Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koszt transportu Elmiry - 420zł (ponad 700km w dwie strony). Najlepszym bylby transport łączony, ze wzg. finansowych ale tez z uwagi na psy, ktore moglyby zostac porozwozone. Na watku transportowym pisaly dziewczyny bodajze o transporcie w okolice Jasrzebia Zdroj, zaraz napisze do nich.

Opcja 1 maja z Wroclawia tez jest ciekawa, tylko czy Andzike nie ma planow na dl. weekend i czy bedzie w domku?

Posted

fiorsteinbock napisał(a):

Opcja 1 maja z Wroclawia tez jest ciekawa, tylko czy Andzike nie ma planow na dl. weekend i czy bedzie w domku?

Andzike nie ma w Warszawie 30/04- 04/05, więc kombinujemy inaczej :(

Posted

Bonsai napisał(a):
Ech, niestety mój transport się wykruszył. :( Nawet moja kruszynka nie ma jak jechać... :(

Bonsai, dobrze byloby sie polaczyc - wyjdzie nas taniej. Moze z Wroclawia jeszcze jechalaby jedna sunia.

Posted

posłuchajcie, na www.autostop.pl też się ogłaszają ludzie :)
Znalazłam np coś takiego:
http://www.autostop.com.pl/or/details/singleoffers/8590/Polska_Wroclaw-Polska_Olsztyn 24.04
lub wcześniej 18.04 Wrocław - Piotrków Trybunalski (z Piotrkowa już do Warszawy bliżej :) )

na gumtree też są ogłoszenia
np.
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Spolecznosc-przejazdy-przejazd-wroclaw-wielun-piotrkow-tryb-warszawa-i-spowrotem-W0QQAdIdZ270629443

Posted

Dziewczyny, zapytajcie Ludkę, bardzo mi pomogła z Florką i zawiozła malutką do Warszawy pociągiem.
Zresztą, napisałam PW do Andzike w tej sprawie,
Trzymam kciuki, żeby mała trafiła na narożnik jak njaszybciej. :-)

Posted

Bonsai, dobrze byloby sie polaczyc - wyjdzie nas taniej. Moze z Wroclawia jeszcze jechalaby jedna sunia.

Tak, jakby co, to ja jestem chętna.

Posted

Jasza napisał(a):
Dziewczyny, zapytajcie Ludkę, bardzo mi pomogła z Florką i zawiozła malutką do Warszawy pociągiem.
Zresztą, napisałam PW do Andzike w tej sprawie,
Trzymam kciuki, żeby mała trafiła na narożnik jak njaszybciej. :-)

Dzieki Jasza, mam juz namiary na Ludkę. Chcielismy sprobowac upiec przy jednym ogniu kilka pieczeni i wyslac 3 psiaki do Warszawy. Elmira jest otwarta na transporty łączone, więc bysmy próbowali. Ale, zobaczymy czy sie uda.

Posted

[quote name='Igam']posłuchajcie, na www.autostop.pl też się ogłaszają ludzie :)
Znalazłam np coś takiego:
http://www.autostop.com.pl/or/details/singleoffers/8590/Polska_Wroclaw-Polska_Olsztyn 24.04
lub wcześniej 18.04 Wrocław - Piotrków Trybunalski (z Piotrkowa już do Warszawy bliżej :) )

na gumtree też są ogłoszenia
np.
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Spolecznosc-przejazdy-przejazd-wroclaw-wielun-piotrkow-tryb-warszawa-i-spowrotem-W0QQAdIdZ270629443

Dzieki i za te podpowiedzi. Powiem Wam szczerze, że boję sie osobiście korzystac z transportów osób, które nie są w jakiś sposób powiazane z dogomanią czy to bezposrednio czy pośrednio przez znajomych. Dlatego, ze raz wysłalismy psa autem z "przypadkowym" kierowca i mielismy starszne nieprzyjemności. Chcial zwrotu kosztow za czyszczenie tapicerki, bo pies zwymiotowal, nasikal i jeszcze bóg wie co zrobil. Oczywiscie kierowca nie zabezpieczyl w zaden sposob kanapy...W dodatku pies cala droge szczekal i kierowca miał "zje..." podróż. A dogomaniackie transporty sa przygotowane na ewentualne problemy, tj. stres spowodowany podroza. Wiec jakbym miala wybierac to wole wyslac psa z odpowiednia osoba, zeby oszczedzic wszystkim nieprzyjemnosci.

Posted

Grazynko, mozesz wpisac w tytule, ze szukamy chetnych do udzialu w transporcie? Moze w ten sposob sciagniemy zainteresowanych i polaczymy transporty.

ok,Edytko robi sie ;)

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ja napisałam na FB, jest tam jeszcze taki profil transport tu i tam, ale narazie nic.

Nawet sie z cioteczką dogo7 chcialam umowic i zabrac jeszcze w laczonym transporcie kudlacza z Wroclawia :) a to o nasza Nesce chodzilo.