajrze później :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, coś się ruszyło.
Giselle też już jest jak wiidzę.
Piszę w takim razie do krakowiaków.
Może jeszcze Anashar?
Wtatara?
Myślę.

Posted

kkanarekk napisał(a):
Hej, jeżeli uda wam się dograć sprawę to nie ma problemu. Mogę zabrać psiaka. Ja będę we Wrocławiu ok 10 rano na endoskopii z moim psem na Uniwersytecie Przyrodniczym on jest na Placu Grunwaldzkim 47. Nie bardzo mogę jeździć po Wrocławiu bo mój pies będzie wymordowany po badaniach ale jakby udało wam się podrzucić psiaka już w okolice uniwersytetu to super. Najlepiej jak będziecie już coś wiedziały zadzwonić do mnie 509217119

dziękuje i juz myslimy

Posted

Jutro jak na zlosc nie moge wziac urlopu, no i po pracy mam weta, badanie krwi kociny, bo leci na antybiotykach ze sterydem, gdyby nie to pojechalabym jutro. We wtorek wieczorem postaram sie byc w Krakowie po sunie. Musialabym liczyc na uprzejmosc Tymczasujacego, ze dowiezie sunie na dworzec na pociag o 20.03, bo nie zdaze wyjsc z dworca, zeby odebrac psiaka gdzies dalej w Krakowie. Musialabym poswiecic dzien urlopu, to juz jak nie bedzie innej mozliwosci...
W pociagu sunia oprocz biletu musi miec papier potwierdzajacy szczepienie, smyczke, kaganiec... Najwiekszy problem to zwykle kaganiec ;) Nikt go nie sprawdza, ale wole byc pewna, ze nikt sie nie moze przyczepic ;)

Posted

ludka napisał(a):
Jutro jak na zlosc nie moge wziac urlopu, no i po pracy mam weta, badanie krwi kociny, bo leci na antybiotykach ze sterydem, gdyby nie to pojechalabym jutro. We wtorek wieczorem postaram sie byc w Krakowie po sunie. Musialabym liczyc na uprzejmosc Tymczasujacego, ze dowiezie sunie na dworzec na pociag o 20.03, bo nie zdaze wyjsc z dworca, zeby odebrac psiaka gdzies dalej w Krakowie. Musialabym poswiecic dzien urlopu, to juz jak nie bedzie innej mozliwosci...
W pociagu sunia oprocz biletu musi miec papier potwierdzajacy szczepienie, smyczke, kaganiec... Najwiekszy problem to zwykle kaganiec ;) Nikt go nie sprawdza, ale wole byc pewna, ze nikt sie nie moze przyczepic ;)

ma szczepienia w ksiazeczce zdrowie,ksiazeczka z fotografia
kupimy smyczke i obrozke i kaganiec poszukam

Posted

Jasza napisał(a):
No, coś się ruszyło.
Giselle też już jest jak wiidzę.
Piszę w takim razie do krakowiaków.
Może jeszcze Anashar?
Wtatara?
Myślę.

Jestem kobieto ,jestem:)

Posted

Tymczasowy tymczas w Krakowie ( no, pod Krakowem) - już załatwiony. Nie musicie szukać dalej. Kkanarekk - możesz mi na PW uświadomić, gdzie Ty dokładnie rezydujesz? Bo jeśli przywieziesz psinę, to jakoś ją muszę przejąć.

Posted

To ja jeszcze chwile poczekam, zanim zaczne piszczec w watku krakowskim na Miau i szanatzowac Krakuske, ktorej dowiozlam jej kocią milość :cool3: Krakuska nie ma mozliwosci izolacji psiny od kotow, wiec musialaby szukac innej ofiary.

Edycja: Florentynka, to Ty przetrzymasz sunie? A bedzie duzym problemem dowoz jej na dworzec w Krakowie we wtorek wieczorem?

Posted

Florentynka napisał(a):
Tymczasowy tymczas w Krakowie ( no, pod Krakowem) - już załatwiony. Nie musicie szukać dalej. Kkanarekk - możesz mi na PW uświadomić, gdzie Ty dokładnie rezydujesz? Bo jeśli przywieziesz psinę, to jakoś ją muszę przejąć.

ale działacie ,jestescie wielkie
to mi sie podoba
i bardzo dziekuje

Posted

Dzieki Ci, Florentynko. Pisze PW z kontaktami do siebie. :)
Krakow i podkrakowskie wsie kocham, ale tym razem nic z tego nie zobacze.

Posted

giselle4 napisał(a):
ma szczepienia w ksiazeczce zdrowie,ksiazeczka z fotografia
kupimy smyczke i obrozke i kaganiec poszukam

Giselle - błagam - szelki!!!! Solidne szelki!
Sunia będzie miała dość powodów żeby się stresować, boję się obróżki, tak łatwo wyjąć łebek...
Jeżeli jesteście w stanie wysłać ją ubraną w szelki to tak będzie najlepiej. Szelek akurat w domu nie mam, znaczy mam, ale z parówy, nie wiem czy będą pasowały.

Posted

Proszę - wystarczy wyjść na spacer a tu tyle się dzieje !!!
Dziewczyny wieeeeelkie dzięki za zaangażowanie, Florentynka - prawda, to było perfidne pytanie, przyznaję się bez bicia, mialam nadzieję, że tak zareagujesz :D :D :D
Super, wszystko zaczyna się układać, za parę minut u Zorki zobaczycie jak bardzo... ;)

Posted

Mamy 30 zl? To mozna przeznaczyc na szelki itp. Pewnie na psi bilet juz nie starczy, to ja stawiam. Mam szczescie, ze przejme sunie zabezpieczona i sprawdzona juz przez Florentynke i Kkanarekk. :lol:

Posted

ludka napisał(a):
Nie popelnilam jakiegos nietaktu piszac o 30 zl? Nie moje, ja sie nie wtracam, nic nie mowilam ;)

30 zł to ja mogę dodać już dziś na lepsze jutro dla Nesi :)

Posted

Moglam cos pomylic patrzac na te transporty na Dogo. Bo jak widze, ze ktos szuka transportu za 500 zl dla psiny wielkosci kota, zamiast wsciasc w pociag i na kolankach przewiezc piesa przez 3-4 godziny, to mnie zaczyna leb bolec :cool3:

Spojrzalam, gdzie te Wasze podkrakowskie wsie. Lomatko, ale zazdroszcze, piekne okolice. Bywalam w lecie blisko, w Ojcowie, w Krzeszowicach, Czernej, Paczoltowicach, Raclawicach. Zaczynam zazdroscic Nesce wycieczki :lol:

Posted

No , zobaczymy, jak Nesca zniesie wycieczkę. Będzie mieć niezłą porcję wrażeń. Podróż, przechwyt, spotkanie z moim stadem :crazyeye: a potem jeszcze jazdę pociągiem.
Nie wiem, czy będzie miała siłę podziwiać okolice.

Posted

Florentynka napisał(a):
No , zobaczymy, jak Nesca zniesie wycieczkę. Będzie mieć niezłą porcję wrażeń. Podróż, przechwyt, spotkanie z moim stadem :crazyeye: a potem jeszcze jazdę pociągiem.
Nie wiem, czy będzie miała siłę podziwiać okolice.

Florentynka, wierzę w Twoje stado ;)
Super, super, super :D :D :D

Posted

Zamiast jednej 6 godzinnej podrozy bedzie miala dwie 3 godzinne z noclegiem. W pociagu i koty, i psy zwykle sa spokojne i spiace. Nie bedzie zle. czekam, co jutro napiszecie.