Bonsai Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Ech, niestety mój transport się wykruszył. :( Nawet moja kruszynka nie ma jak jechać... :( Quote
fiorsteinbock Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Koszt transportu Elmiry - 420zł (ponad 700km w dwie strony). Najlepszym bylby transport łączony, ze wzg. finansowych ale tez z uwagi na psy, ktore moglyby zostac porozwozone. Na watku transportowym pisaly dziewczyny bodajze o transporcie w okolice Jasrzebia Zdroj, zaraz napisze do nich. Opcja 1 maja z Wroclawia tez jest ciekawa, tylko czy Andzike nie ma planow na dl. weekend i czy bedzie w domku? Quote
fochu Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 ja też pytałam ostatnio znajomego z wawy czy się do nas nie wybiera do wrocka ,ale niestety nie:( Quote
fiorsteinbock Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dziewczyny! a moze by na FB zapytac czy ktos nie wzialby jej przy okazji??? Quote
fiorsteinbock Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 fochu podeslala mi cos takiego, transport na FB http://www.facebook.com/pages/Transport-tu-i-tam-po-drodze-mi/199778306699364?sk=wall Quote
fochu Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=194741950563173&pending na szybko zrobione Quote
Andzike Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 fiorsteinbock napisał(a): Opcja 1 maja z Wroclawia tez jest ciekawa, tylko czy Andzike nie ma planow na dl. weekend i czy bedzie w domku? Andzike nie ma w Warszawie 30/04- 04/05, więc kombinujemy inaczej :( Quote
fiorsteinbock Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Bonsai napisał(a):Ech, niestety mój transport się wykruszył. :( Nawet moja kruszynka nie ma jak jechać... :( Bonsai, dobrze byloby sie polaczyc - wyjdzie nas taniej. Moze z Wroclawia jeszcze jechalaby jedna sunia. Quote
fiorsteinbock Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Andzike napisał(a):Andzike nie ma w Warszawie 30/04- 04/05, więc kombinujemy inaczej :( Wlasnie :) A mnie tez nie bedzie w weekend majowy i nie mamy wowczas transportu do Wrocka. Quote
giselle4 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 kurcze belka,wszystko nie wychodzi Nesiu cos nie masz szczescia laleczko:( Quote
fochu Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 giselle4 napisał(a):kurcze belka,wszystko nie wychodzi Nesiu cos nie masz szczescia laleczko:( spokojnie Grażyna znajdzie się transport! Quote
Andzike Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 fochu napisał(a):spokojnie Grażyna znajdzie się transport! Znajdzie się znajdzie, nie ma innej opcji. Quote
fiorsteinbock Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Damy radę, cioteczka Andzike jeszcze ma asa w rękawie ;) Jeśli nie uda się zabrać kilku psiaków spróbujemy inna drogą. Ale na pewno zawieziemy Nesie :) Quote
Igam Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 posłuchajcie, na www.autostop.pl też się ogłaszają ludzie :) Znalazłam np coś takiego: http://www.autostop.com.pl/or/details/singleoffers/8590/Polska_Wroclaw-Polska_Olsztyn 24.04 lub wcześniej 18.04 Wrocław - Piotrków Trybunalski (z Piotrkowa już do Warszawy bliżej :) ) na gumtree też są ogłoszenia np. http://wroclaw.gumtree.pl/c-Spolecznosc-przejazdy-przejazd-wroclaw-wielun-piotrkow-tryb-warszawa-i-spowrotem-W0QQAdIdZ270629443 Quote
Jasza Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Dziewczyny, zapytajcie Ludkę, bardzo mi pomogła z Florką i zawiozła malutką do Warszawy pociągiem. Zresztą, napisałam PW do Andzike w tej sprawie, Trzymam kciuki, żeby mała trafiła na narożnik jak njaszybciej. :-) Quote
Andzike Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Igam, wielkie dzięki :) W międzyczasie też tu coś kombinuje, mam nadzieję, że w końcu coś znajdziemy... Quote
Bonsai Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Bonsai, dobrze byloby sie polaczyc - wyjdzie nas taniej. Moze z Wroclawia jeszcze jechalaby jedna sunia. Tak, jakby co, to ja jestem chętna. Quote
fiorsteinbock Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Jasza napisał(a):Dziewczyny, zapytajcie Ludkę, bardzo mi pomogła z Florką i zawiozła malutką do Warszawy pociągiem. Zresztą, napisałam PW do Andzike w tej sprawie, Trzymam kciuki, żeby mała trafiła na narożnik jak njaszybciej. :-) Dzieki Jasza, mam juz namiary na Ludkę. Chcielismy sprobowac upiec przy jednym ogniu kilka pieczeni i wyslac 3 psiaki do Warszawy. Elmira jest otwarta na transporty łączone, więc bysmy próbowali. Ale, zobaczymy czy sie uda. Quote
fiorsteinbock Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Igam']posłuchajcie, na www.autostop.pl też się ogłaszają ludzie :) Znalazłam np coś takiego: http://www.autostop.com.pl/or/details/singleoffers/8590/Polska_Wroclaw-Polska_Olsztyn 24.04 lub wcześniej 18.04 Wrocław - Piotrków Trybunalski (z Piotrkowa już do Warszawy bliżej :) ) na gumtree też są ogłoszenia np. http://wroclaw.gumtree.pl/c-Spolecznosc-przejazdy-przejazd-wroclaw-wielun-piotrkow-tryb-warszawa-i-spowrotem-W0QQAdIdZ270629443 Dzieki i za te podpowiedzi. Powiem Wam szczerze, że boję sie osobiście korzystac z transportów osób, które nie są w jakiś sposób powiazane z dogomanią czy to bezposrednio czy pośrednio przez znajomych. Dlatego, ze raz wysłalismy psa autem z "przypadkowym" kierowca i mielismy starszne nieprzyjemności. Chcial zwrotu kosztow za czyszczenie tapicerki, bo pies zwymiotowal, nasikal i jeszcze bóg wie co zrobil. Oczywiscie kierowca nie zabezpieczyl w zaden sposob kanapy...W dodatku pies cala droge szczekal i kierowca miał "zje..." podróż. A dogomaniackie transporty sa przygotowane na ewentualne problemy, tj. stres spowodowany podroza. Wiec jakbym miala wybierac to wole wyslac psa z odpowiednia osoba, zeby oszczedzic wszystkim nieprzyjemnosci. Quote
fiorsteinbock Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Grazynko, mozesz wpisac w tytule, ze szukamy chetnych do udzialu w transporcie? Moze w ten sposob sciagniemy zainteresowanych i polaczymy transporty. Quote
giselle4 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, mozesz wpisac w tytule, ze szukamy chetnych do udzialu w transporcie? Moze w ten sposob sciagniemy zainteresowanych i polaczymy transporty. ok,Edytko robi sie ;) Quote
Andzike Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Neska, wytrzymaj jeszcze trochę, już niedługo będziemy razem i znajdziemy Ci super dom :D Quote
Onaa Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ja napisałam na FB, jest tam jeszcze taki profil transport tu i tam, ale narazie nic. Quote
giselle4 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Andzike napisał(a):Neska, wytrzymaj jeszcze trochę, już niedługo będziemy razem i znajdziemy Ci super dom :D tez tak mysle :) Quote
fiorsteinbock Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Dogo07 napisał(a):Ja napisałam na FB, jest tam jeszcze taki profil transport tu i tam, ale narazie nic. Nawet sie z cioteczką dogo7 chcialam umowic i zabrac jeszcze w laczonym transporcie kudlacza z Wroclawia :) a to o nasza Nesce chodzilo. Quote
Recommended Posts